Till Emelie, organisationssekreterare hos Unga Feminister

2020-09-26
Sandor Herold

Till Emelie, organisationssekreterare hos Unga Feminister

Sällan eller aldrig har jag läst något så vackert som dina rader till Kenneth Sandberg.

Jag föll i gråt redan efter att jag läst några rader och nu är det minst en halvtimme sedan jag läste allt och fortfarande så tåras mina ögon.

Jag börjar nu förstå att jag har levt mitt liv fel. Jag måste ändra mig och ta avstånd från mitt föregående liv som varit präglat av hat och rastänkande.

Jag måste sluta upp med min egoistiska livsstil och tänka på andra människors situation och ställa upp för alla dom som är sämre bemedlade än vad jag är.

Varför skall jag bo i en alldeles för stor villa när det finns dom som trängs i små lägenheter? Varför skall jag ha en Mercedes sportbil i mitt garage som jag inte har någon användning för eftersom jag har tillgång till ytterligare en bil? Varför skall jag ha pengar på banken som bara ligger där till ingen nytta eftersom jag redan har en bra pension som räcker för dom basala behoven?

Jag har helt enkelt varit ett egoistiskt svin hela mitt liv. Jag börjar nu förstå att alla människor har lika värde och högst värde har alla dom som bara legat samhället till last och enbart tillfört samhället kostnader och sociala problem.

Sådana som jag som jobbat i ca 45 år och betalat in miljoner till samhället i form av skatter och olika avgifter och aldrig behövt ekonomiska bidrag i någon form har inget värde. Jag och likasinnade svin har bara varit en belastning för samhället och tack vare dig så har jag börjat att inse detta.

Jag lovar att göra bot och bättring och den där förbannade Mercedesen skall omgående säljas för den skall inte längre åsamka mig dåligt samvete varje gång jag går ut i garaget. Därför så skulle jag vara tacksam om du kunde ge mig några tips till vilka organisationer jag kunde skänka pengarna efter avslutad försäljning?

Vad det gäller min vän, eller kanske jag ska skriva f d vän, Kenneth Sandberg så skall jag även försöka omvända honom också till att bli en fridens och människoälskande person som liksom du tänker på alla dom som har det svårt. Men tyvärr så har jag inget större hopp om att han kan bli förändrad till det bättre. Jag har många fler s k vänner som tyvärr har påverkat mig alldeles för mycket så att jag har blivit den hatande individ jag är.

Men jag skall säga upp bekantskapen även med dessa och söka mig till sådana kretsar som du förespråkar och representerar.

Om det förekommer stavfel i ovanstående rader så är det för att jag fortfarande får tårar i mina ögon.

Till sist så vill jag så att du inte skall missförstå mig och ha för stora förhoppningar på en förändring i mitt liv bar tillägga att dina rader till Kenneth är den värsta smörja och det mest imbecilla och verklighetsfrämmande jag någonsin har läst.

Vad det gäller den eventuella  försäljningen av min Mercedes så kommer pengarna att användas till inköp av en ännu dyrare sportbil. En sådan ingår nämligen i mina basala behov.

M V H
Sandor Herold, egoistisk slödderhatande invandrare boende i Malmö


Från: sandberg.kenneth@telia.com
Skickat: den 25 september 2020 22:24
Till: ;
Ämne: Fw: Hemsk utveckling!

Suck..!

//Kenneth

………..

From: mailto:info@ungafeminister.se

Sent: Friday, September 25, 2020 3:35 PM

To: sandberg.kenneth@telia.com

Subject: Re: Hemsk utveckling!

Hej igen Kenneth!

Tack för upplysningen om att det var Bo Hofvanders text och inte din egen.

Det är enkelt att skylla ifrån sig ett samhälles problem på utomstående och tro att det skulle bli bra och lösa alla problem ifall vi enbart höll oss för oss själva. Situationen är dock mer komplex än så. Problematik med brottslighet och övergrepp är inte ett problem som plötsligt dök upp i Sverige på grund av att personer immigrerat. Den fanns redan innan och grundar sig i patriarkala och kapitalistiska maktstrukturer. Vi kommer inte komma åt symptomen förrän vi jobbar med grundproblemet: samhällsklyftor och förtryckande maktstrukturer.

Vi måste se till att alla människor har rätt till utbildning, att alla får de bästa förutsättningarna för att få eller skapa sig ett jobb efter avslutad skolgång. Vi måste prata med våra barn om heder och om våld. Vi måste lära unga män att kvinnors kroppar inte existerar för deras njutning och att personer inte är deras att ”ta” när de vill. Det finns helt enkelt mycket att göra. Att gå tillbaka några decennier är inte lösningen. Samhället måste fortsätta gå framåt.

______________________

Med rosa hälsningar,
Emelie
Organisationssekreterare
Unga Feminister

Den den 25 september 2020 klockan 14:52 skrev sandberg.kenneth@telia.com:

Hej Emelie,

Nu var det ju faktiskt inte min text, utan ett mail från Bo Hofvander som jag vidarebefordrade.

Ditt recept att “sätta folk i skolan och i arbete” låter visst bra. Men med tanke på att Sverige idag hyser omkring 2 miljoner med invandrarbakgrund – varav en stor del analfabeter och kulturer där inte arbete och självförsörjning (eller disciplinerad skolgång) ingår – så är den integrationsåtgärden inte alldeles enkel.

Ett misslyckande som vi ser exempel på genom det ständigt växande antalet gängkriminella och deras skjutande och mördande. Vid sidan av hederskulturen som berövar flickor/kvinnor deras liv och frihet – samt icke minst utvecklingen av gruppvåldtäkter på våra egna döttrar/kvinnor.

Om inte Sverige fört en ansvarslös massinvandringspolitik under de senare decennierna, så skulle nog den svenska pojken/flickan gått till (den fungerande) skolan och det befintliga arbetet.

Så “om inte om vore” så skulle säkert Sverige varit ett fint fungerande och tryggt land med ditt recept.!?

Mvh

//Kenneth

……….

From: mailto:info@ungafeminister.se

Sent: Friday, September 25, 2020 2:07 PM

To: sandberg.kenneth@telia.com

Subject: Re: Fw: Hemsk utveckling!

Hej Kenneth!

Tack för att du delar med dig av dina åsikter. Vi i Unga Feminister anser att ingen människa är illegal. Retoriken du använder är inte förenlig med vår egen. Det finns ett grundproblem i att arbetslösa personer enklare hamnar i desperation och går över till att försörja sig på så kallade oärliga vis. Vi tror därför att det är förebyggande åtgärder som sätter folk i skolan och sätter folk i arbete som också blir lösningen vilket Halmstad kommun verkar ha försökt att göra. Att sätta folk mot folk kommer enbart att skapa större klyftor, vilket i sin tur förvärrar problemet du lyfter.

Hoppas du får en fortsatt trevlig dag!

_____________________

Med rosa hälsningar,
Emelie
Organisationssekreterare
Unga Feminister

…………….

From: sandberg.kenneth@telia.com

Sent: Friday, September 25, 2020 12:06 PM

To: Stefan Löfvén ; Mikael Damberg ; Ebba Busch Thor ; Anders Ygeman ; Miljöpartiet Info ; Margot Wallström ; Ulf Kristersson ; Folkpartiet ; Morgan Johansson ; Ylva Johansson ; Jonas Sjöstedt ; Annika Strandhäll ; Åsa Lindhagen ; Morgan Johansson ; stefan.lofven@socialdemokraterna.se ; Moderaterna ; Vänsterpartiet ; jimmie.akesson@riksdagen.se ; Richard Jomshof ; Björn Söder ; Mikael Eriksson ; Henrik Vinge ; Oscar Sjöstedt ; Mattias Karlsson ; Adam Marttinen

Cc: agenda@svt.se ; Anders Holmberg ; Anna Hedenmo ; Belinda Olsson ; Camilla Kvartoft ; Elisabeth Marmorstein ; Jan Josefsson ; Jon Nilsson ; Lina Makboul ; Linda Nilarve ; Lisbeth Åkerman ; Lotta Bouvin ; Love Benigh ; Mats Knutson ; Nike Nylander ; Pelle Nilsson ; Pontus Mattsson ; SVT Aktuellt ; SVT Forum ; SVT Gomorron ; SVT Opinion ; SVT Rapport ; Ulf Johansson ; Uppdrag Granskning ; DN Debatt ; Ewa Stenberg ; Niklas Orrenius ; ossi.carp@dn.se ; Patrik Engellau ; Brännpunkt ; Ivar Arpi ; SvD Gudmundson ; Svenska Dagbladet ; Alex Schulman ; Anna Dahlberg ; David Baas ; Federico Moreno ; Jens Liljestrand ; Lotta Gröning ; Karin Pihl ; Artur Szulc ; Jenny Sonesson ; Adam Cwejman ; Håkan Boström ; Aftonbladet ; Anders Lindberg ; Oisin Cantwell ; Lars SkD ; SkD ; Aktuella frågor ; Sydsvenskan Ledare

Subject: Fw: Hemsk utveckling!

From: Bo Hofvander

Sent: Thursday, September 24, 2020

Det är ruskigt det som händer i vårt land!

Igår fick vi besök av hela Hallands knarkpoliser med hundpatruller. Hela vårt kvarter var avstängt av polisbilar och vi som bodde här förstod inte först vad det handlade om? Inte förrän vi såg hos vem polisen gjorde en razzia.

Det var grannen på bottenvåningen mitt emot. Den bebos av en ensamstående kvinna i 50-årsåldern. Hon arbetar på BB och hade fyra barn, tre välartade döttrar, snygga och blonda ska jag säga, och en son i 19-årsåldern. Det var uppenbart honom det handlade om.

Han har allt sedan han gick ut gymnasiet inte kunnat hitta ett enda jobb och levde alltså under en större desperation, där han låtit sig övertalas av knarklangare i stan för att få tag i pengar. Detta för att kunna fungera som langare med möjlighet till en förtjänst. Men för detta hade han fått ”prova på varorna” och under vår och sommar blivit helt beroende av detta knark. För varje gång vi såg honom nu den senaste tiden, så syntes det att han var gravt drogpåverkad. Dessutom strök det skumma figurer in och ut ur moderns bostad då hon var på jobbet, dit sonen hade flyttat tillbaka i början av våren då han saknade egen inkomst.

Men då modern var på jobbet hade han släppt in, eller så hade dessa skumma knarklangare trängt sig in i bostaden och försett sig med värdesaker i lägenheten. Förmodligen som ”betalning” för det knark sonen använt sig av under våren och sommaren. Nu ville de ha betalt och därför kom de i ett skrämmande antal till entrén, där de stod och hotade och skrek för att sonen skulle öppna och släppa in dem.

Då ringde en granne polisen och tydligt var att man redan kände till vad det handlade om, så de ställde upp med så många poliser och knarkhundar de kunde samla ihop. Jag inte har sett så många på en gång på år och dar. Hela kvarteret var omringat av både polisbilar och poliser och inne i lägenheten höll man på att leta efter knark med hjälp av en knarkhund.

Här har vi alltså ett av allt fler bevis på konsekvenserna av en allt större arbetslöshet, och så beslutar Halmstads kommun att positivt särbehandla de illegala afghanska unga männen som fick stanna pga Gymnasielagen. Nu hade man låtit dessa illegala unga män gå före i arbetslöshetskön och dessutom fixat särskilda kommunala arbeten åt dem, utan 6 månaders prövotid och med full lön från första dagen.

Det är så som rättvisa skipas mot det egna utsatta svenska folket i det här landet! Jag mår illa när jag tänker på det och detta är något som etablerad media hållit dödstyst om. Jag har kollat lite här och var och ingen visste om det, förrän jag berättade vad man gjort på kommunen.

Jag bifogar ett brev som jag tänker skicka till kommunen.

Man tar sig för pannan!

Bosse H.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: