Staten kan inte tvångsvaccinera de svenska medborgarna – Läs dina rättigheter!

Det finns en svensk grundlag som skyddar för kroppslig integritet och rörelsefrihetsskydd. Enligt den svenska Regeringformens andra kapitel om ”de grundläggande fri- och rättigheterna” är varje svensk medborgare och andra som befinner sig på svenskt territorium gentemot det allmänna skyddade mot påtvingat kroppsligt ingrepp.

Den svenska staten, regioner och kommunerna får alltså inte genom tvång sticka in en kanyl i någon människa. Inte heller får de tvinga någon att inta något via munnen.

Detta gäller också föräldrar som inte vill vaccinera sina barn enligt vaccinationsprogrammet!

Läs artikeln här, spara den på din dator o ta med den nästa gång du möter sjukvården!Kategorier:Hälsa, Svensk politik

Etiketter:

2 svar

  1. SCOTTISH Government health chief admitted the tests used to detect Covid cases are “a bit rubbish”, it emerged today.The national clinical director suggested the “antigen” tests – the results from which are driving ministers’ policy – are not fully reliable as they can give positive results to people who are not infectious. https://www.thescottishsun.co.uk/news/scottish-news/6027823/coronavirus-scotland-jason-leitch-test-rubbish/

    EDICAL FRAUD: CDC Includes 5,692 Intentional Injuries and Poisonings in their Total US Coronavirus Death Count http://www.hideoutnow.com/2020/09/medical-fraud-cdc-includes-5692.html

    New York Times Estimates 90% of ‘Positive’ COVID Test Results Really Are Negative!“Most of these people are not likely to be contagious… https://healthandmoneynews.wordpress.com/2020/09/07/yikes-new-york-times-estimates-90-of-positive-covid-test-results-really-are-negative/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: