Kampanj i Malmö

Expert: Koranbränning troligen inte hets mot folkgrupp | SvD

Malmö 31-8-2020

Tydligen så har man från PK – media startat upp en kampanj för att bagatellisera kravallerna som hände i fredags i Rosengård efter koranbränningen.

I TV så hade man inslag från Rosengård där man berömde dom duktiga Rosengårdsborna som dagen efter gick ut och förhindrade nya kravaller genom att man bl a samtalade med ungdomar som tydligen var på väg att starta upp nya kravaller.

Man hade också raggat upp en polis som stolt berättade att en man kommit fram och lagt ett par rosor på den polisbil där han satt.

Mina ögon tårades när jag såg detta gulliga  inslag med polisen som berömde detta initiativ. Tyckte jag mig inte se och höra att den aktuell polisens röst nästan svek honom så rörd han var. Vad som också skulle ha visats var ju dom skador som på fredagskvällen åsamkats polisens bilar samt kostnaden för fredagskvällens mångkulturella uppvisningar av kärleksfulla muslimer.

Detta har naturligtvis inte visats eller redogjorts för tittarna. Men ett par rosor på vindrutan på en polisbil skall tydligen kompensera skadorna och få oss att glömma fredagskvällen.

Vad PK – media nu också försöker att lura i allmänheten är att det inte alls var Rosengårdsbor som i huvudsak ställde till med kravallerna på fredagskvällen.

Det var ditresta personer från bl Helsingborg och andra stadsdelar i Malmö som hade tagit sig till Rosengård. Förmodligen så var det pensionärsligor från Limhamn som återigen såg sin chans att vandalisera och förstöra samt kasta sten och skjuta raketer på den förhatliga polisen.

”På kvällen när allting började eskalera kom folk inresande, bland annat från Helsingborg, för att delta i händelserna”, säger Malmö stads ledningsstrateg Per – Erik Ebbeståhl. Undrar vad han har i månadslön för att prestera dylika förklaringar?

Igår kunde man i sydsvenskan  läsa om hur imamen Samir Muric från Arlöv kastade sig in i sin bil och körde till Rosengård och där försökte lugna ner känslorna men fick ingen respons för detta.

Enligt sydsvenskan så var andra imamer också på plats som inte heller fick något gensvar från dom som deltog i upploppen. Man uppger att om det varit religiöst motiverade protester så hade de fått de.

Alltså så hade inte heller detta upplopp något att göra med islam, enligt imamerna. Naturligtvis så är detta inget annat än en ren lögn och en krystad förklaring som man som imam är mer eller tvungen att använda sig av.

Det är väl helt ställt utom all tvivel att detta har med islam att göra. Det var väl en Koran man brände och sparkade fotboll med tidigare på fredagen?

Eller var det ”Kalle Ankas samlade verk” man eldade upp och sparkade på? I så fall verkar denna anka vara verkligt populär hos muslimer med tanke på reaktionerna. Kanske skulle det förlaget som ger ut tidningen Kalle Anka i så fall  även trycka upp en muslimsk utgåva under namnet Muhammed Anka.

Jag undrar också vilka reaktioner det hade blivit om några muslimer bränt eller sparkad sönder en bibel på samma sätt? Jag tror knappast att det hade blivit några reaktioner alls faktiskt.

Men å andra sodan sätt så skulle väl aldrig någon som tillhör denna fredsälskande och kärleksfulla religion ens kunna tänka sig att göra detta?

Nej, kära imamer och journalister och poliser, upploppen i fredags var inget annat än ännu en uppvisning av primitivt muslimskt våld som vi nästan dagligen får höra talas om runt om i världen. Och tyvärr kommer det att bli fler och fler sådana så länge denna s k religion hämningslöst får breda ut sig och det t om med finansiering av våra skattemedel här i Sverige.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: