Carl Norberg 2020-08-28 – Svenska fårskallar?

Ryssland och USA koordinerar sina ansträngningar i Syrien, det är nu slut på den djupa statens demokrati och frihetskrig i Mellanöstern. Svensk språkvård har genererat och degenererat en hel generation och nu börjar konsekvenserna sakta men säkert bli påtagliga. Erik Wellanderska skolan är fortfarande i full sving uppenbarligen.

Vilket företag har fått ta mest del av regerings stödpaket i Coronas kölvatten? Alla känner ju till namnet Sachs numera!

Sveriges understöd till Islamistiska organisationer beskrivs diametralt olika i svensk kontra utländsk press, där man alldeles uppenbarligen man asgarvar åt oss.

Bröd och skådespelsbranschen möter även här på hemmaplan sitt välförtjänta öde, och var tredje musiker söker nu ny karriär.

Vitryssland och Lukasjenko är inte så populära hos det svenska etablissemanget i dessa dagar, och nu ylas det i kör i de svenska ägardirektivstyrda. Inte minst försvarsminister Peter Hultqvist har gett uttryck för att man eventuellt kommer behöver stötta militärt för att få bort denna hemska diktator, utan att såklart nämna med en bokstav att Lukasjenko använt sig av Ericssons telekominfrastruktur att hålla sin befolkning i herrans tukt och förmaning under hela sin regeringsperiod. Putin har samtidigt lovat att bistå Vitryssland om de utsätts för yttre hot, även om man helst vill slippa.

Vi har inte hört det sista i detta helt säkert. Ryssland griper samtidigt spioner som delgett Ukraina information i nukleära frågor, det är svårt att se detta spioneri som adresserat till någon annan part än de som sysslar med denna verksamhet i Ukraina, nämligen ABB som befunnit sig där nästan lika länge som Ericsson.

Japans premiärminister Shinzo Abe avgår, vem var egentligen hans farfar och vilken struktur verkade han för?

Kamala Harris skall istället för han som vill bli president Joe Biden bemöta Donald Trump i valdebatten… JA NI LÄSTE DET RÄTT!?! Det blir inte mycket dummare nu!

NATO går sitt välbehövliga öde till mötes precis som vi sagt under alla år. Sist men inte minst så växer den danska spionskandal med sin start i början av veckan, steget till Arsenalsgatan 8c krymper just nu per dag!

Detta och mycket mer avhandlas i dagens mys, och som vanligt är det upp till oss befolkningen att få tillräckligt många medvetna om tingens ordning varför vi uppmanar alla att dela!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

  1. Det verkar som om Carl Norberg har bra koll på tasksperiet kring IB-affären som ju var en uppgradering av bedrägeriet till ett globalt plan. Detta hände i samband med avskaffandet av guldmyntfoten. Det finns en bra blogg om väldigt insatt information om detta https://tankaromib.wordpress.com/ Den nuvarande svängen går helt enkelt ut på att få kontroll över ett digitalt finansiellt system.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: