Expressen TV – Stefan Löfven: Många som vill bo i Rinkeby

http://www.expressen.se/tv/politik/lofven-manga-vill-bo-i-rinkeby/

Malmö 23-9-2020

Till Stefan Löfven , Morgan Johansson och Mikael Damberg

Under ett studiebesök i det nya polishuset i Rinkeby frågar en journalist för Expressen dig om du skulle vilja bo i Rinkeby.

På detta svarar du att du mycket väl kunde tänka dig att bo där och att många andra också gärna skulle vilja det.

Vilka dom andra är avslöjar du inte men jag förmodar att det är dina kompisar Morgan och Mikael du åsyftar.

I så fall förstår jag inte vad ni väntar på. Du kan väl säga upp din nuvarande bostad i Sagerska palatset samt även din rekreationsbostad Harpsund och hyra dig en två eller en trea i Rinkeby. Tänk vilka trevliga grannar du säkerligen kommer att få.

Har du riktig tur så får du en mångkulturell familj med kanske 7 – 8 ungar i lägenheten ovanför dig och får njuta av trippande barnafötter och deras jollrande.

Du och din fru har ju tydligen inga barn så det måste ju vara höjden av lycka att få uppleva detta på gamla dagar. Troligtvis så kommer du även att få uppleva lyckliga stunder då du upptäcker att din bil har blivit uppeldad på parkeringen eller när en mångkulturell skjutning sker utanför din bostad och en förlupen kula krossar ett av dina fönster. Kanske du även med egna ögon får åse en mångkulturellt påtvingad samvaro mellan en svensk kvinna och ett gäng mångkulturella kulturberikare eller när en svensk tonåring får njuta av ett förnedringsrån utförda av solbrända mångkulturella tillgångar. Något att se fram emot Steffe, så börja packa nu med en gång. Rinkeby väntar på dig och dina polare!

Tänk vad trevligt din fru och Morgans Annika kommer att få när dom går ut i Rinkeby och skaffar sig nya väninnor som dom kan umgås med. Det kanske t om går så långt att både din fru och Morgans Annika kommer att klä sig på samma sätt som dom nyfunna väninnorna för att smälta in i den mångkulturella miljön.

Men för att inte falla utanför ramarna så bör dom också lära sig Rinkebysvenska så fort som möjligt samt också gärna fördubbla sin vikt eftersom många av dom mångkulturella kvinnorna kommer från kulturer där en kvinna måste väga uppåt ca 150 kilo.

Och helst så bör dom också vara ständigt gravida vilket kanske är lite svårt att förverkliga i den ålder dom befinner sig i men det kan ni väl lösa genom att adoptera några små solbrända småttingar. Antalet måste uppgå till minst 5 – 6 stycken var för att smälta in i gatubilden när ni är ute och promenerar.

Det är ju ni som måste bli integrerade och inte dom nyanlända.

Nej du Steffe, ditt uttalande om att du skulle kunna tänka dig att bo i Rinkeby är inget annat än ett j – a dåligt skämt och ett bevis på din bristande intelligens när du tydligen på fullt allvar tror att dina landsmän går på detta.

Naturligtvis så kommer varken du eller dina polare Morgan och Mikael att flytta till Rinkeby eller något annat mångkulturellt getto och umgås med dom mer eller mindre vildar ni importerat hit.

Nej ni håller er långt därifrån och dom sällsynta gånger ni syns i ett sådant område så är ni mycket måna om att ha med er ett uppbåd av SÄPO personal.

Din lögn om att du skulle kunna bosätta dig i Rinkeby är inget annat än en spottloska rätt i ansiktet mot dom av dina landsmän som  av ekonomiska skäl inte kan ta sig från ett totalförstört bostadsområde där anarki och våld råder tack vare er invandringspolitik. Dom är tvungna att även i fortsättningen njuta av vildarnas kulturer som innehåller alla former av primitiva inslag.

Men det enda rätta vore att tvångsförflytta dig och dina polare till något av dom mångkulturella getton som nu växer fram i snart sagt varje samhälle som finns i landet så att ni där på nära håll kunde få njuta av det som ni förvandlat Sverige till.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: