Har du blivit polisanmäld av Näthatsgranskaren? Nu anmäler vi honom!

Bilden kan innehålla: 1 person, utomhus och natur, text där det står ”Tomas Aberg Projektledare,NStgranskaren Natgranskaren 00 06 Vi använder ett okprogram som söker av sociala medier.”

2020-09-24
Uppsnappat från Facebook
Arne Weinz

Nu blir Näthatsgranskaren polisanmäld

Den kände författaren Arne Weinz tar nu strid mot Tomas Åberg och hans verksamhet. Han ber dig som uppfyller nedanstående krav att kontakta honom per PM:

  • Du har blivit anmäld för HMF, Hets Mot Folkgrupp av Näthatsgranskaren.
  • Åklagaren har lagt ner utredningen, eller
  • Åtalet har gått till domstol där du blivit frikänd.

Näthatsgranskaren polisanmälde mig för olaga hot, trots att vi inte haft någon som helst kontakt. Trots att allt var gripet ut luften, tvingades jag genomgå 2 polisförhör av Åbergs vänner på polisens Demokrati- och hatbrotts grupp (även kallad homogruppen, eftersom alla är HBTQ). Bara för att besvära mig.
Åklagaren lade givetvis ned ärendet omgående.

Nu har jag polisanmält Näthatsgranskaren för för Falsk Tillvitelse, enligt paragraf 7 i Brottsbalkens 15:e kapitel, med 2 års fängelse på straffskalan. Tror faktiskt att Åberg sitter i klistret nu, men om han har tur så döms han bara till den mildare graden, då blir det bara 6 månaders fängelse.😄

Dessutom passade jag på att JO-anmäla förundersökningsledaren Shari Tingman, för att han agerar för Åbergs räkning. Rättsvårdande myndigheter ska representera lagen, inte en privatperson som dessutom har en högst klandervärd vandel. Men JO lägger rutinmässigt ned allting så det är bara en markering till Tingman att vi har ögonen på honom.

Så här skriver han:

Vi söker nu kontakt med alla som anmälts för HMF o friats. Vi ska göra en massanmälan för Falsk tillvitelse. Vi ska också mass-stämma Åberg med krav på skadestånd för ekonomiska skador, skadat anseende o psykiskt lidande. Det kommer att vara mångmiljon-belopp sammanlagt. Kontakta mig på PM.

Arne WeinzKategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , ,

4 svar

  1. Ja,,vanlig mejl är bättre

    Gilla

  2. Ja..att kontakta folk via FB kan vara svårt…många stängs av…

    Gilla

  3. Jag vill ansluta mig till gruppen men är blockad på facebook så skicka detta vidare till Arne. Två ggr blev jag anmäld av Åberg och först förhöret var med Shari Tingman. Andra gången var det en kvinnlig muslim med turkiska föräldrar. Kallas inte sånt för jäv ?
    Mvh
    Denny Abrahamsson
    Stolt innehavare av medaljen vi som blivit åtalade för hets mot folkgrupp

    Gilla

%d bloggare gillar detta: