LÖNSAM BRAND PÅ LESBOS

2020-09-10
Sandor Herold, mindre eldfängd invandrare

Utan tvekan är branden i flyktinglägret Moria på Lesbos anlagd av flyktingarna själva.

Och nu kommer belöningen man väntat på, nämligen att EU nu kommer att ordna med fri lejd in till paradiset Europa av humanitära skäl.

Det var alltså en lönsam brasa man ställde till med och som man nu kommer att belönas för. Naturligtvis så skall inte dessa eldfängda primitiva varelser behöva stanna på Lesbos. Dom skall tillbaka till Turkiet därifrån dom en gång kommit och sedan kan Erdogan skicka tillbaka dom till sina respektive hemländer.

Nu på morgonen så hörde jag i nyheterna att dom ännu en gång satt fyr på lägret för nu brinner det igen. Det gäller att göra jobbet ordentligt och helst så skall väl inte en enda byggnad eller tält stå kvar så att man riskerar att få bo kvar i Moria ytterligare en tid.

Nu får vi väl se hur många av pyromanerna som kommer att hamna hos oss och här hjälpa sina redan etablerade landsmän att elda upp bilar, skolor och förskolor.

Att en del av dom kommer att hamna här är lika säkert som fredagsbönen i mosken för redan nu så är godhetsapostlarna i EU igång med förarbetet att ta hit dom. Norge har av någon underlig anledning redan aviserat att dom tar emot ett antal förvuxna  s k ensamkommande barn och tar dom emot dessa så kan ju inte den humanitära stormakten Sverige vara sämre.

Det positiva med branden är ju att urinnevånarna på Lesbos blir av med dessa varelser som ju förpestat tillvaron på ön länge nog. Man har ju tidigare t om förstört några kyrkor på ön och använt i varje fall en av dom som toalett. Vilket det naturligtvis inte har rapporterats om i svensk PK – media.

Jag har ett förslag till Stefan Löfven angående mottagande av ett antal av dessa Moriaflyktingar och det gäller också en bosättning på en ö vilket dom ju redan är vana vid. Nu kommer boendet på den tilltänkta ön kanske inte att bli lika behagligt vintertid som boendet var på Lesbos.

Den ö jag tänker på är Gotska Sandön norr om Gotland. Behagligt avstånd från Gotland och på ännu mer behagligare avstånd från det svenska fastlandet på så sätt att man inte simmande kan ta sig därifrån och  att med något flytetyg ta sig därifrån är nog också behäftat med vissa svårigheter som gör att man avstår från dylika försök.

Gotska Sandön har till skillnad från Lesbos inte heller någon bofast befolkning så inte en enda svensk behöver bli lidande på samma sätt som Lesbos befolkning har fått göra. En annan sak som är bra med Gotska Sandön är att t ex Coronasmittan inte kan spridas lika lätt som det var på gång att göra på Lesbos.

Inte heller kan kriminella aktiviteter från flyktingarnas sida drabbar urbefolkningen på samma sätt som det numera görs dagligen från andra flyktingförläggningar och s k utsatta områden.

Naturligtvis så bör regeringen långt i förväg och så fort som möjligt klargöra att flyktingarna kommer att hamna på Gotska Sandön och där få räkna med ett boende i tält sommar som vinter. Ett boende i villor och centralt placerade bostadsrätter med alla moderniteter kommer inte att kunna erbjudas.

Bara detta klargörande kommer troligen innebära att flyktingarna väljer ett annat EU – land och ingen kan ju heller anklaga Sverige för att inte ta sitt ”ansvar”i flyktingfrågan.

Gotska Sandön bör presenteras som ett otroligt naturskönt boende med friska vindar och härliga bad och inte heller finns det några möjligheter att knyta några intimare kontakter med någon lokalbefolkning som ju tyvärr i förekommande fall har medfört katastrofala följder för i första hand den kvinnliga delen av denna befolkning.

Med varm hand överlämnar jag detta i mitt tycke geniala förslag till den svenska regeringen att ta emot flyktingar från Lesbos och andra ställen.

EN VISTELSE ÄR ALLTID SKÖN PÅ GOTSKA SANDÖNKategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Instämmer, ett utmärkt förslag.

    Gilla

  2. Ett alldeles utmärkt förslag!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: