Reflektioner från det svenska samhället så som det ser ut idag

2020-09-15

Börjar först med ett urklipp ur Facebook:

Från flödet:

Träff hos mamma 😢

Idag ringde jag och bokade in en träff med mamma, ja det har blivit så sjukt att man måste göra det för att överhuvudtaget få träffa henne.
Inte nog med det, träffen är hela tiden övervakad av en fångvaktare (sjuksköterska), som ska kontrollera hela besöket. Sedan ska vi sitta på varsin sida av bordet med en jättelik plexiglasskiva mellan oss…

När jag kom in i rummet var mamma redan där, hon satt på en låg stol och kunde knappt resa sig så jag gick fram direkt och hjälpte henne komma upp på benen och hålla sig i rullatorn. På en gång var fångvaktaren på mig, men jag brydde mig inte utan hjälpte mamma gå fram till bordet. Där satte hon sig och föll sedan i gråt. Jag kramade om och tröstade henne, på en gång var fångvaktaren på mig igen och sa att jag absolut inte fick ha någon kroppskontakt med henne. Men eftersom jag älskar och bryr mig om min mor, så fortsatte jag givetvis trösta henne.
Hon blev lugn och slutade snabbt gråta.
Några sekunder senare så kommer fångvaktaren in i rummet med sin chef, som ställer sig och predikar för mig och sedan hotar med att jag inte får träffa mamma överhuvudtaget om jag inte följer deras riktlinjer.

Jag talade därefter om ett antal sanningens ord till henne… Men i vanlig ordning lyssnade inte hon utan bara malde på med sin predikan om alla lögner om alltihopa.. Hon gick sedan iväg och kvar satt vi på varsin sida av plexiglasskivan med fångvaktaren i rummet.

Mamma har blivit märkbart sämre sedan jag såg henne sist och det var i stort sett helt omöjligt att kunna kommunicera med henne med den jättelika plexiglasskivan mellan oss. Jag påtalade det och en massa andra saker till fångvaktaren men hon vägrade ta in och lyssna.
Mamma blev alltmer förtvivlad över att få sitta där ensam och föll i gråt igen på slutet. Jag frågade fångvaktaren om hon tyckte det var okej, ja det är bara för hennes eget bästa svarade hon iskallt…
Hon mumlade bara om risken för smittspridning osv…

Jag frågade om hon tyckte det var viktigare att följa alla paragrafer istället för att bry sig om hur människor mår?
Jag följer bara lagen svarar hon iskallt..
I min värld är hälsa och omtanke om människor viktigare än vad en mänsklig lag som bara skadar människor svarar jag. Så du följer inte lagen frågar hon?
Nej inte om den är skadlig för min mamma svarar jag, självklart är min mammas välbefinnande tusen gånger viktigare svarar jag.

Det slutar med att dom för ut mamma gråtande ur rummet och jag går därifrån.
Vad ska mamma tro nu, att jag inte vill träffa och krama henne?

Det är ett rent sadistiskt agerande från hela personalen där (förutom mammas kontaktperson som är helt okej).
Dom tar bokstavligen kål på människor där så som dom bär sig åt.
Det är en långsam plågsam avlivning som pågår där. Jag blir så ledsen när jag ser hur det går till, och känner mig så maktlös.

Jag hoppas verkligen alla börjar vakna upp och se igenom denna gigantiska bluff som håller på att skada och ta livet av miljontals människor världen över.
Det är så galet allt så man tror inte det är sant. Det måste till ett stort uppvaknande snart hos människan innan vi alla är slavar under makteliten….


Sedan kom det ett mejl från Svenskt Näringsliv

Från: Bengtsson, Stina
Skickat: den 9 september 2020 15:03
Till: yrsa.haggstrom@yahoo.com
Ämne: Ta bort artikel

Hej!

Det har kommit till vår kännedom att ni har publicerat en artikel, inklusive bild, från Arbetsmarknadsnytt.se. Som redaktör för Arbetsmarknadsnytt ber jag er att avpublicera texten. https://bakomkulisserna.biz/2020/01/22/statsvetare-har-ar-fragan-som-kan-rasera-lo/

Om ni har publicerat fler av våra artiklar ber jag er att avpublicera samtliga.

Jag ber er också att bekräfta detta med vändande mejl.

Tack på förhand!

Stina Bengtsson  Redaktör

Svenskt  Näringsliv   Confederation of Swedish Enterprise

Storgatan 19

SE-114 82 Stockholm

T: +46 8 762 61 93  M: +46 76 242 81 93


Hej!

Detta är en påminnelse om att ni omgående ska ta bort nedanstående artikel och andra eventuella artiklar från Arbetsmarknadsnytt.

Stina Bengtsson  Redaktör
Svenskt  Näringsliv   Confederation of Swedish Enterprise
Storgatan 19SE-114 82 Stockholm
T: +46 8 762 61 93  M: +46 76 242 81 93

Hej Stina!
Utövar du nån form av påtryckning? Varför skriver ni något som inte andra får hänvisa till? Är ni rädda för att bli avslöjade?

Mvh
Yrsa Häggström


Ja, man undra verkligen vart Sverige är på väg…Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

3 svar

 1. Hej Yrsa

  är det något jag kan göra. Jag skriver gärna något som retar upp satkärringarna så att de spricker.

  Skall med min 93-åriga mor åka till Västervik imorgon för en lunch.

  Med vänlig hälsning Mikael

  Gillad av 1 person

 2. Den person slutligen förstörde och korrumperade den svenska rättssystem – där överklagande var omöjligt för alla icke judar – (de flesta judar är satans tjänare med insekts liknande medvetande)
  -Johan Henrik Hirschfeldt, född 20 november 1942, är en svensk jurist. Han var justitiekansler 1992–1996 och hovrättspresident i Svea hovrätt 1996–2007.
  – och hans syster -https://sv.wikipedia.org/wiki/Lena_Marcusson
  -därmed Silbersky samt https://sv.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Sarnecki m.m. – därifrån den fruktansvärda korruption och total sionist övertagande av rättssystem, media och ledarskap…. m.m. – man skall överse att de även offrar sina egna ”torra grenar” eller de som avslöjar deras sataniska krig mot vit-mans samhällen- !!!!
  Kan man inte se det så fattar man inte vem är civilisations fiende –

  Gilla

%d bloggare gillar detta: