Till Lova Sköld, nyhetsuppläsare på Ekot samt ansvariga chefer där

Screenshot_20190626-131546_Expressen.jpg

Idag den 28-8-2020 läste du Lova Sköld i Ekots sändning kl 12.30 upp en direkt lögn samt en skymf mot landets inhemska befolkning då du sade att fem unga svenskar blivit dömda för mord på två andra unga svenskar i Köpenhamn.

I inlägget här under finns både namn och bilder på dina unga svenskar. Jävligt solbrända svenskar måste jag säga!

Anledningen till solbrännan Lova Sköld är att det återigen är frågan om somaliska vildar som tydligen inte ens drar sig för att skjuta ihjäl två andra somaliska vildar mitt på dagen i Köpenhamn. I och för sig en välgärning för det svenska samhället och kanske inte så mycket att hänga upp sig på och definitivt inte mycket att sörja för oss svenska skattebetalare. Man kan här faktiskt tala om en export av grovt invandrarvåld i sin allra bästa skepnad. Eller kanske man skall skriva i sin mörkaste skepnad med tanke på solbrännan på dom inblandade ”svenskarna”.

Varför Lova Sköld och ansvariga chefer på Ekot benämner ni dessa vildar för att vara svenskar? Tycker ni att det är rätt mot alla era landsmän att kalla dessa för svenskar enär det är en ren skymf enligt min mening som ju inte ens är svensk utan en invandrare från Ungern som dock bott här i 64 år?

Jag tycker att ert beteende är under all kritik och hade det varit lite skam i kroppen på er så kunde ni väl i varje fall kallat dom för svenska medborgare om dom nu är det. Är dom förhoppningsvis inte det så kunde ni väl kunnat kallat dom för unga utländska män boende i Sverige. Eller varför inte somalier helt rätt och slätt, det hade varit det hederligaste.

Men det kanske är för mycket begärt av svensk PK media som ju gång på gång förvanskar och censurerar all obekväm nyhetsförmedling när det gäller grov invandrarkriminalitet. Vilket är mer än löjligt i dagens datoriserade värld där man tack och lov kan få reda på sanningen med ett par knapptryckningar på något alternativt medium vilket ju är exempel på här nedan.

En av de mördade ”svenskarna”

Ni är helt enkelt inte seriösa nyhetsförmedlare när ni kallar somaliska vildar för att vara unga svenskar.

Lova Sköld, om du hade talat om sanningen angående dom unga ”svenskarnas” härkomst vilka repressalier hade du drabbats av då? Hade du kanske t om fått se dig om efter ett annat jobb? Hade du fått sitta och sortera gem eller något annat i en skrubb på Sveriges radio? Hade din lön sänkts?

I så fall kan jag ha viss liten förståelse för ditt uppläsande idag. Men inte annars!

M V H
Sandor Herold, mindre solbränd invandrare av den icke skjutande sorten

Läs mer här:

https://petterssonsblogg.se/2020/08/28/fem-morkhyade-svenskar-skyldiga-for-dubbelmord-i-kopenhamn/Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: