Nu fick hon då äntligen dö, Ruth Bader Ginsburg, i en ålder av 87 år

2020-09-20
https://admin.halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/justice-ruth-bader-ginsberg-dead-at-87

Ruth Bader Ginsburg

Senatens majoritetsledare Mitch McConnell meddelade fredag kväll att senaten skulle rösta för att ersätta domare Ruth Bader Ginsburg vid Högsta domstolen efter hennes död.

”President Trumps kandidat kommer att få en omröstning på golvet i USA:s Senat,” skrev McConnell i ett uttalande som skickades till journalister.

McConnell meddelade sitt beslut efter att senatens minoritetsledare Chuck Schumer argumenterade för att Trump inte skulle ersätta henne förrän efter valet.

”Det amerikanska folket borde ha en röst i valet av sin nästa högsta domare i Högsta domstolen”, skrev Schumer på Twitter. ”Därför bör denna lediga tjänst inte fyllas förrän vi har en ny president.

”Ginsburgs barnbarn, Clara Spera, sa att Ginsburg dikterade till henne att hennes ”högsta önskan är att jag inte kommer att ersättas förrän en ny president har installerats”.

Men McConnell citerade historiskt en företräde för sitt beslut.

”Sedan 1880-talet har ingen Senat bekräftat ett motsatt partis presidents nominering av Högsta domstolens kandidat under ett presidentvalsår”, skrev McConnell.


Detta är alltså den ”officiella” versionen för Högsta domstolens Ruth Bader Ginsburg.


Därför kan rubriksättningen kanske verka lite provocerande, men de som följt Q, Benjamin Fulford o andra källor – vet att hon har varit död redan i minst ett år. Jag ska kolla in mina tidigare artiklar för att se vad vi har skrivit tidigare.

Benjamin Fulford, Veckobrev 6 januari, 2019

Låt oss ta en titt på några nyligen förekommande händelser inom den amerikanska kraftmätningen…
Trump-regimen ombildar Högsta domstolen, säger källor. Högsta domstolen ger slutligen Kennedy rätt och tillåter att Trump omvandlar domstolen och ger den en konservativ inriktning, vilket kommer att bekräftas i september. Det kommer lägligt när Högsta domstolen öppnar igen den 1 oktober. De lovade att det är Ruth Bader Ginsburg som står på tur.

Benjamin Fulford, 19 februari 2019
Nu har den satanistiska kabbalen på toppnivå fallit. De näst högsta tjänstemännen, såsom domaren Ruth Gader Ginsburg från Högsta Domstolen, Världsbankchefen Jim Yong Kim och Serena Rothschild, änka efter Jacob Rothschild tas bort när kriget för att befria mänskligheten fortsätter. Ginsburg har saknats och kan vara död eller finns fortfarande på sjukhus i New York. Hon har inte förekommit vid Högsta Domstolens förhandlingar under de senaste två veckorna, eller under hela januari månad. Utan livstecken kan den amerikanska presidenten Donald Trump inte utnämna någon annan domare, uppger Pentagon-källor.

Benjamin Fulford, 2019-12-09
Samtidigt rapporterar amerikanska företagsmedier att ”Högsta domstolens domare Ruth Bader Ginsburg har tillfälligt blockerat ett domstolsbeslut som beordrade två banker att släppa president Donald Trumps finansposter till husdemokraterna. ”Eftersom vi är ganska säkra på att Ginsburg inte längre finns bland oss, kan vi bara anta att underrättelsekontorets källor använder en datorgenererad bild av henne för att skydda Trump.

Ruth Ginsburg död, ersatt av dubbelgångare! Begravning snart! Navy Intel avslöjar 

Högsta Domstolens domare Ruth Bader Ginsburg finns inte längre och ”omvandlar syre till koldioxid” alias ”död” säger Naval Intel-källorna till Daniel Lee. Daniel rapporterade bara ny information från en Naval Intelligence-källa, (underrättelsetjänsten inom marinen, red.anm) vilket inte överraskade mig alls och bekräftar min magkänsla. Han visar e-postmeddelanden från källan i videon. I grund och botten orkestrerade Den djupa staten ett annat stort bedrägeri med Sandy Hook (skolskjutning, red.anm) Ginsburg dog när Fox News ursprungligen visade uppgifterna om att hon gått bort tidigare i år innan man drog tillbaka det som ett misstag! Sådant misstar man inte!

Daniels källa säger, att Den djupa staten ersatte Ginsburg med en dubbelgångare som ser väldigt lika ut och det är vad som har presenterats vid noga arrangerade händelser. Daniels källa uppger, att Ginsburg är ett äss de hållit tillbaka fram till den rätta tidpunkten. De vill använda den för att skapa panik hos vänster-zombierna som snart kommer att få veta att man nått världens ände och kaos utbryter! De kommer att säga att Trump inte får ersätta henne och att han ger sina fiender ett kok stryk!

Min personliga övertygelse är, att du kommer att få se Ginsburg ”dö” offentligt i slutet av året så att de kan säga att det är ett år innan valet och Trump kan låta bli att ersätta henne! Jag tror att de kommer att meddela detta i november-december, mest sannolikt eller senast på våren. Om allt är verkligen sant, kommer de bara att döda kroppen så att de har ett lik i kistan för att visa världen. Jag skulle verkligen inte vilja spela rollen av Ruth Bader Ginsburd vid den här tidpunkten! De kan inte lämna den här lösa tråden, det är så säkert!

De visade aldrig H W Bush i en kista, men jag förutspår att du kommer att få se Ginsburgs dubbelgångare i huvudstaden under några dagar och de kommer att ha minst två veckors täckning angående hela händelsen på alla falska nyhetskanaler. Jag tänkte själv personligen för länge sedan, att Ruth Bader Ginsburg dog när Fox News visade bilden för världen. Hela saken är bara skum, och att hon varit helt osynlig så länge och hon hoppar självklart även över firandet den 4 juli, som jag visste att hon skulle! Att hon missar 4 juli bekräftar bara det! De kontrollerar henne noggrant, denna dubbelgångares framträdanden enligt min åsikt. De kunde inte fånga in henne på HD-kameror under 4 juli. Jag är säker på att det onda Google är fullt upptagen med att ta bort alla äldre bilder på henne också!

Arresteringar och avrättningar av kända människor under 2020 (UPPDATERAT!) 

BY BAKOMNYHETERNA on 

Det finns många som har arresterats och som inte finns på den här listan och det beror på att de inte är tillräckligt kända. Tusentals arresteringar har gjorts. Specialstyrkor inom militären som president Trump har upprätthållit, fortsätter med att utföra fler arresteringar runt om i världen. Vi kommer inte att att ge er datumen för deras arresteringar eller avrättningar, helt enkelt för att vi inte har den informationen. De flesta av dessa människor har åtalats för brott mot mänskligheten och andra för förräderi, några för båda…

På en lista över de 81 främsta återfinns Ruth Bader Ginsburg på plats 12.

12. Ruth Bader Ginsburg (arresterad och avrättad)


Men varför går man ut först nu?

Det har säkert många orsaker och förklaringar. Mest troligt är att man har fått in de uppgifter och bevis som finns riktade mot Ruth Bader Ginsburg, som är en känd pedofil, våldsverkare och satanist. Vi vet också att hon drabbades av bröstcancer och togs in på sjukhus i New York, men sedan blev det helt tyst kring henne och hon syntes aldrig mer i tjänst.

President Trump undertecknade ett Executive order, med att de som befinns skyldiga för brott mot konstitutionen samt pedofili och barnsexhandel, ska dömas till avrättning. Tillvägagångssättet får man själv välja. Vi vet också att en mängd avrättningar har ägt rum vilket även den ovanstående artikeln ger prov på. 

Men varför har man valt att gå ut med detta först ett år senare?

För att man vill undvika oroligheter i landet.

Det har knappast undgått någon alla de oroligheter som har förekommit i landet gällande BLM, George Floyd, plundringar, bränder osv. Se själv vad vänstern planerar att göra nu när nyheten har kablats ut:

VÄNSTERN HOTAR ATT ”BRÄNNA NER LANDET

På mindre än en timme efter tillkännagivandet av Ginsbergs död
började den politiska vänstern PRESSA landet med hot om att bränna ner det om Trump ersätter Ginsberg:

Om de ens försöker ersätta RBG bränner vi ner hela jävla saken.
– Reza Aslan (@rezaaslan) 19 september 2020

Över våra döda kroppar. Bokstavligen. https://t.co/rQbvuKakHU
– Reza Aslan (@rezaaslan) 19 september 2020

De lovar öppet ”upplopp” Om McConnell fastnar för någon, vilket han kommer att göra, blir det upplopp.
– Laura Bassett (@LEBassett) 18 september 2020

De kallar ”CODE RED” för att bekämpa den som nomineras av president Trump:
Herre förbarme oss.
Må Ruth Bader Ginsburg vila i frid.
Må vi inte vara i fred förrän vi besegrar fascisten i Vita huset.
Mitch McConnell kommer att försöka driva igenom det här.
Vi måste organisera oss.
Officiellt RÖD KOD. https://t.co/fojTGdG80Z

– Linda Sarsour (@lsarsour) 18 september 2020

Framtiden får utvisa var det landar…Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: