Förtryckarnas verbala värld – härskarteknik

”Ad hominem” med ett finare ord för de smutskastningstekniker som makthavare inom politik, journalister inom media och personer i påtryckningsgrupper ofta använder. Lär er hur det manipulativa förtrycket och verbala våldet utövas. Känn igen härskarteknikerna och vänsterns tillåtna åsikter eller hur den så kallade åsiktskorridoren, riskerar att i godhetens namn både att utpekas, stämplas och ärekränkas. I värsta fall förlorar de vänner och kanske jobbet. De kanske hängs ut i media eller blir en ”paria” som ingen vågar ha samröre med. Låt dessa verbala förtryckare få veta vad de håller på med.

(Eftersom jag inte använder Microsoft kunde jag inte göra pdf-format av detta i mitt program. Enda lösningen blev att göra sidorna till bilder) red.anm.


2020-09-23
Skribent, anonymKategorier:Hälsa, Svensk politik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Redefining Anti-Semitism on Facebook
    The objective is to force Facebook to alter its hate speech definition so that its own ”detection algorithm” will characterize any criticism of Israel as hate speech and automatically remove the pertinent content from the platform.
    https://original.antiwar.com/neve-gordon/2020/09/22/redefining-anti-semitism-on-facebook/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: