Vet du vad engelskans ”Sir” betyder?

2020-09-21

Betydelsen av ordet ”Sir”

Du kallar någon för ”Sir”. Men vet du vad ordet Sir betyder? Slave I Remain (SIR) (jag förblir en slav). När britterna styrde, ville de att alla indianer skulle kalla dem ”Sir”. Ännu, efter 69 år av självständighet, fortsätter vi med att säga ”Sir” till var och en.

Även om man kallar den amerikanska presidenten för Mr. President (Herr president) inte Sir…!

HUR MÅNGA MÄNNISKOR KÄNNER TILL DESS VERKLGA BETYDELSE OCH TROR ATT DET BETDER RESPEKT?

Rakt på sak, inte ens jag kände till det.
Sprid denna information snabbt!

Tänk, hur klokt de regerade och hur dumma vi är, och fortfarande går vi i deras ledband.

Sluta kalla någon ”SIR”Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

 1. Angående ordet Sir;

  Se Merriam Webster, och checka härledningen

  Definition of *sir*

  1a: a man entitled to be addressed as *sir* —used as a title before the given name of a knight or baronet and formerly sometimes before the given name of a priest b: a man of rank or position 2a —used as a usually respectful form of address b capitalized —used as a conventional form of address in the salutation of a letter History and Etymology for *sir*

  Middle English, from *sire*

  Definition of *sire*

  (Entry 1 of 2) 1a: FATHER barchaic : male ancestor : FOREFATHER c: AUTHOR , ORIGINATOR 2aarchaic : a man of rank or authorityespecially : LORD —used formerly as a form of address and as a title bobsolete : an elderly man : SENIOR 3: the male parent of an animal and especially of a domestic animal History and Etymology for *sire*

  Noun

  Middle English, from Anglo-French, lord, feudal superior, from Vulgar Latin **seior*, alteration of Latin *senior* older — more at SENIOR

  Mvh Anna Mann

  Gilla

%d bloggare gillar detta: