Brev från 400 läkare

Datum: 22 september, 2020
Lars Bern
https://anthropocene.live/2020/09/22/brev-fran-400-lakare/


Deras öppna brev har skrivits under av över 400 belgiska läkare och av över 1000 av annan sjukvårdspersonal. Brevet är ställt till alla belgiska myndigheter och alla belgiska medier den 5 september 2020.


Vi, belgiska läkare och sjukvårdspersonal, vill urycka vår allvarliga oro över hur situationen kring utbrottet av SARSCoV-2-viruset har hanterats under de senaste månaderna.

Vi uppmanar politikerna att vara oberoende och kritiskt informerade i beslutsprocessen och i det allmänna genomförandet av corona-åtgärder. Vi efterlyser en öppen debatt, där alla experter är representerade utan någon form av censur.


Efter den inledande paniken kring covid-19 visar nu observerade fakta en helt annan bild – det finns inga medicinska motiv för någon krispolitik längre. Den nuvarande krishanteringen har blivit totalt oproportionerlig och orsakar mer skada än vad den gör nytta.


Vi kräver en omprövning av alla åtgärder och begär ett omedelbart återupprättande av vår normala demokratiska lednings och rättsliga principer och av alla våra medborgerliga friheter

Läs hela artikeln här:Kategorier:Hälsa

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: