Det största bedrägeriet mot mänskligheten

The return of Martial Law? | Afram News

2020-09-16

Intro

Så här demokratiskt är ditt land:- Du röstar på ett parti. Om du valt “rätt” blir det regerande partiet i 4 år.- De skapar nya lagar. Mer skatter, avgifter och böter.- Mer samhällsförändringar som du inte vill ha skapades.- Efter 4 år röstade du igen. Denna gång blev inte “ditt” parti valt.

– De skapade nya lagar. Mer skatter, avgifter och böter.
– Mera samhällsförändringar du inte vill ha skapades.

Är detta en slump tror du? Naturligtvis inte.

Allt är väldigt noga planerat. Det kommer du förstå efter du läst texten nedan. När du förstår och undersöker denna information själv så inser du att detta dokument förklarar det största bedrägeriet i människans historia.

Läs mer här:Kategorier:Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: