BREAKING NEWS: Estland startar utredning om olyckan. Juri Lina avslöjar i Swebbtv Live (49:20)

I detta program ringer vi upp olika personer som har saker att berätta angående den nya informationen om Estoniakatastrofen.

Mikael Willgert och Anita Bååth sitter i studion.

Programmet finns nu på vår hemsida www.Swebbtv.se och på Youtube

Vi har tidigare berättat om mötet i Stockholm i tisdags mellan Estlands premiärminister och Stefan Löfven. Mötet handlade om de nya uppgifterna om ett hål i Estonias skrov. I detta program ringer vi upp olika personer som har saker att berätta angående den nya informationen om Estonia. Mikael Willgert och Anita Bååth sitter i studion När vi ringer Jüri Lina får vi veta hur diskussionen går i Estland just nu och att Estlands premiärminister startar en teknisk utredning för att klarlägga orsaken till förlisningen 49 min och 20 sek in i programmet.

Samtal: 1. Stefan Torssell 3 min 30 sek

2. Håkan Bergmark 13 min 15 sek

3. Micke Fridebäck 20 min 10 sek

4. Henning Witte 34 min 15 sek

5. Juri Lina 46 min 40 sek

6. Bernt Östling 59 min

7. Lars Bern 1 tim 4 min 40 sek

Här kan du se alla delar i Estonia-filmen på Dplay

https://www.dplay.se/program/estonia-fyndet-som-andrar-all

– ESTONIABLUFFEN

28 SEPTEMBER 1994

(Historien om ett skeppsbrott på fasta fosterlandet)
av Anders Björkman
Visiret föll aldrig av Estonia!
(Det sprängdes loss under vattnet efter olyckan)Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: