En vansinnigt ansvarslös låt-gå-politik.

Livsfarlig ledning - Skämt och de bästa roliga bilderna!

2020-09-18
Olle Ljungbeck

Det framstår som klarare för varje dag att landsförrädaren Stefan Löfven endast har ett enda motiv som statsminister. Att till varje pris vara kvar vid makten. För detta är han beredd att låta Sverige förfalla som stat och människorna förtryckas, mördas, våldtas, rånas , terroriseras etc av utifrån kommande barbarer som inte nått upp till civilisationens nedersta trappsteg.

Med hänsyn till de eftergifter han gör avseende dessa icke civiliserade svårt brottsliga individer som är på väg att ta över den ena stadsdelen efter den andra kan inget annat än galningens maktbegär styra honom.Hur någon har kunnat låta sig manipuleras av denne psykopat med ett intellekt avsevärt under normalnivå är omöjligt att förstå.

För att nu kunna sitta kvar vid makten är han beredd att låta MP, C och L i stort sett diktera politiken. Detta innebär i praktiken en politik som helt saknar konsekvens  och verklighetsförankring. Politikerna från dessa tre partier är inte mindre ansvarslösa utan tvingar till sig politisk makt som vid genomförandet äventyrar vårt lands existens genom att de ekonomiska resurserna satsas på helt fel område och inte heller är avvägda av behoven.

Med den politiker – Annie Lööf – hon som fällde avgörandet när de tiotusen afghanska pojkarna/männen fick stanna (varav en stor del nu gjort sig bemärkta som grovt brottsliga med gärningar som mord, våldtäkter etc)  och är lika maktgalen som Löfven själv kan inte Sverige annat än närma sig katastrofen.

Dessa vidriga typer är på intet sätt bättre än de barbarer de nu låter härja fritt i vårt land.Drabbade som de är av ett moraliskt sjukdomssymtom i samband med den oreglerade invandringen kallat ”godhetssyndrom” gör att de tror sig vara moraliskt överlägsna alla andra och därför gör dem totalt blinda för det enorma lidande de utsätter de egna medborgarna för.

Denna blindhet gör att de utan minsta medkänsla dagligen kan åse hur Sveriges folk utsätts för mord, våldtäkter, rån, terror, bränder, skjutningar etc utan minsta försöka att stoppa detta barbari. Ett barbari som kunde  krossats på mindre än ett år om de rätta metoderna tillämpades.

De brott politiker från S, MP, C och L  till i dag gjort sig skyldiga till genom tron på sin falska moraliska godhet som tar sig uttryck i vad som i dag kallas godhetssyndromet är så enorma att de aldrig kan förlåtas. Därför måste de förr eller senare ställas inför folkets dom.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

3 svar

  1. man borde ändra på planerade vansinnet vad NWO förbereder för vår civilisation-
    http://www.newsnet.fr/141440

    Gilla

  2. ”Ett barbari som kunde krossats på mindre än ett år om de rätta metoderna tillämpades.” Ringa in klanledare och immamer. Därefter direkt deportering. En början men inte med statskuppsregeringen så först måste dessa främmande agenter oskadliggöras. Frågan är hur.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: