Undersökningsrapport om Covid-19-pandemin och dess förhållande till SARS-COV-2 och andra faktorer – FÖRBJUDEN ATT DISTRIBUERAS (!) men inte för er :)

Benjamin Fulford, 
31.8.2020
https://benjaminfulford.net/


DENNA RAPPORT ÄR FÖRBJUDEN ATT AVSLÖJAS

Association des Officiers De Réserve (Association of Army Reserve Officers) tillbringade 50 dagar med att utreda frågor relaterade till ”pandemin” 2020. Rapporten har för närvarande inte lagts ut. Med tanke på hur brådskande och allvarlig situationen är har vi ändå valt att avslöja den till det civila samhället.

Du har i dina händer versionen ”för allmänheten”, med utredningsgruppens namn och enhetens symboler redigerade.

13 maj 2020

I enlighet med dina instruktioner och vid vidarebefordran till dig har utredningsgruppen denna rapport  äran att förmedla dina resultat om egenskaperna hos COVID-19-epidemin, eftersom vi kunde observera dem.

För att föreslå ett förebyggande protokoll och ge information om terapeutiska tillvägagångssätt är det nödvändigt att fastställa parametrarna för det patogena medlet, vilket har avslöjat allvarliga inkonsekvenser i den officiella versionen.

Dessa inkonsekvenser har lett till identifieringen av uppenbar korruption och en agenda som strider mot allmänhetens välfärd, som kulminerar i kriminella och folkmordstankar, och genomförandet av en totalitär stat, som rapporteras i våra slutsatser.

Chef för utredningsgruppen, [Namn och underskrift undantagen] UTAN FÖRUTSÄTTNING

Ursprungligt dokument: Rapport d’enquête d’un groupe d’officiers de réserve sur la pandémie de COVID-19 et ses liens avec le SARS-CoV-2 et d’autres facteurs

Filen ”Franska arméns rapport om COVID-19 och 5G översatt till engelska” kan ses här …

Klicka för att komma åt French-Army-Report-on-COVID-19-and-5G-Translated-to-English.pdfKategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:

1 svar

  1. När slår sanningen in i Svensk politik?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: