Till Johanna Öfverbeck, Märta Stenevi, Stefana Hoti, samtliga från MP

Nog nu – så stoppar vi gängen i Malmö

Miljöpartiet: Nyrekryteringen av unga måste brytas

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/K3Qgr4/nog-nu–sa-stoppar-vi-gangen-i-malmo


2020-09-06
Sandor Herold

Aftonbladet Debatt har ni sammanställt några punkter hur man skall komma tillrätta med den stigande kriminaliteten i Malmö.

Man skall ta in dom kriminella till allvarliga samtal hos polisen bl a. Vilka skämtare ni är!

Ni skriver också så här i en av era punkter: ” Inget samband är så tydligt som det som mellan oavslutad grundskola och kriminalitet”.

Jag skulle vilja omarbeta den punkten till att lyda så här: ” Inget samband är så tydligt som mellan invandrare och grov kriminalitet”.

Så gott som all grov kriminalitet som begås i landet är utfört av invandrare. Den s k gängkriminaliteten borde kallas för dess riktiga namn, nämligen invandrarkriminalitet. S k utsatta områden borde också kallas för vad det i verkligheten är, invandrarområden. F ö så kan man fråga sig på vilket sätt dessa områden är utsatta och av vilka? Den kriminalitet som där frodas utförs av invandrarna själva. Alla anlagda bilbränder t ex i dessa områden är det invandrarna själva  som är ansvariga för. Ett färskt exempel på detta är ju upploppet i Rosengård för drygt en vecka sedan. Eller det kanske var svenskar från Limhamn som tagit sig till Rosengård och där anlagt bränder och kastat gatsten mot blåljuspersonal?

Ni kan väl sammankalla till ett möte med invånarna i Rosengård och ta upp allvarliga samtal med dessa angående upploppet. Jag lovar att komma dit och själv hålla ett allvarligt samtal med dom där jag tänker berätta hur j – vidrigt deras beteenden är och samtidigt berätta att när invandrare kom hit på 50 , 60 och 70 – talet så kom man hit för att arbeta och inte som nu till stor del ställa till med djävulskap och försörja sig på bidrag och kriminalitet.

För oss ”gamla” invandrare var det t ex helt otänkbart att skymfa och kasta gatsten mot svensk polis.

I mitt tal skulle jag också uppmana att dom som inte har kommit hit för att integreras  i det svenska samhället utan  vill leva kvar i sina medeltidskulturer från hemlandet borde överväga att lämna Sverige. Ingen kommer att sakna er här!

Hör av er angående eventuell tid och plats för ert möte. Som ni märker så kan jag också skämta för naturligtvis så kommer ett sådant möte aldrig att bli av.

Det enda ni klarar av är att sammanställa totalt innehållslösa och verklighetsfrämmande fraser som i ert inlägg i Aftonbladet Debatt där sanningar om invandringskriminaliteten aldrig nämns och aldrig heller kommer att nämnas.

Igår fick vi i ett inslag i TV 4 se och höra en redogörelse  från polisen att det i landet finns minst 40 kriminella invandrarklaner  som enbart kommit hit för att etablera sig och livnära sig på grov kriminalitet. Ni kan väl söka upp huvudmännen i dessa klaner och ta upp ett allvarligt samtal med dessa och tala om för dom att dom borde bättra sig och bli hederliga. Men ta det lugnt för risken finns att några av dom kommer att skratta ihjäl sig efter det avslutade allvarliga samtalet.

När tänker ni tala om sanningen om den eskalerande grova kriminaliteten i Sverige och vilka det är som i huvudsak ligger bakom detta?

Varför nämner ni inte detta i någon av era punkter i Aftonbladet Debatt?

F ö så är det direkt stötande att tre personer från det parti som verkligen genom sin invandringspolitik är skuld till att Sverige översköljs av grov kriminalitet har fräckheten att komma med dylika inlägg. Hade ni haft minsta skam i kroppen så skulle ni och ert parti be hela svenska folket om ursäkt för det som ni ställt till med. Och det särskilt till dom av era landsmän som verkligen råkat illa ut i ett möte med era mångkulturella tillgångar genom att ha blivit våldtagna, misshandlade, rånade, utsatta för bedrägerier och t om i värsta fall mist livet.

En from förhoppning för en mycket stor del av det svenska folket är att ni och ert parti försvinner ut från riksdagen och era opinionssiffror idag tyder kanske på det. Att hoppas på att Stefan Löfven som fixade in ert lilla 4,3 % parti på ett totalt odemokratiskt sätt i regeringen också gör detta, är för mycket att hoppas på tyvärr.

M V H
Sandor Herold, invandrare i MalmöKategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: