Brådskande ytterligare information om din framtid! Bevis på att Covid är kromosom 8 mänskligt DNA – De vill göra oss mentalt hämmade och skapa en autoimmun sjukdom inom oss! Banbrytande videor förbjudna av YouTube!

 September 15, 2020
https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/09/urgent-additional-information-about-your-future-bombshell-evidence-that-covid-is-chromosome-8-human-dna-they-want-to-make-us-mentally-retarded-create-an-auto-immune-disorder-within-us-2514057.html

Det bästa lägger jag sist!
Se intervjun med virologerna Andrew Kaufman och
Del Bigtree! Översatt till svenska!

Det här inlägget har redigerats med tillägget av Anthony Patchs video nedan.
BRÅDANDE INFORMATION OM DIN FRAMTID
| MAX IGAN

Max Igan har varnat mänskligheten under flera år för det kommande övertagandet av människor i teknokraternas huvudram. Det är dags att vi inte bara vaknar upp utan också står upp. Han pratar om Amandha Vollmers forskning, hennes video laddas upp på den här kanalen.
Lugn vänner, vi har ett jobb att utföra.

Covid-19-testet testar din kromosom 8 som styr vår intelligens och vårt immunsystem och vår motståndskraft mot cancer. Kromosom 8 är viruset. Människor är viruset. Planen är att ta bort kromosom 8 och göra alla hämmade genom att försämra vår intelligens och genom att vända vårt immunsystem mot oss själva genom att skapa en autoimmun sjukdom. Covid-19-vaccinerna kommer också att användas för att sterilisera befolkningen. HPV-vaccinerna har redan visat sig sterilisera amerikanska tjejer.

WHO:s PCR-test Coronavirus-primärsekvens finns i allt humant DNA (kromosom 8)

Originalvideor från Del Bigtree’s The Highwire (innan Them Tube raderade hans kanal) och från YumNaturals Emporium:

Artikel: BOMBSHELL: WHO Coronavirus PCR Test Primer Sequence finns i allt humant DNA.

Här ser du formeln för NCoV i kromosomform:

nCoV_IP2-12759Rv CTCCCTTTGTTGTGTTGT

Här ser du formeln för kromosom 8

WHO Primer 2

Ser du att de ser exakt likadana ut!

Covid sägs vara inkapslat RNA som används för att kopiera DNA för att dra det ut ur kärnan. DNA kan inte lämna kärnan. Så denna anslutning kan helt enkelt vara en tillfällighet. Vad vi vet är att när vi injicerar RNA eller DNA i oss som efterliknar vårt eget DNA, då får vi autoimmuna sjukdomar och vi vet att vacciner kommer att förorsaka dessa problem. Låt oss fortsätta forska och lära oss …

Kan RNA påverka DNA? Ja.


Modifierat RNA har en direkt effekt på DNA

 Eyrun Thune, 
JANUARY 29, 2020
https://phys.org/news/2020-01-rna-effect-dna.html

Deoxyribonucleic acid (DNA). Credit: Colourbox.comDeoxyribonucleic acid (DNA). Credit: Colourbox.comModified RNA has a direct effect on DNADeoxyribonucleic acid (DNA). Credit: Colourbox.com

En artikel med titeln ”m6A RNA-modifiering som en ny spelare i R-loop-reglering”, av forskargruppen Dynamic Gene Regulation under ledning av Arne Klungland vid IMB, publicerades i januariutgåvan av Nature Genetics.

Efter ett nytt samarbete mellan UiO och forskargrupper i Nottingham och Oxford har det nu avslöjats att RNA har en direkt effekt på DNA-stabilitet, enligt professor Klunglands forskning.

Han tror att upptäckten kommer att ge hälso- och sjukvården ett viktigt verktyg, eftersom många studier har visat att en reglering av modifieringar av RNA är viktig för utvecklingen av cancer.

Modified RNA has a direct effect on DNA

Här kan du läsa om Gardasil och här

Planen är att ändra vår kromosom 8 som styr vår intelligens och vårt immunsystem och vår motståndskraft mot cancer. De planerar också att sterilisera oss.

Människor är fulla av nanoboter och kemikalier på grund av kemspåren som de sprutar med kemikalier och metaller på oss. Metallerna gör det möjligt för dem att ändra vårt DNA. 5G och vaccinerna / testerna kommer att förändra vårt DNA. Håll dig borta från Covid 19-testerna och vägra vaccinerna. Skicka inte dina barn till skolan, eftersom de kommer att testas i skolan och tas från dig under förevändning att de har Covid-19. Psykopaten Globalisterna tror att gamla människor över 50 år och barn under 15 år är värdelösa ätare och de planerar att döda alla dessa ”värdelösa” ätare.

BOMBSHELL-BEVIS OM ATT COVID ÄR KROMOSOM 8 MÄNSKLIGT DNA – FEL PCR-TEST |
AMANDHA VOLLMER

Amandha Dawn Vollmer har en doktorsexamen i naturopatisk medicin från Canadian College of Naturopathic Medicine i Toronto och en kandidatexamen i jordbruksbioteknik.

“Chromosome 8 And PCR Testing” – 8/25/20 Anthony Patch

Spars Pandemic Paper 2017 skrivet av John Hopkins

Casey vid Enter the Stars i sin analys av Spars Pandemic Paper berättar för oss att Globalisternas plan är att göra oss alla fördummade med Covid-19-vaccinet. Detta avlägsnande av kromosom 8 kommer att göra oss alla fördummade eftersom det styr vår intelligens såväl som vårt immunförsvar och vår förmåga att motstå cancer.

Kromosom 8 passar perfekt i linje med Spars Pandemic Paper skrivet av John Hopkins 2017 för att göra oss dumma och få vårt immunsystem att angripa oss själva och skapa en autoimmun sjukdom. Se länken nedan för att se Casys video.

Dr. Lorraine Day berättar för oss den verkliga sanningen om hydroxychloroquin – Det är en del av Alice in Underlandet-programmet – Casey berättar för oss att den här ”Cure All” har beskrivits i Spars Pandemic Paper av John Hopkins 2017 – Fantastiska videor för människor som söker efter sanningen!

Detta är vad Dr Day tycker om hydroxiklorokin

Hydroxiklorokin ger samma symtom som Covid-19. Hydroxychloroquin och är en del av Alice i Underlandet-programmet precis som masken. Nyckeln till god hälsa är att bevara ditt immunförsvar och leva på det sätt som Abraham, Isak och Jakob befallde oss att göra i sina heliga ord, Bibeln.

Det som glöms bort i dessa ”scenario” -handlingar är människors förmåga att använda sin egen intuition om vad som händer inom ”scenariot”. Vi har förmågan att använda vad Skaparen gav oss. Skaparen använde intuition och urskiljning! DET är vad jag tror att människor som ifrågasätter använder. Vi har alla dessa gåvor inom oss men alla använder sig inte av dem så som vi kan se. Någon som gav oss ett bra exempel var / är Jesus. 

Så för människor som bär en mask för att undvika en sjukdom är det som att de injicerar sig själva. Ser du någon ironi i detta?

Klicka för att komma åt spars-pandemic-scenario.pdf


Del: Vad är det ser ut och som vi testar om det inte är SARS Cov-2. Vad är det då som de ser? Det är något som de testar, så kan du förklara vad det är?

Andrew: Ja, naturligtvis. Det som de testar är en kort klippning av genetiskt material i RNA. Det är samma som PCR-testerna baserar sig på. Låt mig ge dig en kort förklaring till bilden av omfattningen av detta. De säger att det fulla genomet som de inte har kartlagt på det här sättet och som jag beskrev tidigare, men de sammankopplade dem i en datorsimulering likt den i Neal Fergusons datorsimulering. De påstår att de har 30-40 000 baser i hela genomet. Den korta klippningen av testet som de undersöker är 2-300 baser långt. Det utgör bara ett fragment av det de påstår att denna genoma sekvens består av. Men åter igen, de har inget bevis för ursprunget till denna sekvens av RNA så det som de visar är den här sekvensen inom RNA och den finns i flera olika versioner. Låt oss säga att den är vårt eget RNA vilka uttrycks under vissa miljöförhållanden som när vi t ex är sjuka eller om luftfuktigheten är riktigt låg eller något liknande. I grund och botten presenterar vi bara närvaron av vårt eget RNA under dessa förhållanden. Det finns ingen möjlighet att det har ett samband med Corona-viruset. 

Del: Varför sammankopplar de det med ett virus, så för att testa det, och det finns naturligt hos några människor eller kanske hos oss alla, eller under en speciell tidpunkt, kan det leda till vad vi såg i en förklaring från en kongressledamot i förra veckan i vårt program där han påstår: Även om vi får dessa antikroppstest känner forskarna egentligen inte till vad ett positivt test betyder? 

Kongressledamoten:
”… även test som uppfyller FDA:s standarder kan vara till hälften falska  speciellt ifall utbredningen av Covid-19 och den omgivande befolkningen är låg, och även om de verkligen testat positivt så är forskare inte säkra på vad det betyder”.

Så antyder du att det finns en möjlighet att detta är bara ett RNA som vår kropp framställer naturligt. Och här stänger vi in alla, ber dem använda masker för något som förmodligen existerar inom oss helt naturligt. 

Andrew: Ja, det är exakt vad som pågår och vad jag påstår. Du förstår, när våra kroppar utsätts för någon form av chock som t ex ett litet rivsår, svarar vår kropp med att tillverka nån form av antikroppsprotein. Våra celler mobiliserar för att svara mot att inget farligt har invaderat integriteten i kroppen och jag tror att vi lätt kan mäta någon form av respons för det. Det är mycket icke-specifikt. 

AMANDHA VOLLMER : Vad är det som pågår och vad finns det i dess PCR. Tar de i själva verket komponenter från våra egna avfallsprodukter som finns där när våra kroppar är stressade och spända och avlägsnar avfallet och försöker reparera det skadade DNA:et? Så vad hjälper denna artikel er att förstå? Är denna markerade text en del av DNA, så att dessa är baspar och här finns fyra baspar och de gör olika kombinationer. Så det här är det sk. Corona-viruset som de söker efter i din kropp som de sätter in i PCR-testet som inte förment kan användas som ett test, eftersom det egentligen är ett verktyg för att kopiera fler, så att man kan påstå vad du egentligen har i kroppen. 

Kary Mullis (uppfinnaren av PCR-testet) har sagt: ”Kvantitativ PCR är en oxymoron”. PCR är avsett att identifiera ämnen kvalitativt, men dess natur är olämplig för att vittna om antal. Trots att det förekommer ett vanligt felaktigt intryck av att virala belastningstester faktiskt räknar antalet virusar i blodet, kan dessa tester inte upptäcka fria infektiösa virus alls; de kan bara upptäcka proteiner som i vissa fall är felaktiga, som är unika för HIV. Testerna kan upptäcka genetiska sekvenser av virus, inte själva viruset …

nCoV_IP2-12759Rv CTCCCTTTGTTGTGTTGT

Så det här är karaktärsfärgen och den hittades i WHO:s Corona-virus PRC-testningsprotokoll som du ser i bilden här ovanför. Så det här är det som de använder sig av för att upptäcka i kroppen och gör positiva testresultat av. 

Det här är deras sekvensering av deras primär montering men se här…

Det är Homo sapiens kromosom 8, primär montering. Kromosom 8 har sekvensen CTCCCTTTGTTGTGTTGT                     jämför den med Coronavirusets här
CTCCCTTTGTTGTGTTGT

Så vad de gör, är att de kallar vår kromosom 8 för Coronavirus!

Det är vi som är viruset!

Ditt eget DNA, vilket jag tidigare har sagt, och vad de tar ut ur din kropp och kallar för en sjukdom, det är ditt eget DNA! 

Här har du beviset!Kategorier:Hälsa, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. The New York Times reviewed PCR test data compiled by officials in Massachusetts, New York, and Nevada and determined that up to 90% of those testing positive carried either no virus or such a small amount as to be of no danger whatsoever. Furthermore: “Most of these people are not likely to be contagious https://needtoknow.news/2020/09/yikes-new-york-times-estimates-90-of-positive-covid-test-results-really-are-negative

    Gilla

%d bloggare gillar detta: