Gene Decode: DUMB:s på Grönland, Island, i Storbritannien och Sverige


Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gene.jpgGENE DECODE är en fd amerikansk marin avkodare med mycket värdefull underrättelsekännedom om Deep-State-agendor, elitens blodslinjer, adrenochrome, satanistiska kulter och DUMBS (Deep Underground Military Bases), till utomjordingar, antika civilisationer begravda under jorden, Antarktis, mänsklig skörd , Gud och det stora uppvaknandet (The Great Awakening).


(kolla in koderna så du vet vad de betyder)

+ Under vita hattarnas kontroll
* Räddade barn
^ Under strid
= Under svarta hattarnas kontroll (Deep state)
~ Förstört (av taktiska kärnvapen, lava, översvämmat vatten, utbränt etc.)


Grönland

Det här är Grönlands flagga och en karta över Grönland. 

1. + Ice Worm Base – Camp Century

Den är djup, men inte direkt underjordisk men den befinner sig under isen, ”Deep under ice military base”. Det skapades sådana…

ICBS för att komma närmare Sovjetunionen och nu har det omvandlats till fängelse för de högsta, de allra högsta nivåerna inom kabbalen som sätter in det som kallas underbara ICBM (interkontinentala ballistiska missiler). De hade 650 st. och det var ett massivt komplex. Allt är nu omvandlat och alla dessa ICBS silon är riktigt förträffliga prismer. (ICBS = International Conference on Biometrics Science and Engineering)

för sådana människor som ”Big Mike”. Och här har vi ingången till den och den går under Grönlands istäcke.

2. + Thule Air Force Base

Ice Worm Base nås från Thule Air Force Base:s tunnelsystem. 

Här är Sewell Air Force Base och dessa är sammanbundna med Ice Worm Base. 

 3. + Cape Farvel

Det här är en satellitspårningsanläggning som heter Cape Farvel och här har vi en bild på omgivningarna.

Island

Det här är Islands flagga och karta. I den lilla infällda bilden kan man se var landet befinner sig i förhållande till det övriga Europa.

1. = Jokulsaarglifur National Park

Island befinner sig fortfarande under kabbalens kontroll. Vid foten av berget kan du se en upphöjning, ingången till tunnlarna.

Storbritannien

Storbritannien består av Shetlandöarna, Skottland, England, Wales och Nordirland. Till höger i bild ser ni Engelska kanalen mellan Dover och Calais, med tunneln där under. 

Först har vi England

Först har vi norra England med alla sina landskap, därefter södra England med London som utgör en egen stat ”City of London”.

1. = Bentwaters / Randelsham Forest

Kärnvapenanläggning, och de använder den även som MK Ultra, toryr och skörd. Den ligger under Randelsham Forest. Man kan gå till den här länken https://youtu.be/JTFHk2vdUZM   för att få mer information om det här området. 

Det befinner sig ovanför en underjordisk bas. Det är härifrån de ofta får inträde till dessa genom dessa underjordiska tunnlar. Här finns även Air Force baser eller flygplatser. Så det tillhör RAF (Royal Air Force).  

Här ser vi också sådana kärnvapenanläggningar vilket gör det enkelt att komma in till de underjordiska områdena. På bilden till höger ses en konkret bunker som löper in i den. 

2. = Berkshire 

Går under staden Peasemore (BASE AL/499) upprätthålls av Project Mannequin, en utbyggnad av MK Ultra; kloningsoperationer för att framställa super soldater. Befinner sig ännu under kabbal kontroll. Där du ser prismorna på taken, här finns de underjordiska tunnlarna. 

Och här är en karta över Peasemore

3. = Berkshire, Newbury

5. = Berkshire – RAF Greenham Common

RAF – Royal Air Force. Fortfarande under kabbal kontroll. Ingången längt t hö.

6. = Berkshire – Lambourn

Jämförbar som en UK Area 51. Anti gravitationslagringsanläggning. Högkvarter för MI6 Project Mannequin (mind control och genetisk manipulation. AI program för ”targeted individuals”). Nu använder man sig av detta hybridprogram för att framställa super soldater som är hybriderade eller väl insmälta med AI. Alla ännu fungerande och allierade med Australien. 

7. = Berkshire – RAF Welford

8. = Cornwall – Saint Ives

Det här är en DUMB med ingång från havet (ubåts-ingång till världens ubåtssystem finns här. 

9. = Cornwall – Zennor

Under den lilla staden Zennor fanns ett kvantenerginät som är sammanlänkat med Montauk och Men An Tol forntida stenar. Du kan se slottet där, de älskar att lägga Dumb-ingångar där. 

10. = Lancashire – Liverpool

Liverpool är en komplex labyrint med underjordiska gångar under staden. Den är en fullständig stad så de kan ta människor, likt Wayfair Gate, där de håvar in ”avfallsvågor” sådana som hemlösa och övergivna barn så att de kan fånga in barnen och för dem ner i i dessa dumbs och gör dessa hemskheter de gör med dem. Handlar du här, vet vad du betalar för, för att handla med människor.

Wayfair cementerade barnhandel. Det är företagets egentliga betydelse. 

Här ser du igen dessa intressanta konstruktioner som är baserade på satanism. Här ser du den satanistiska katedralen som är full av satanistiska symboler. Sedan har vi  den anglikanska kyrkan som är full av syntetiska symboler. Den är ytterligare en sådan som har ett dumb-system med ingång under sig. Här får ni en interiör från den…

och ni kan se Illuminati-frimurarsymbolerna i det svart-vita golvet. Svart och vitt = kontrasterna. De gillar antydningar. 

11. = London

CLC1-bas under Westeminster Parliament; massivt med tunnlar och Dumbs under. Det finns ingångar till tunnlar över hela London. Det finns ingångar via New Victoria tunnelbanan, InterContnental Hotel vid Park Lane, Buckingham Palace, Hyde Park tunnelbanestation (en del av Maglev-systemet), The Tower of London. Många boningshus och kontorslokaler vid Downing Street är också förbundna med dessa. 

Hittade på nätet bilder härifrån så ni kan se vad som gömmer sig under London.  Bilderna kommer från: Järnvägen under huvudpostkontoret, WWII deep level, tunneln under Parlamentet, Spökstationen Strand Station, försvunna floder, uppgång/nergång till mindre kända tunnlar.


Det påstås att drottningen avlägsnades från Buckingham Palace och att hon aldrig kommer att återvända. Officiellt blev hon ”locked down” för att butlern inte kunde öppna dörren till gatan. Det gjordes en scanning och tumavtryck samt togs DNA men den kunde inte öppnas så hon vacklade ut därifrån. När de inte kunde öppna dörren bad de henne vänta där och de arresterade henne. (De som inte känner till det så är drottning Elizabeth arresterad för barnhandel


Åtalet mot drottning Elizabeth II för folkmord i Canada
https://bakomkulisserna.biz/2019/03/23/atalet-mot-drottning-elizabeth-ii-for-folkmord-i-canada/


Nu talas det om en ny kung som Charles Ward berättade om…

Drottning Elizabeth II avsatt ~ och allmänheten vet ingenting.
Möt King John III!

https://bakomkulisserna.biz/2020/05/28/drottning-elizabeth-ii-avsatt-och-allmanheten-vet-ingenting-mot-king-john-iii/

Han är egentligen den tredje i familjen, egentligen borde det vara den förstfödda inom ätten och familjen, så även om han är den verkliga kungen så bryr jag mig inte. Den enda guden som jag följer är Jesus Kristus. Vi behöver inga mänskliga kungar som styr genom absolut makt, det är så vi får fullständig korruption och fullständig straffrihet. Sådant behöver vi inte. Vi behöver endast människor som tjänar i maximalt 2-4 års perioder och därefter ska de vara ute för alltid.

10 Downing Street är premiärministerns officiella boningshus och ämbetshus. Under Downings Street residenset och ämbetshusen finns också detta Maglev-tågsystem. Downing Street är hemmet och ämbetshuset för premiärministern i det Förenade Kungadömet och rikskanslern. Detta befinner sig i Whitehall, ett par minuters gångväg från Parlamentet.

Hela England befinner sig under Deep states kontroll. Downing Street byggdes 1680 av Sir George Downing.

Här är deras sigill och deras stab. Härifrån finns även ingång till Dumbs. 

Här har vi en flygbild över Downing Street. Det är rätt så massivt och det finns ingångar från alla dessa komplex. 

12. = Manchester, under kabbal kontroll

Manchester är förbundet med Dumbs och tunnlar till Wales och Irland. Så dessa tunnlar går över hela ön. 

13. = Oxfordshire – Harwell Laboratories 

har en Dumb.

14. = Oxfordshire – Watchfield Military Science College

Det är en försvarsakademi institution vid MOD (Ministry of Defence). Harwell har en kupol och Watchfield likaså. Dessa finns i Shrivenham, som finns mellan byarna Shrivenham och Watchfield i det sydvästra hörnet av Oxfordshire. Det kallas Vale of White Horse (Vita hästens dal) och om du känner till de satanistiska… 

symbolerna så ser du anläggningen här och det finns ingångar till dem alla. 

15. = Suffolk – RAF Lakenhearth

Det här här Monsoon-1 anläggningen. Här finns också underjordiska tunnlar.

16. = Wiltshire – Rudloe Manor, en fd RAF-Box 

Wiltshire ligger strax utanför Bath, mellan städerna Box och Corsham, Southern England. Det här är verkligen äckligt. Här hittade vi en hel del hemska smådjur i dessa tunnlar som härstammar redan från Romartiden. De går under hela Hadron’s Wall och hela vägen genom den Engelska kanalen till den franska sidan.

Här kan ni se några bilder från dessa tunnlar. 

Några av dem är förråd för kärnvapen. Det folk inte inser är att dessa ICMS:s just nu är Intercontinental ballistic missiles och de är alla borta. De har alla neutraliserats, idag finns bara taktiska. Nyheten om att de inte har dessa interkontinentala, de tog bort de sista och byggde om dem men de är alla neutraliserade sedan slutet av ’90-talet och de var tvungna att bygga om dem alla och därefter neutraliserades de igen år 2016. Det de hade fick de bygga om. 

Corsham Computer Centre

De har byggt om Corsham Computer Centre och några andra Dumb:s. Det här finns också i Wiltshire så detta enorma datacenter innehöll all utpressning som de använde sig gentemot t ex Hollywood-stjärnor, när de utpressade dem med små barn och annat på videoband vilket skedde på Playboy Manson. På så sätt har de hållhake på dem alla, allt ifrån premiärministrar till presidenter, parlamentariker, senatorer till kongressmän. Så de hade en stor server här i Corsham där de sparade allt. 

17. = Wiltshire – Porton Down

De testade också kemikalier på människor som de fångade in, för vapen de skulle utveckla. 

Här finns ett enormt Dumb-område och här ser ni en satellitbild av området. 

18. = Yorkshire – RAF Menwith Hill – NSA anläggning

Det här är ytterligare en RAF-anläggning. Satellitspårningen har här en enorm Dumb här under.

19. = Wiltshire – East Knoyle 

Den här hade en ingång från Alestair Crowleys residens till Cloud House. Här finns en enorm demonisk närvaro på grund av vad Crowley och satanistkyrkan gjorde där. 

Salisbury Journal 10th June 2015:

KRAV om undersökning av historiskt övergrepp på tre pojkar på internatet, inklusive en i Wiltshire, utreds av polisen.

Anklagelserna är inriktade på Clouds House i East Knoyle, samt Dowdeswell Court och Badgeworth Court-skolor i Gloucestershire, som alla drivs privat.

20. + York. RAF- Fylingdales

Detta är ytterligare en RAF-anläggning med en Dumb. Det sysslar också med satellitspårning och satellitkontroll. 

Irland

Här har vi Irlands flagga och en karta över det samt länen över landet. 

21. = Mayo County

The most comprehensive website on Co Mayo West of Ireland | Ireland map,  County clare, MayoIngång från en matare till Allie River vid foten av berget Partry Mtns. Det ligger 19 km öster om Westport medan du är på väg mot Lake Carra. Uråldring anläggning,
1 000 år gammal. 

22. = Station Island

Demoniskt på hög nivå. Det är ett Sequence Read Archive (SRA) 9th Cricle offerplats.

Från deras hemsida:
Sequence Read Archive (SRA) -data, tillgängliga via flera molnleverantörer och NCBI-servrar, är det största offentligt tillgängliga arkivet med sekvenseringsdata med hög kapacitet. Arkivet accepterar data från alla delar av livet såväl som metagenomiska och miljöundersökningar. SRA lagrar rå sekvenseringsdata och inriktningsinformation för att förbättra reproducerbarheten och underlätta nya upptäckter genom dataanalys.


Här berättar vi om 9:de Cirkeln (9th Circle)
https://bakomkulisserna.biz/2019/02/04/paven-francis-gripen-men-lyckades-fly-gripen-igen-och-domd/


Wales

Welsh Heritage Family Name Garden Flag | Welsh flag, Wales flag, WalesHär har vi Wales flagga och deras län. 

 

 

 

 

23. = Breacon Breacons Wales

Här finns också en väldigt gammal tunnel och underjordiska Dumbs.

Sverige

Här är då den svenska flaggan och en karta över Sverige. Gotland kommer jag att berätta om snart. Där finns en Dumb under den ön. 

Här har vi först de norra länen och sedan de södra. 

1. = Gotland

Gotland har en Dumb under sig. En sådan finns strax här under. Senast fick de tillgång till dessa underifrån kyrkan.

Här kan man se var dessa verkligt märkliga stenformationer, raukar, finns. Jag fann dem mycket annorlunda och fascinerande. 

2. = Muskö

Muskö är Sveriges undervattensaktiverings åtkomstsystem. Alla dessa är under kabbal kontroll. De samarbetar fortfarande med Australien så antalet barn där utanför diagrammet är så stort. 

I USA är 95 % av detta rent. Men om man ser till antalet är de 52 men de har förstört de största av dem och det massor av barn i China Lake, under Kansas City, Missouri. Dessa var enorma och Defense Intelligence Agency (DIA) anläggningar. I Denver hade de 8 städer inom en radie på 32 km staplade på varandra. Det var ett enormt område att förgöra. De var till stora delar under CIA:s kontroll och Council Foreign Relations. CIA West är Denver. 

3. Norrland, vid gränsen
4. Norrbottens län

Härifrån har jag inga fler bilder. 

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: