Till Katrin Stjernfeldt–Jammeh och andra s k ansvariga politiker i Malmö stadshus samt i Rosenbad

Protester i Malmö. Johan Nilsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Malmö 29-8-2020

Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh och andra s k ansvariga politiker i Malmö stadshus samt i Rosenbad

Får väl gratulera er till den uppvisning som era mångkulturella tillgångarna förärade oss med ute i Rosengård igår kväll.

Ni måtte känna er stolta när vildarna visade upp sina hemländers traditioner som säkerligen resulterade i skadegörelse för miljontals kronor.

Paludans kompisars uppvisning på Stortorget och i Rosengård resulterade i två förstörda koraner som dom själva hade med sig och bekostade.

Deras aktioner kostade oss Malmöbor inte en enda krona.

Man kan fråga sig varför vildarna i Rosengård inte kunde nöja sig med att förstöra två biblar eller kanske tre om dom nu ville visa sitt missnöje mot Paludans aktion? Varför måst dom förstöra våra gemensamma tillgångar på detta sättet?

Hela denna aktion från Paludans sida blev en stor framgång för honom och hans  parti tack vare vildarnas uppvisning senare på kvällen.

Här visade dom mångkulturella vildarna  upp sitt rätta primitiva jag igen och sin totala brist på allt vad intelligens beträffar. Dom gick rakt in i Paludans och Dan Parks fälla eftersom detta var precis vad som var målet med deras Koranbränning.

Paludan har blivit förbjuden att komma in i landet för han bedöms för att utgöra en fara för landet. Direkt skrattretande eftersom dom mångkulturella vildarna i Rosengård igår med all önskvärd tydlighet visade vilka det är som utgör en fara för landet. Ännu mer skrattretande är Paludans utestängning från Sverige när man betänker att säkerligen nya mångkulturella vildar är på väg hit från dom lägst stående kulturerna på vår planet för att berika och göra vår tillvaro mer spännande här och som kommer att släppas in utan några som helst kontroller.

Att bränna och sparka sönder två Koranböcker är tydligen en större fara än att kasta sten och skjuta raketer mot polisen, anlägga bränder, vandalisera trafikmärken,  hota massmedias personal som var på plats för att dokumentera vildarnas framfart mm.

Era mångkulturella tillgångar har ännu en gång satt Malmö på världskartan och visat upp vad dom är kapabla att ta sig till och det i princip utan att i vanlig ordning befara att drabbas av några följder.

Danmark hade igår en stor dag genom Paludans partis besök i Malmö men även vad det gäller dom domar som igår dömdes ut mot fem mycket solbrända mångkulturella tillgångar i Köpenhamn. Samtliga dessa som var inblandade i det aktuella morden som begicks i Köpenhamn beskrivs som unga ”svenskar” i svensk PK – media men det är naturligtvis återigen frågan om vildar komna från ett s k MENA- land.

I Danmark fick dessa fem igår domar som heter duga på livstid och 25 åriga fängelsestraff. Dom tre fjantarna lille Mollgan, Micke Dumberg och demokratiske Steffe som på något konstigt sätt blivit ministrar alla tre och nu häckar i Rosenbad borde göra ett studiebesök i Danmark där dom samtidigt kan besöka sina importerad vildar och beklaga att dom inte längre kan tillföra det svenska samhället fler mångkulturella uppvisningar i form av mord och skjutningar.

Stockholm med omnejd har blivit lite tråkigare nu men det dröjer nog inte länge till innan nya tillgångar återigen gör tillvaron mer spännande för Stockholmarna. Det skulle inte förvåna mig om dessa tre fjantar tillsammans ordnar med så att dom unga ”svenskarna” får avtjäna sina straff på svenska vilohem som benämns som fängelser. Det är ju inhumant att hålla ”baaaaaarnen” inlåsta och man måste ta hänsyn till barnkonventionen.

Faran med dessa domar är att mångkulturella vildar från Danmark  nu förlägger sina aktiviteter till just Malmö eftersom straffen vid ett eventuellt gripande är löjligt låga i Sverige. Här riskerar man i värsta fall att hamna i ett s k ungdomshem liknande Råby utanför Lund där man kan komma och gå som man vill, ha tillgång till datorer och mobiltelefoner , tillgång till permissioner när man tycker att det ändock blir lite tråkigt och behöver komma ut och handla glass eller inhandla det sista modet i klädväg, ta emot försändelser från kompisar mm.

Har aldrig förstått varför man beviljar permissioner på Råby när det bara är att promenera ut efter behag. Man behöver inte ens böjja på ryggen och krypa under bommen vid infarten när man kan gå vid sidan om i hela sin längd? Onödig byråkrati vars enda ändamål tydligen är att hålla dom anställda sysselsatta.

Till dom ”ansvariga” politikerna i Malmö stadshus samt i Rosenbad så hoppas jag att ni i kväll återigen får njuta av berikande mångkulturella aktiviteter på Malmös gator som dom stackars kränkta tillgångarna säkert står till tjänst med.

Till Paludan vill jag bara framföra att han inte skall ta ”straffet” att han inte får komma till Sverige på två år för hårt. Det är inget straff, det är en belöning!

Du skall bara vara tacksam över att inte få komma till detta dårhus till land där befolkningens högsta önskan tydligen är att utplåna sig själva och allt som är svenskt. Er uppvisning i Koranhantering var intressant.

HEJJA DANMARK!! NI ÄR LJUSET I DET MÅNGKULTURELLA MÖRKRET!!

M V H
Sandor Herold, MalmöKategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: