BOMBSHELL: Hunter Biden, Joe Biden byggde ett internationellt brottssyndikat med band till människohandelsorganisationer, prostitution, penningtvätt, mutor och utpressning

Onsdag 23 september 2020 av: 

https://www.clearnewswire.com/460450.html

Bild: BOMBSHELL: Hunter Biden, Joe Biden byggde ett internationellt brottssyndikat med band till människohandelsorganisationer, prostitution, penningtvätt, mutor och utpressning

En amerikansk senatsrapport baserad på månader av utredningar har nu släppts, som beskriver Biden-familjens omfattande band till ett ”stort finansiellt nätverk” som Bidens hade inrättat under Obama-administrationen, med hundratals miljoner dollar. i olagliga finansiella transaktioner som binder Bidens till utpressning, mutor, kickbacks, penningtvätt och många internationella brott.

Senatens rapport avslöjar till och med att vissa finansiella transaktioner har kopplats till en organisation som är involverad i människohandel och prostitution. Denna storskaliga internationella brottskartell verkar ha samlats av Joe Biden och hans familjemedlemmar genom användning av tvång via Obama-administrationen, där dåvarande vice president Joe Biden skulle hota internationella regeringar och affärsenheter med USA:s sanktioner eller ekonomiskt straff om de inte betalade Bidens med lukrativa företagsstyrelsepositioner och andra liknande kickback-system.

I huvudsak beskriver denna nya senatrapport Hunter Biden, Joe Biden och andra familjemedlemmar som internationella penningbrottslingar som byggde ett massivt, globalt penningnätverk genom att utnyttja USA:s makt för att hota och mobba utländska företag och regeringar.

Dessa resultat överensstämmer helt med Joe Bidens offentliga bekännelser om att ha skakat Ukrainas regering genom att hota med att dra in en miljard dollar amerikansk statsgaranti om den ukrainska regeringen inte avskedade en åklagare som undersökte en skuggig affärsaffär som sparkade tillbaka pengar till Bidens. Du kan höra Biden skryta om detta med sina egna ord i följande video, som till stor del har skrubblats från YouTube och andra Big Tech-plattformar:

https://www.brighteon.com/cd77b7af-b573-4c30-94b7-109860c7120e

Den fullständiga amerikanska senatrapporten finns på den här ursprungliga länken:
https://www.documentcloud.org/documents/7216133-HSGAC-Finance-Joint-Report-on-Hunter-Biden.html

Vi har också speglat PDF-filen på Natural News, om den försvinner från senatservrarna:
https://www.naturalnews.com/files/HSGAC-Finance-Joint-Report-on-Hunter-Biden.pdf

Senatens rapport är otroligt fördömande mot Bidens, och en av höjdpunkterna är följande 

De register som förvärvats av kommittéerna visar att Hunter Biden och hans familj var inblandade i ett stort ekonomiskt nätverk som kopplade dem till utländska medborgare och utländska regeringar över hela världen. I synnerhet Hunter Biden och Archer bildade betydande och konsekventa ekonomiska förbindelser med den korrupta oligarken Mykola Zlochevsky under sin tid för Burisma och deras företag tjänade miljontals dollar från den föreningen medan Joe Biden var vice president och offentliga ansikte för Obama-administrationens Ukrainas politik. Rosemont Seneca Thornton, ett värdepappersföretag som grundades av Hunter Biden, fick 3,5 miljoner dollar i banköverföring från Elena Baturina, som påstås ha mottagit olagliga byggkontrakt från sin man, den tidigare borgmästaren i Moskva. Dessutom, Archers uppenbara mottagande av pengar för en bil från Kenges Rakishev i Kazakstan medan vice president Biden var i Kiev är särskilt oroande med tanke på tidpunkten. Och slutligen illustrerar Biden och Archers arbete med kinesiska medborgare kopplade till kommunistregimen de djupa ekonomiska förbindelserna som accelererade medan hans far var vice president och fortsatte efter att han lämnat ämbetet.

Utpressning, människohandel, mutor, korruption och kickbacks

Många medier som inte drivs av globalister ger utmärkt täckning av resultaten i den amerikanska senatrapporten. Vi ger dig ett urval här:

Från The Epoch Times :

Hunter Bidens affärer ger upphov till oro för intressekonflikter såväl som oro över brott, motintelligens och utpressning, enligt  den gemensamma rapporten  från senatens utrikeskommitté och finanskommittéer.

”De register som förvärvats av kommittéerna visar konsekventa, betydelsefulla och omfattande ekonomiska förbindelser mellan och mellan Hunter Biden, James Biden, Sara Biden, Devon Archer och kinesiska medborgare kopplade till den kommunistiska regimen och PLA [Folkets befrielsearmé] liksom andra utländska medborgare med tvivelaktiga bakgrunder, ”enligt rapporten, som släpptes onsdag.

James Biden är Joe Bidens bror; Sara Biden är James fru; och Archer är en av Hunter Bidens affärspartners.

Viktiga resultat inkluderade att lära sig att George Kent, en före detta biträdande chef för uppdraget vid den amerikanska ambassaden i Kiev, Ukraina, väckte oro för tjänstemän på Joe Bidens kontor i början av 2015 om uppfattningen om en intressekonflikt i Hunter Biden i styrelsen för Burisma, ett ukrainskt företag.

I oktober 2015 uttryckte Amos Hochstein, minister för utrikesdepartementet, oro med vice president Biden och Hunter Biden om att Burisma-positionen möjliggjorde ryska desinformationsinsatser och riskerade att undergräva USA:s politik i Ukraina, enligt rapporten.

Hunter Biden satt i Burismas styrelse när företagets ägare påstås ha betalat 7 miljoner dollar till tjänstemän som arbetar under Ukrainas åklagare för att stänga ärendet mot ägaren. Kent sa att mutan betalades i december 2014 och att han rapporterade påståendet till FBI när han fick veta om det.

Hunter Biden och Archer fick 4 miljoner dollar för att vara med i Burismas styrelse. De och andra Biden-familjemedlemmar fick också miljontals dollar från utländska medborgare med tvivelaktiga bakgrunder, sade senatskommittéerna.

Archer fick till exempel $ 142,300 från en kazakstansk medborgare, påstås för en bil, samma dag som vice president Biden talade till ukrainska lagstiftare i Kiev.

Hunter Biden fick 3,5 miljoner dollar från Elena Baturina, änkan till den tidigare borgmästaren i Moskva, och miljoner dollar från affärstransaktioner med individer kopplade till det kinesiska kommunistpartiet och folkets befrielsearmé.

Hunter Biden ”betalade också utländska kvinnor som var medborgare i Ryssland eller andra östeuropeiska länder och som tycks vara kopplade till en” östeuropeisk prostitution eller människohandel ”,” står det i rapporten.

https://www.brighteon.com/e81b6554-e88c-4f71-af8f-577d2f8135dc

Från Breitbart.com :

En ny senatsrapport som släpptes på onsdagen drar slutsatsen att den tidigare vice presidenten Joe Biden tillät Hunter Biden och andra familjemedlemmar att berika sig genom länkar till utländska företag och regeringar medan han var i sitt ämbete.

Det presenterar e-postbevis för att före detta utrikesminister John Kerry, vars styvson Chris Heinz var en av Hunter Bidens affärspartners, också var medveten om intressekonflikterna. Det tillägger att ”Hunter Biden, hans familj och [affärspartner Devon] Archer fick miljontals dollar från utländska medborgare med tvivelaktiga bakgrunder.” Det noteras att Hunter Biden gick på en “$ 100.000 global utgiftsrunda med James Biden och Sara Biden” efter att ha fått pengar från en kinesisk investerare. Och det tillägger att Hunter Biden tycktes ha betalat kvinnor kopplade till en ”östeuropeisk prostitution eller människohandel.”

Det noteras också: ”De register som kommittéerna förvärvat visar konsekventa, betydande och omfattande ekonomiska förbindelser mellan och mellan Hunter Biden, James Biden, Sara Biden, Devon Archer och kinesiska medborgare som är kopplade till kommunistregimen och [Folkets befrielsearmé] som andra utländska medborgare med tvivelaktiga bakgrunder. ”

Rapporten ”beskriver exempel på omfattande och komplexa finansiella transaktioner som involverar Bidens” och konstaterar att Hunter Biden ”inte var den enda Biden som tjänade in på Joe Bidens vice ordförandeskap.”

https://www.brighteon.com/eb6b2a80-ad66-466f-862d-b5de3e2f483e

Från The Daily Wire :

I början av 2015 väckte den tidigare tillförordnade biträdande uppdragschefen vid den amerikanska ambassaden i Kiev, Ukraina, George Kent, tjänstemän i vice president Joe Bidens kontor oro över uppfattningen om en intressekonflikt med avseende på Hunter Bidens roll i Burismas styrelse. Kents oro blev inte adresserad, och i september 2016 betonade han i ett e-postmeddelande till sina kollegor: ”Dessutom var närvaron av Hunter Biden i Burisma-styrelsen väldigt besvärlig för alla amerikanska tjänstemän som driver en antikorruptionsagenda i Ukraina.”

I oktober 2015 uttryckte Amos Hochstein, högsta tjänsteman vid utrikesdepartementet, oro med vice president Biden, liksom med Hunter Biden, att Hunter Bidens ställning i Burismas styrelse möjliggjorde ryska desinformationsinsatser och riskerade att undergräva USA: s politik i Ukraina.
Även om Kent trodde att Hunter Bidens roll i Burismas styrelse var besvärlig för alla amerikanska tjänstemän som driver en antikorruptionsagenda i Ukraina, är kommittéerna bara medvetna om två individer – Kent och tidigare amerikansk specialutsändare och koordinator för internationella energifrågor Amos Hochstein – som uttryckte oro för vice president Joe Biden (Hochstein) eller hans personal (Kent).

Obehagligheten för tjänstemän i Obama fortsatte långt efter hans presidentskap. Tidigare utrikesminister John Kerry hade kunskap om Hunter Bidens roll i Burismas styrelse, men när han frågades om det vid ett rådhusevenemang i Nashua, NH den 8 december 2019, sa Kerry falskt: ”Jag hade ingen kunskap om något av det . Ingen. Nej.” Bevis för motsatsen beskrivs i avsnitt V.

Tidigare biträdande statssekreterare för europeiska och eurasiska frågor Victoria Nuland vittnade om att konfrontera oligarker skulle skicka ett antikorruptionsmeddelande i Ukraina. Kent berättade för kommittéerna att Zlochevsky var en ”otäck oligark”. I december 2015, i stället för att följa USA:s mål att konfrontera oligarker, rådde vice president Bidens personal honom dock att undvika att kommentera Zlochevsky och rekommenderade att han skulle säga: ”Jag tänker inte nämna namn eller anklaga individer.”

Hunter Biden tjänstgjorde i Burismas styrelse (förmodligen konsulterade om bolagsstyrning och öppenhet) när Zlochevsky påstods betala en muta på 7 miljoner dollar till tjänstemän som tjänstgjorde under Ukrainas åklagare, Vitaly Yarema, för att ”stänga fallet mot Zlochevsky.” Kent vittnade om att denna bestickning inträffade i december 2014 (sju månader efter att Hunter gick med i Burismas styrelse), och efter att ha fått reda på det rapporterade han och Resident Legal Advisor detta anklagelse till FBI.

Hunter Biden var en amerikansk skyddstjänstskyddad från den 29 januari 2009 till den 8 juli 2014. En dag före sin sista resa som protektör publicerade Time en artikel som beskriver Burismas ökade lobbyverksamhet för amerikanska tjänstemän och Hunters engagemang i Burismas styrelse. Innan han avslutade sin skyddande detalj, fick Hunter Biden skydd av hemliga tjänster på resor till flera utländska platser, inklusive Moskva, Peking, Doha, Paris, Seoul, Manila, Tokyo, Mexico City, Milano, Florens, Shanghai, Genève, London, Dublin, München , Berlin, Bogota, Abu Dhabi, Nairobi, Hong Kong, Taipei, Buenos Aires, Köpenhamn, Johannesburg, Bryssel, Madrid, Mumbai och Comosjön.

Andrii Telizhenko, demokraternas personifiering av rysk desinformation, träffade Obama-administrationens tjänstemän, inklusive Elisabeth Zentos, en medlem av Obamas nationella säkerhetsråd, minst tio gånger. Ett demokratiskt lobbyföretag, Blue Star Strategies, ingick avtal med Telizhenko från 2016 till 2017 och fortsatte att begära hans hjälp så sent som sommaren 2019. En nyligen publicerad nyhetsartikel beskriver andra omfattande kontakter mellan Telizhenko och Obamas administrationstjänstemän.

Förutom de över 4 miljoner dollar som Burisma betalade för Hunter Bidens och Archers styrelsemedlemskap, fick Hunter Biden, hans familj och Archer miljontals dollar från utländska medborgare med tvivelaktiga bakgrunder.

Archer fick 142 300 dollar från Kenges Rakishev i Kazakstan, påstås för en bil, samma dag som vice president Joe Biden dök upp med den ukrainska premiärministern Arsemy Yasenyuk och talade till ukrainska lagstiftare i Kiev angående Rysslands handlingar på Krim.

Hunter Biden fick en banköverföring på 3,5 miljoner dollar från Elena Baturina, hustrun till den tidigare borgmästaren i Moskva.

Hunter Biden öppnade ett bankkonto med Gongwen Dong för att finansiera en global utgiftsrunda på 100 000 dollar med James Biden och Sara Biden.

Hunter Biden hade affärsföreningar med Ye Jianming, Gongwen Dong och andra kinesiska medborgare kopplade till den kommunistiska regeringen och Folkets befrielsearmé. Dessa föreningar resulterade i miljontals dollar i kassaflöde.

Hunter Biden betalade utländska kvinnor som var medborgare i Ryssland eller andra östeuropeiska länder och som verkar vara kopplade till en ”östeuropeisk prostitution eller människohandel.”

Joe Biden är, liksom Barack Obama, en förrädisk brottsling som missbrukar makten för sin egen personliga vinst

Resultatet av allt detta är att Joe Biden, precis som Barack Obama och Hillary Clinton, är en förrädisk kriminell som missbrukar makten för att berika sig själv och sina familjemedlemmar samtidigt som den äventyrar den naturliga säkerheten och integriteten hos USA: s regering. Inte konstigt att demokraterna älskar honom! Alla vänsterhjältar är kriminella, och ju större deras brott är, desto mer älskar den radikala vänstern dem.

Se fler nyheter om Joe Biden på JoeBiden.news .Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: