Sjuksköterska om den havererande äldrevården: ”Det här är mord!” Nu har hon blivit avskedad från sitt vikariat! DELA OCH SPRID!

24 sep. 2020

Det här måste komma ut, dela och sprid så mycket du kan!

De mördar våra äldre!

Marianne Liljeholt är en erfaren sjuksköterska som har sett svensk vård förfalla och som nu träder fram och varnar för utvecklingen. Hon menar att språkförbistringar och religiösa skillnader inom vården innebär en fara för de äldres hälsa och delar med sig av personliga anekdoter och erfarenheter. Hon berättar hur resurserna inte längre räcker till ”vård” varför man idag ofta går direkt på palliativ behandling mot döden.

Latifa Löfvenberg är sjuksköterskan som utnyttjade sin meddelarfrihet i syfte att minska döden på våra äldreboenden som följde av bl.a. region Gävleborgs rekommendationer. Löfvenberg visselblåste om att direktiv från regionen kan leda till en plågsam och tortyrliknande död för de svagaste i samhället och kort efter att hon gått ut på sociala medier fick hon veta att hon inte var välkommen på jobbet.Kategorier:Hälsa, Svensk politik, Video

3 svar

  1. Här är bevisen: Covid-1984 är en falskflagg attack på mänskligheten orkestrerad via frimureriet
    … Frimureriet finns över hela världen. Organisationens metod är att rekrytera och infiltrera målländernas funktionselit – de som styr samhället. För att på ett enkelt sätt kommunicera till alla andra frimurare när någon del av organisationen begår ett brott i stor skala använder den olika typer av symboler och koder för att kommunicera med sina mullvadar inom funktionseliten. Videon nedan visar en lång rad med exempel på hur de använde massmedia för att meddela frimurare över hela världen som till vardags är läkare eller vetenskapsmän eller journalister eller något liknande att Covid-19 är en frimuraroperation och att de antingen stödjer den eller åtminstone inte står i vägen för den genom att offentligen ifrågasätter de uppenbara lögnerna. – http://alfheimr.eu/

    Gilla

  2. De gåt på sina egna sagor om PLANDEMI – om man kan insjukna igen så ingen vaccin behövs då den är verkningslös och bara till skada!!! -samt sjuk utan symptom – fullständigt idioti, då man kan inte vara sjuk utan symptom – det bevisar att tester är falsifiering och reagerar på vanliga mikrober som alltid finns i människokroppar. Ingen framställde/hittade i mikroskop den biologiska ”arten – covid-19” – detta är laboratories skapad blandning av olika mikroorganismer som sprids av köpta agenter, samt under dess namn försiggår planlagd mord av människor, missbruk av medicin och planeras global massmord-då bara med vaccinering då kan höja mass eliminering av befolkningar. Man borde kräva ansvariga för patenterad och sprid hysteri i köpta och samhällsfientliga ockuperad av fienden media,, medicin företag/org samt politiker att ställa framför krigs tribunal – då de för krig mot mänskligheten och vår civilization!!!!!
    https://www.aftonbladet.se/tv/a/jBPEkn/anders-tegnell-om-risken-att-smittas-igen-tre-fall-i-varlden

    Gilla

%d bloggare gillar detta: