CDC och FAUCI BEKRÄFTADE: SCAMDEMIC COVID-19 VAR EN BLUFF!

Mac Slavo
September 1st, 2020
https://www.shtfplan.com/headline-news/cdc-fauci-confirm-covid-19-scamdemic-was-a-hoax_09012020

Centers for Disease Control and Prevention har medgett på sin webbplats att hela Coronavirus-bluffen var en enorm lögn och en massiv vanlig mediebluff. Endast
6 % av de rapporterade COVID-19-dödsfallen kom faktiskt av viruset. Dr Anthony Fauci hade också några intressanta kommentarer om icke-symptomatiska bärare.

Fauci sa också att icke-symptomatiska bärare inte heller är problemet, det har aldrig någonsin varit frågan om någon epidemi. (Lägg märke till hur ingen längre kallar detta för en pandemi.)

”I hela historien gällande virus i luftvägarna, av vilken typ som helst, var de icke-symptomatiska orsaken till utbrottet. Drivhjulen för utbrott är ALLTID en symptomatisk person. Även om det finns en SÄLLSYNT icke-symptomatisk person som kan överföra en epidemi, så drivs den INTE av icke-symptomatiska bärare.”

– Dr. Anthony Fauci, auktoritär ledare för coronavirusgruppen

Så varför all denna rädsla för normala friska människor?
Vi lever genom en totalitär mardröm. På Hawaii tvingas nu alla bilister att underkasta sig coronvirus-test om de befinner sig på en viss motorväg. Det här är tyranni, gott folk! Vakna! Om du inte har kontrollen över vad man gör med din kropp (vaccin, näspinne etc.) då är du inte heller fri, så sluta låtsas att du är det.

Hur mycket är 6 %?
Inte mycket i en nation med en befolkning på över 300 miljoner. De vanliga medierna har redan börjat arbeta på övertid för att säga att denna statistik inte betyder att du inte ska leva ett liv fullt av rädsla limmad till din TV pga de senaste antalen av rädslo-porr (fear porr).
Coronaviruset som regeringar stängde ner hela världen med, var ansvarig för bara
9 000 dödsfall i USA.

Alla andra fall hade andra komplikationer och bidragande orsaker (såsom bilolyckor):

Sanning är förräderi i lögnens imperium. Men oroa dig inte. Trump har militären redo att leverera ett vaccin på ett “kraftfullt sätt” till alla amerikaner, även om allt detta var en gigantisk lögn baserad på deras eget antal. Så den verkliga frågan är varför driver Trump detta vaccin så hårt, så snabbt, med kraft från militären, och vad i helvete är det?

Detta var en bluff från första början och tyvärr föll alltför många amerikaner för den. Bara för att denna information finns ute nu, betyder det inte att den nya världsordningen kommer att sluta. Vänta på något värre. Omfamna dig själv, för de som är vid makten kommer inte att avstå från det lätt, så att vi kan få tillbaka våra liv och vår frihet. Resten av året kan bli ganska intensivt, särskilt som vi har blivit lovade ett fruktansvärt val och en ”mörk vinter”.

Undersökningsrapport om Covid-19-pandemin och dess förhållande till SARS-COV-2 och andra faktorer – FÖRBJUDEN ATT DISTRIBUERAS (!) men inte för er 🙂

DENNA RAPPORT ÄR FÖRBJUDEN ATT AVSLÖJAS

Association des Officiers De Réserve (Association of Army Reserve Officers) tillbringade 50 dagar med att utreda frågor relaterade till ”pandemin” 2020. Rapporten har för närvarande inte lagts ut. Med tanke på hur brådskande och allvarlig situationen är har vi ändå valt att avslöja den till det civila samhället.

Du har i dina händer versionen ”för allmänheten”, med utredningsgruppens namn och enhetens symboler redigerade.

13 maj 2020

https://bakomkulisserna.biz/2020/09/02/undersokningsrapport-om-covid-19-pandemin-och-dess-forhallande-till-sars-cov-2-och-andra-faktorer-forbjuden-att-distribueras/Kategorier:Hälsa, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: