Robert F. Kennedy, Jr. Children’s Health Defense, i Berlin inför demonstrationen idag LIVE JUST NU

Av Children’s Health Defense Team

57 år efter efter att den amerikanske presidenten John F Kennedy besökte Berlin och uttalade de bevingade orden ”Ich bin ein Berliner”, befinner sig just nu hans brorson Robert där. Johns besök handlade om att rädda Europa från kommunismen. Roberts uppdrag är större – rädda världen från globalisterna, från 5G, kontantlöshet och Big Pharmas domedagssprutor…


Fredagen den 28 augusti 2020 höll Kennedy, ordförande för Children’s Health Defense, en presskonferens och träffade ledarna för det nybildade Children’s Health Defense Europe Chapter. På plats deltog Senta Depuydt och Tina Choy (styrelseledamöter i CHD Europe), RA Markus Haintz (Querdenken-731 Ulm) och Heiko Schöning (MD, Ärzte für Aufkärung). I Berlin kommer han också att träffa kollegor från hela Europa för att diskutera globala utmaningar för hälsa och mänskliga rättigheter.

Lördag 29 augusti talar han med vad som förväntas bli den största publiken i tysk historia. (CHD kommer att sändas LIVE

Över en miljon människor från alla länder i Europa kommer att samlas för frihet, fred, uttrycksfrihet och respekt.

På bilden nedan är RFK, Jr. med arrangörerna Dr Heiko Schoening, M.D. och advokater Markus Haintz & Rolf Karpenstein framför Brandenburger Tor där hans farbror, president John F Kennedy, höll sitt berömda ”Ich bin ein Berliner” -tal 1963.Kategorier:Hälsa, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: