Till Mikael Damberg, inrikesminister

2020-08-26

Har precis lyssnat till din presskonferens angående s k gängkriminalitet och  grov kriminalitet och era förslag att bekämpa denna.

Inte med ett ord hörde jag dig nämna vilka det är som till i princip 100% håller på med denna gängkriminalitet, nämligen invandrare.

Hur Mikael Damberg skall ni kunna komma till rätta med  detta problem när ni inte ens vågar tala om detta faktum?

Ni vågar ju inte ens benämna det vid dess rätta namn, nämligen invandrarkriminalitet!

I ditt tal idag så sade du följande : ”Ingen av dom här åtgärderna som regeringen presenterar idag  kommer att enskilt lösa problemen med kriminella nätverk och våld”.

Jag kan garantera dig att dom här åtgärderna tillsammans inte heller kommer att lösa problemen så länge ni inte skickar tillbaka dom kriminella invandrardräggen tillsammans med sina familjer och släktingar dit därifrån dom har kommit. Dom kommer att fortsätta med sin kriminella verksamhet och dom kommer att skratta åt dom straff dom kommer att få. Det enda straff dom förstår är att bli tillbaka skickade till dom primitiva länder och kulturer därifrån dom kommit hit. Dom kriminella invandrardräggen tillsammans med sina familjer har inte här att göra i ett civiliserat samhälle.

Mikael Damberg, varje gång ett kriminellt invandrardrägg skjuts ihjäl så jublar jag faktiskt! Sådär, en jävel mindre!

Men varje gång en oskyldig individ blir ihjälskjuten, misshandlad, rånad, våldtagen,förnedrad , sprängd i bitar mm av dina och din regerings importerade invandrardrägg då blir jag verkligen illa berörd. Och dom som nästan uteslutande utsätts för detta är dina egna landsmän. Du borde skämmas när du inte ens vågar nämna vilka det är som ligger bakom detta! Hur många till av dina egna landsmän skall få lida för din feghet?

När skall du våga ta beslutet att skicka tillbaka dom tillbaka till den medeltidsnivå dom kommit från? Svinen hör inte hemma här!

Du kan läsa mailet som jag skickat till Ulf Kristersson. Han är precis lika feg som du och vågar inte heller med ett ord nämna vilka det är som ligger bakom så gott som all grov kriminalitet i detta landet.

Måste det till att du själv eller någon nära anhörig till dig utsätts för något verkligt grovt brott av ett kriminellt invandrardrägg för att du skall våga öppna käften och säga sanningen och göra något mot detta?

För om det är på det sättet så önskar jag verkligen att något sådant sker! Och att dina SÄPO vakter har ledigt den dagen!

M V H
Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i MalmöKategorier:Svensk politik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. Detta är ett välorganiserat globalistprojekt som Lamberg antagligen kan stå och orera om tills han går i pension utan att hans tal någonsin har gjort någon praktisk nytta. De kriminella miljöerna har importertas som kompletta gatujäng och i Sverige och Europa försetts med pengar&vapen. Samtidigt har polisen nedmonterats, allt sker under radarn med korrupta tjänstemän som medarbetare. Korruptionen finns inom alla sk statliga verk som idag fungerar i vinstsyfte. Hela vägen upp till regeringsnivå i den bananrepublik som Sverige idag är. Du har helt rätt Sandor, men storstädningen måste börja uppifrån. Det vet varenda en som städar trappor. Det måste alltså till ett annat system än det nuvarande där man sopar allt under mattan.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: