Till Ulf Kristersson, partiledare moderaterna samt några till

Malmö 25-8-2020

Till Ulf Kristersson, partiledare moderaterna samt några till

Hej

Såg dig i TV igår där dom sände valda delar av ditt s k sommartal.

Reagerade på att du nämnde den s k gängkriminaliteten och att det måste bli ett slut på detta.

Hur skall ni politiker, dig innefattat, kunna göra slut på detta inslag i den svenska vardagen när ni inte ens vågar nämna detta vid dess verkliga namn, nämligen invandrarkriminalitet. Det må hända att det är gängbildningar bakom denna grova kriminalitet men sanningen är att det är så gott som 100 % invandrare som ingår i dessa gäng.

Men det nämnde du inte med ett ord i ditt tal. Varför Ulf Kristersson? Varför är det så svårt att få ur sig denna sanning som numera är helt uppenbar för alla dom som kan läsa och som har hörseln i behåll? Vi kan på alternativa media, tack och lov, dagligen ta del av vilka personer som ligger bakom all grov kriminalitet i form av skjutningar, sprängningar, anlagda bränder och liknande grov kriminalitet med ofta dödlig utgång.

Det går inte längre att hemlighålla dessa fakta för det svenska folket i dagens datoriserade samhälle där sanningen kan tas fram med ett par knapptryckningar.

Du och andra politiker som inte vågar säga sanningen om den grova kriminalitet som idag sker dagligen och det inte bara en gång utan hur många gånger som helst och tydligen var som helst gör er bara ännu mer löjliga med er tystnad om detta. Föraktet och hatet mot er växer bara mer och mer för varje dag när ni håller på så här.

Tro mig Ulf Kristersson, nu har det gått så långt med denna invandrarkriminalitet att enda sättet att komma till rätta med detta är att när en invandrarkille grips för att ha begått ett grovt brott så skall både han och hans familj med omedelbar verkan skickas tillbaka dit därifrån dom en gång kommit och det oavsett om dom är svenska medborgare eller inte. Det är det enda straff dessa invandrarvildar begriper. Att få några år på ett svenskt vilohem som benämns för ungdomsanstalt eller fängelse är inte något som avskräcker dessa. Särskilt inte när det ser ut som på Råby utanför Lund som är omgärdat med ett nätstängsel som är lite mer än en meter högt och där man kan promenera förbi bommen vid infarten ungefär med fem personer i bredd.

Det minsta man kunde begära vore i varje fall att det på bommen skulle finnas en skyt där det stod : ”Förbjudet att krypa under bommen! Vid rymning v g gå vid sidorna av denna”!

Denna skylt borde också kompletteras med följande eftersom rymningar ofta företas med hjälp av en bil: ” Vid väntan på en intagen som planerar att fly v g stäng av motorn eftersom bara en minuts tomgångskörning är tillåten enligt lag”!

Att dom intagna även har tillgång till mobiltelefoner och datorer och t om kan ta emot och skicka försändelser är väl heller inte något som direkt är avskräckande.

Ulf Kristersson, jag skulle mycket väl kunna tänka mig några månader på Råby vilohem fast jag med mina 68 år knappast kan räknas som ungdom.

Dock är jag invandrare så där anser jag mig vara kvalificerad. Kan du kanske kunna fixa en månad åt mig där?

Nej du Ulf Kristersson, ett par statuerande exempel på hemskickande av några grova invandrarkriminella gängmedlemmar och hela deras familjer hade nog fått slut på en hel del skjutningar, mord, våldtäkter och mycket annat i detta land. Det värsta  dessa primitiva MENA – vildar skulle kunna tänka sig vore att återigen behöva valla får och getter uppe i bergen  samt ta sig fram på kamelrygg och åsnerygg i stället för med den värsta AMG – Mercedesen som man gjorde här i Sverige.

Vill man sedan se om det är dags att lägga sig under magen på en get och svalka sig med getmjölk så är det återigen solståndet som gäller och inte en Rolexklocka i guld som det var i Sverige.

Jag har ett flertal gånger påtalat detta till både lille Mollgan och demokratiske Steffe, våran s k justitieminister respektive statsminister, men ingen av dom har behagat att svara och jag förmodar att du inte heller kommer att göra detta.

Men du kan väl överväga mitt förslag att kalla gängkriminalitet vid dess rätta namn, nämligen invandrarkriminalitet.

M V H
Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i MalmöKategorier:Svensk politik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: