Carl Norberg 2020-09-11 – Den operativa strategiska planeringen över de senaste 100 åren!

Carl går idag de första 30 minuterna elegant igenom det senaste århundradets operativa startegiska planering med sin start av införandet av federal reserve 1913 av intressena bakom president Woodrow Wilson.

Därifrån tar han oss vidare genom förtsa och andra världskriget, införandet av den internationella regleringsbanken, vidare till Bythe Masters och införandet av skuggbanksystemet, till falskflaggattacken den 11 September 2001 och ”Black Eagle Trust Fund”.

I den andra delen tar han oss som vanligt igenom den senaste omvärldsutvecklingen med geopolitisk analys. Hjälp till att dela som vanligt, så att vi snabbare kan föra rymdskeppet Tellus på rätt kurs!Kategorier:Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: