Tankar kring situationen i Sverige, nr 17

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den här uppdateringen ske med ett nytt program som wordpress använder sig av för att redigera min hemsida. De har infört ”block” som man ska skriva in i. Ja, det är inte längre bara ”blockpolitik” utan nu ska man även skriva in i block… Hur det kommer att fungera får jag lära mig på vägen för det här är helt nytt för mig.

Nytt är också, att mitt i allt elände som pågår, har jag samlat på mig en hel del humor så man även ska få något att skratta åt. Nu kör vi…


Svensk mediaPolisen och rättsväsendet


Våra politiker


Covid-19 och lite skrämselpropaganda

Det här är ett alternativ till att bära mask

Visste du det här?

Det här kallas kyrkokonst
Såhär ska ni män klä er i framtiden!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: