När sionisterna har rensats ut i Israel är nästa mål Schweiz

2020-09-21
Av Benjamin Fulford Veckobrev

https://benjaminfulford.net/Octagon Group

Höstoffensiven börjar. Den oseriösa nationen Israel stängdes ner i början av det judiska nyåret för att underlätta en utrensning av sionister, säger Pentagon-källor. MI6-källor säger att deras nästa mål är en mystisk schweizisk-baserad enhet som kallas Octagon Group. I en motoffensiv mobiliseras uppskattningsvis en miljon satanister i USA för att störta regeringen.

Ruth Bader Ginsburg – WikipediaDen stora antisionistiska offensiven inleddes med tillkännagivandet av Högsta domstolens domare Ruth Bader Ginsburg.

Så här sammanfattade Pentagon-källorna situationen:

“[U.S. President Donald] Trump tillkännagav en lista över nominerade till högsta domstolen den 9 september, så Ruth Bader Ginsburgs (RBG) död på Rosh Hashanah skickar ett nyårsmeddelande till den judiska maffian medan Israel tvingas in i ytterligare en nedstängning för att samla ihop sionister.”

Pentagon-källorna tillägger att de har ryckt till i Trumps kedja för att tvinga honom att agera mot sionisterna, och hans svärson Jared Kushner kommer att möta en militärdomstol för anklagelser om förräderi och eventuellt avrättning.

Vi hör också från MI6 varför de går efter den mystiska gruppen i Schweiz, känd som ”Octagon”, vars medlemmar är ättlingar till faraoniska blodlinjer.

Innan vi går vidare in i denna fråga måste vi dock ta ett djupdyk i den hemliga regeringsmaktstrukturen som vi kämpar med. Organisationsschemat gavs till mig av av David Rockefellers sändebud (via den tidigare japanska finansministern Heizo Takenaka) för omkring tio år sedan.

Detta dokument (totalt två dussin sidor) överlämnades till mig efter att asiatiska hemliga sällskap mobiliserades för att rikta sig mot människor som var medlemmar i alla tre följande grupper: Bilderberg, Trilateral Commission och Council on Foreign Relations.

Vad den här flödesschema-sidan påstås visa är den sionistiska maktstrukturen. Den har Schweiz på toppen. Nedan finns ”Royal Bank”. Till vänster är ”Elizabeth E.C.” Nedanför är City of London, följt av ”fastigheter”, sedan ”Japans verkställande direktör.” Till vänster hittar du Frankrike. Nedan finns ”Kommittén med 500” (dvs. Fortune 500) och ”ILIO 48.”

Längst ner ser du verkställighetsenheter inklusive Nordkorea, militärpolisen och CIA. Längst ner finns en kinesisk mördare som utsetts av de amerikanska ockupationsstyrkorna för att kontrollera Japan. I mitten ser du att de hävdar att de kontrollerar Japan, Mexiko, Kanada, USA, Afrika, Iran, Grekland, England, Mongoliet och Ryssland. Vad de inte kontrollerar är bland andra Italien, Tyskland, Indien och Kina.

Leo Zagami Updates Infowars on Rigged Italian Elections (Video 2018) - IMDbDet var också vid denna tidpunkt som Leo Zagami skickades av P2 frimurarna till Japan för att besöka mig. När jag återgäldade besöket och åkte till Italien, fick jag höra att P2 (nu P3) tog order från ”utomjordingar i Schweiz.” De påstod sig ha startat och drivit kommunismen.

Nu efter tio års förbryllande över denna och annan information som jag fått kan vi börja koppla ihop några punkter. Först och främst har vi fått rapporter om att vi styrs av ättlingar till de egyptiska faraonerna, från många källor, likt vapenhandlaren Adnan Khashoggi (vars brorson Jamal Khashoggi mördades brutalt i Turkiet).

Japanska kungliga familjemedlemmar (riktiga, inte den falska kejsaren Naruhito) hävdar också att de härstammar från faraonerna. Chefen för en stor japansk Ninkyo (Yakuza) -gruppen sa också att världen styrdes av en kommitté på 8 i Schweiz. Nu berättar MI6 om Pharaonic Octagon-gruppen i Schweiz. Detta är vad som visas i James Bond-filmerna som ”Spectre.” P3-frimurarna säger att Octagon-gruppen ”är människors [sic] jordlivets mästare.”

Entrance and company headquarters of Glencore Xstrata, the world's Stock  Photo - AlamyTidigare, när jag pratade med legosoldater som var involverade i resursplundringar i Afrika, Al Qaida / Daesh / Antifa, etc. sa de att de fick betalt i schweiziska franc från Schweiz. Vi vill också påminna dig om Glencore Commodities och Mark Rich baserade i Zug, Schweiz, som betalar både iranska och israeliska regerings-tjänstemän för att främja krig mellan dessa länder och samtidigt manipulera oljeterminer.

Låt oss nu prata om USA:s försvarsminister Mark Esper. Om du tittar på klippet här ovanför, så kan du se en man med begränsat intellekt som har varit helt förprogrammerad. Han hänvisar till falska fiender som Ryssland och Kina medan han främjar AI och de dödliga 5G-områdets förnekade vapen. Den riktiga militära fräckheten tar inte order från honom och bör inte göra det heller. De måste emellertid följa spåret till de finansansvariga som drar i hans marionettsträngar. Det är en bra insats och den kommer att leda till Schweiz.

OK, med den här bakgrunden i åtanke, låt oss ta en titt på nyheterna från den senaste veckan när höstens stora antisionistiska offensiv går i full gång.

En nödvändig förutsättning för att besegra sionisterna var att ta bort deras kontroll över det finansiella systemet, MI6, och källor från Pentagon är helt överens. Enligt MI6 är det nya finansiella systemet ”utformat med …

fullständig kriminalteknisk synlighet med en domare undertecknad med fullmakt så att [kriminella] typer av penningtvätt skulle vara omöjliga.”

Nu är nyheterna fulla av information om ett massivt svep riktat mot högnivåbrottslingar över hela världen. Information som läckt till International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) visar till exempel hur Nordkorea tvättade pengar. Nordkorea har alltid varit världens centrum för tillverkning och distribution av amfetamin, som tillsammans med afghanskt heroin och sydamerikansk kokain årligen ger biljoner dollar till den Khazariska Maffian.

Det finns en enorm mängd detaljer om tidigare dolda internationella brottslingar på deras webbplats länkad nedan:
https://www.icij.org/investigations/fincen-files/confidential-clients/


https://bakomkulisserna.biz/2020/09/20/ny-banklacka-17-000-miljarder-kronor-i-suspekta-betalningar/


I USA dokumenterar Armed Conflict Location and Event Data Project (ACLED)
12 045 incidenter av civil oro från 26 maj 2020 till 5 september 2020.

Dessutom var Black Lives Matter (endast 17 % av medlemmarna som är svarta) inblandade i 95 % av dessa incidenter. Det har dokumenterats väl att BLM finansieras av ”George Soros” (för länge sedan död), vilket är ett kodnamn för sionisterna i Schweiz.

Kom ihåg att BLM använder kommunistiska flaggor och P2 löper ut från Schweiz (av ”utomjordingar”) och påstår sig kontrollera kommunismen. NSA-källor säger att den amerikanska satanistiska sabotagekampanjen körs ut från en underjordisk bas nära Palm Springs, Kalifornien.

Här är vad Pentagon säger om deras motoffensiv:

Judicial Winning: Amy Coney Barrett | National Review

”Med Supreme Court Terms som börjar den 5 oktober kan Trump utse en katolsk domare Amy Coney Barrett till en obarmhärtig Högsta domstol och senaten kan till och med bekräfta henne i oktober så att högsta domstolen kommer att verka med full styrka för att hindra demokraterna från att stjäla valet.

”En jordbävning på 4,8 [magnitud] nära LA natten till Ruth Bader Ginsburgs död kan också signalera att barn fortfarande räddas från underjordiska gångar och militära operationer pågår.

Striden rasar också i många andra länder. I Japan pågår förberedelser för militärintelligensrapporter för en stor kampanj mot underjordiska baser i Tokyo och Kyoto. ”Det finns 300 underjordiska anläggningar byggda under andra världskriget i Japan som har ombyggts från de tidigare armé- och marinbaserna i Japans imperium, säger japanska militära underrättelsetjänster.

De säger att Japan tvingats till att tillhandahålla 16 000 barn per år till den khazariska maffian. Dessa barn transporterades från Tokyos underjordiska baser till staden Shima i Kagoshima Prefecture. Därifrån transporterades de till ön Hainan, Kina, som den japanska militära underrättelsetjänsten säger är den det största människohandelscentrat i Asien.

Rep. Youn charged with embezzling funds for victims of Japan’s wartime sexual slavery

In this May 29, 2020, file photo, Rep. Youn Mee-hyang of the ruling Democratic Party of Korea lowers her head during a press conference at National Assembly. Korea Times photo by Choi Won-sukI det närliggande Korea använde den sionisterna kampanjen för frågan om ”tröstkvinnor”, för att behålla Japan och Sydkorea stridiga. De drabbades av ett bakslag eftersom man gjorde en razzia hos en slavpolitiker för att ha accepterat (eller förskingrat) ”tröstpengar”.

Tillbaks till Israel, enligt källor från Pentagon:

undefined                              Mohammed bin Zayed Al-Nahyan - Biography - Arab Royal Family
Kung Hamad bin Isa Al Khalifa        Sheikh Mohammed bin Zayed

”En svag Bibi [premiärminister Benjamin Netanyahu] som möter protester hemma och en hotande korruptionsprocess kallades till Vita huset den 15 september, medan kungen av Bahrain Hamad bin Isa Al Khalifa och MBZ [Förenade Arabemiraten Sheikh Mohammed bin Zayed] inte ens dyker upp för Bahrains och Förenade Arabemiratens ”fredsavtal”.

Trump kanske inte vinner Nobels fredspris med mindre än och tills ett rättvist fredsavtal uppnås med Palestina per det arabiska fredsinitiativet, och ett annat Nobels fredspris för Iran, tillade källorna.

Den israeliska / franska kärnvapenbombattacken mot Libanon blåser också upp i deras ansikten. Attacken var tänkt till att tvinga Libanon till att överlämna oljekoncessionerna till havs, men istället har det lett till en gemensam turkisk / amerikansk militärkampanj för att avskärma israelisk energiexport säger Mossad-källor.

The US’ ‘Biological Bomb’ In Georgia

I det sionistiska kolonilandet Georgien har visselblåsare under tiden avslöjat att de aktivt försöker utveckla nya biovapen, som ett tecken på att de fortfarande försöker rädda sig själva genom att döda oss alla.

Självklart försöker sionisterna nåla fast den pågående bluffen och biovapnen plus elektromagnetiska vapenattacker på Kina eller USA. Men bara ett fåtal återstående hjärntvättade får tror faktiskt på dessa svaga försök till felriktning.

Bolivia election race heats up as field tightens

Striden rasar också i Sydamerika. Där stöter kabbalens coup d’etat som syftar till att stjäla Bolivias massiva litiumfyndigheter på enorm lokal opposition. Anmärkning till Elon Musk: den bolivianska litiumstölden misslyckas.

Navalny says he can walk and recognize people as he eyes ‘clear road’ to recovery from poisoning

Det finns också problem för sionisterna i Tyskland. I flera veckor har jag ignorerat den falska berättelsen om att ”ryska oppositionspolitikern Alexey Navalny” ”förgiftats med Novichok”, för det var en så dåligt körd psy-op. Vi vill dock informera våra läsare om att Maria Pevchiv, en ryska som har arbetat för MI6 i tio år, är den person som förgiftade honom, enligt spanska underrättelsetjänster. Här är en bild av henne. Målet är naturligtvis att tvinga Tyskland till att köpa dyr olja från Mellanöstern eller USA istället för billig gas från Ryssland via Nordstream II-rörledningen. Vi bestämde oss för att ta bort henne för att världen är trött på den här typen av kriminella upptåg av underrättelsetjänster på uppdrag av multinationella företag.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: