Q och Trump Team besegrar Deep State från insidan och ut

Peter B. Meyer
2020-08-26
http://finalwakeupcall.info/en/2020/08/26/q-and-trump-team-defeat-deep-state-from-inside-out-3-3/

Nya utvecklingen
Sammanfattning
Varför det är avgörande att uppnå 50 % massuppvakning
Nya utvecklingen

Fler kapitulationer

Efter att ha läst de två första delarna av denna trilogi kanske uppvaknade människor nu inser att de satanistiska skurkarna oavsiktligt har fallit i sin egen fälla. Deep State har utövat press för att hålla dem i linje som marionetter i regeringen genom att använda taktik för utpressning, hot och tvång för att genomföra de onda handlingarna som krävs i deras system. Även om Deep State har använt kunskap och intellekt i galenskapens tjänst, kan det observeras att deras handlingar har baktänt på dem själva. När kunskap och intellekt kombineras med visdom, och tillämpas på rätt sätt i kärlekens och sanningens tjänst omvandlas negativa handlingar till positiva.

För att citera den andlige läraren Eckhart Tolle från hans bok “The Power of Now”: ”Makten över andra är en svaghet förklädd som styrka. Sann kraft finns inombords, och den är tillgänglig för dig nu”. I verkligheten är Deep state, kabbalen, svag. Eftersom de vet att de förlorar den här striden har de dragit ut alla proppar för att fortsätta attackera We the People. Men Deep states taktik för utpressning, hot och tvång fungerar inte längre, eftersom Q och Trump-teamet har arbetat flera steg före kabbalen. Q-Anon-rörelsen har ökat i styrka och marionetterna arbetar nu för Q och Trump-teamet. Planen genomförs med enkel men sofistikerad effektivitet och elegans.

Vår rapport kommer att fortsätta om president Trumps och hans teams talanger under hans ordförandeskap. Nästa stopp efter Kina under Trumps resa i Asien 2017 var Vietnam, där president Trump träffade Nguyễn Phú Trọng, som var generalsekreterare för kommunistpartiet i Vietnam, och senare valdes av nationalförsamlingen i oktober 2018 efter den fd president Trần Đại Quang som dog i tjänst. Trọng är den tredje personen som samtidigt fungerar som chef för både partiet och staten. Efter att ha lagt fram dokumentationen med information om barnövergrepp och förräderi som hade inträffat, kapitulerade de nästan omedelbart och lovade att omedelbart stoppa utbudet av trafikerade barn.

I januari 2018 åkte president Trump till lejonen på World Economic Forum i Davos, Schweiz, för att möta de stora skyttarna till nästan alla multinationella företag och George Soros, som är den högsta synliga representanten i den hierarkiska linjen för Deep State-kommandot. De som var närvarande vid mötet representerade några av de mest ondskefulla företagen i världen och de kallades till president Trump. Efter hans sena ankomst den första dagen överlämnade Trump till var och en ett kuvert och beordrade dem att vara närvarande dagen efter. Detta besök var det mest sårbara för president Trump eftersom de kunde få honom bortförd, eftersom dessa brottslingar i hemlighet agerar som farliga små gnagare när de sitter i ett hörn.

Då igen, nästa dag kapitulerade de alla. Trump berättade för dem att från och med nu arbetar de för hans team och därefter kallade ut dem för deras vidriga handlingar av barnmissbruk. På mötet fanns George Soros och VD för Nestle, HSBC, Deutsche Bank, Shell, BP, bara för att nämna några. Som ett exempel på detta, enligt mainstream-berättelsen, dog John McCain uppenbarligen av hjärncancer senare i augusti 2018, men i verkligheten avrättades han av militärdomstolen. Därefter slutade alla ISIS-terrorattacker.

Den nästa som kapitulerade var Modi, Indiens president, som samlades tillsammans med alla indiska ledare i februari 2018. Han symboliserade Indiens kapitulation genom att dyka upp på presskonferensen bredvid Trump med handlederna korsade över varandra, vilket gav en indikation till hans följare att ”mina händer är bundna”.

Nästa resa på dagordningen var toppmötet i Amerika som ägde rum i Perú, Sydamerika i april 2018, för att möta det fulla ledarskapet för den mexikanska presidenten Andrés Manuel López Obrador som enligt konstitutionen också är den högsta befälhavaren för de mexikanska väpnade styrkorna . Alla kapitulerade efter att ha studerat de presenterade kuverten.

I Brasilien valdes president Jair Bolsonaro 2018 och tillträdde den 1 januari 2019. I ett resultat liknande det som hände i Indien, nästa dag presenterade Bolsonaro på presskonferensen sig med sina handleder bundna över varandra och lovade arresteringar av alla som var involverade i pedofili och handel med barn.

Följande stopp var Argentina, flyktinglandet för många kabbalfigurer som Merkel, Macron, etc., för att möta statschef Alberto Fernandez. Det finns ingen så korrupt som alla hans föregångare, hur dåligt de har uppträtt mot president Trump. Följande dag, efter att ha studerat dokumentationen lämnade Fernandez in och kapitulerade. Trump var så äcklad över Fernandezs handlingar att USA:s president lämnade Argentina utan en gemensam presskonferens.

Vid G7-toppmötet i juni 2018 i Toronto Kanada träffade Trump premiärminister Justin Trudeau, Angela Merkel och clownen Emmanuel Macron som offentligt behandlades som ett barn. Tillsammans med Theresa May och Boris Johnson kapitulerade de alla. Den före detta brittiska premiärministern Theresa May grät efter att ha upptäckt att hon skulle utsättas för ett attentat och att president Trump hade räddat hennes liv. På grund av tidigare EU-kapitulering avslutades Brexit och onda Boris Johnson, en Deep State-tillgång, placerades i hennes ställe. Så småningom kommer Johnson att tas bort och ersättas.

I Buckingham Palace skulle Trump ha mött drottningen, men det visade sig att det var hennes klon. Detsamma hände med prins Charles som också ersattes av en dubbelgångare med Camilla Parker Bowl. Trump uppmärksammade dem och talade istället med deras livvakt. Sessionen avslutades med en fotomöjlighet på Trumps begäran i den berömda stolen för Winston Churchill, som demonstrerade vem den verkliga chefen är i Storbritannien.

Den 15 januari 2019 träffade president Donald Trump ansikte mot ansikte med Vladimir Putin i Helsingfors Finland. Mötet kvalificerades av båda två som ”en bra start”. Efter två timmars samtal bakom stängda dörrar gick de två ledarna till en arbetslunch med sina seniorrådgivare. Putin sa tidigare att det var dags att diskutera ”svåra multinationella frågor”. Vid den ömsesidiga presskonferensen i slutet av dessa möten överlämnade Vladimir Putin till Donald Trump en fotboll och sa till honom ”bollen är nu hos din domstol Mr. President”, och ”vi ingår i ditt lag, vi kommer att arbeta för dig!” Dold inne i bollen fanns en minnessticka med topphemlig information – definitivt en smart och original gest för att säkert överlämna privilegierad klassificerad Intel.

Vid begravningen av den före detta presidenten George H.W. Bush den 6 december 2018 var president Trump den udda mannen. Den främsta parodin fanns bland Bush Jr., Barack Obama, Bill Clinton och Jimmy Carter och deras makar. Det slutade med att presidenten och First Lady Melanie anlände. Visst obehag med Trump var kanske att förvänta sig eftersom han medvetet kom sent för att få störa ceremonin. Ceremonin användes till att betjäna alla fyra tidigare presidenter och Hillary Clinton med ett kuvert med dokument som de inte förväntat sig och som de inte var glada över att ta emot.

Sammanfattning

Allt ovan har åstadkommits under en period av tre och ett halvt år, vilket utan tvekan är en fantastisk prestation i processen att tömma träsket och ta ner Deep State kabbalen från insidan och ut.

För att förstå den enorma storleken för de fortsatta brotten och bedrägerierna som alla människor har utsatts för, är det viktigt att inse att de flesta av brottsligheterna har uppnåtts genom företagsbanker och myndigheter, som bedrägligt har presenterats för folket som legaliserade bankinstitutioner och så kallade ”valda regeringar”, som istället för att betjäna allmänheten, varit mutade och hyrda av entreprenörer till den brittiska kronan i London City.

Den brittiska kronan regerar i hemlighet världen från den 677 tunnland stora – 2,7 km2, oberoende suveräna staten, känd som London City. Denna krona består av en kommitté med 12 banker, under ledning av Bank of England, kontrollerad av Rothschilds. Alla multinationella företag ägs av utländska ”blodlinje” -familjer. De är privata företag, de flesta är franchiseföretagare inom det privata Bank of London, beläget i London, som är den privata khazariska maffians nationalstat med sina egna ambassadörer och polisstyrkor. City of London är inte en del av Storbritannien och betalar ingen skatt. På 1700-talet installerade familjen Rothschild Banking dolda bedrägerier för att olagligt få ut enorma mängder pengar, med vilka de har köpt upp Storbritannien.

Var medveten, i bakgrunden finns pågående arresteringar av högprofilerade Deep State-politiker, byråkrater, företagschefer, bankirer och kändisar. De flesta arresteras för brott av pedofili och människohandel samt förräderi.

Jesuiterna är den verkliga maffian inom finans, hemliga anläggningar, hemliga samhällen, kyrkan, väsentligen överallt i världen genom deras kontroll över Vatikanbanken, som nyligen har stoppats av Trump. Medan den totala förstörelsen av Deep State:s ”centralbanksekonomi” pågår nu. Den enda permanenta undergången för denna satanistiska pest kan åstadkommas genom att hela deras kriminella ekonomiska system förstörs. Detta genomförs nu skickligt genom att medvetet förstöra ekonomin vilket kan observeras. Och det fortsätter genom konfiskering av deras företagsstrukturer och tillgångar.

Denna operation är klassificerad, militärisk kirurgisk handling som krävde ungefär 20 år av förberedelse. Liksom med krigföring, minskar man fiendens försörjningslinjer genom att minska deras hävert av vad som behövs för dem själva, och är det mest effektiva sättet att för evigt besegra Deep State.

Det finns många onda företag med djupa fickor för att tillhandahålla kriminella aktiviteter som Antifa, BLM och dussintals andra kabbal-hyrda upploppsgrupper. Genom konfiskering av deras pengar, tillgångar och andra innehav slutar dessa upplopp. Många av Fortune 500-företagen har arbetat bakom kulisserna både med förstörelsen av vårt land och livet för hundratusentals oskyldiga barn över hela världen. Dessutom stöds dessa åtgärder ekonomiskt av George Soros, regeringar och narkotikakarteller.

Varför det är avgörande att uppnå 50 % massuppvakning

Det finns mycket mer att säga, men det är viktigt att känna till att vi alla blir bedragna. Till all lycka kommer människor snart överallt att tröttna på COVID-nedstängningen och bluffen med ansiktsmasker. Låt sanningen bli känd; Corona-siffrorna ökar inte. Sjukhusen är mer än till hälften tomma! Fler människor dör av bilolyckor varje år än av COVID-19. Det är av yttersta vikt att förstå att vi alla spelar med i detta fiffel, att vi förbereder oss för obligatorisk vaccination, gallras ut eller fångas in i fängelset New World Order.

Börja till exempel med att fråga dig själv med ett öppet sinne om denna pandemi och de utförda testerna i själva verket kan vara ett smart sätt att få hemlig tillgång till kroppens insida, särskilt din hjärna. De nässvabbar som används når hela baksidan av halsen. Finns det något medicinskt skäl till att dessa stickor måste vara så långa? Kan dessa COVID-test eventuellt användas för att i hemlighet infektera människor, med något sjukdomsframkallande medel, som skulle göra vaccinationer nödvändiga?

Corona-hysteriet började utan bevis. Världshälsoorganisationen (WHO), som är medlem i kabbalen, har varit en återkommande brottsling, eftersom det faktiskt inte finns någon grund för att begränsa våra medborgerliga rättigheter. Detta har bevisats med fakta under Corona-krisen. Svepande drakoniska åtgärder som världen aldrig har sett tidigare, verkställs utan samråd. Först och främst märks det att WHO är det globala kommandoorganet som uteslutande håller ”Corona” -förespråkarna i handen. Denna organisation är offentligt känd för sin extrema korruption. Bill Gates, en av världens rikaste människor, har använt WHO som sitt personliga marknadsföringsverktyg för att sälja sina vacciner för vinst. Vad säger det om organisationens rykte och trovärdighet? Det handlar lika mycket om att WHO har felaktigt bedömt tidigare pandemier, såsom fågel- och svininfluensa. Deras försumliga handlingar har banat väg för ytterligare katastrofer och kriser. Världshälsoorganisationen måste hållas ansvarig för dessa åtgärder.

Det skrattretande i denna situation blir ännu mer uppenbar när vi får veta att världens främsta epidemiologer har misskrediterat allvarligheten av pandemin genom att förklara att masker inte fungerar. Holländska folkhälsoombud förklarade nyligen varför de inte rekommenderar masker:

”Ur medicinsk synvinkel finns det inga bevis för en medicinsk effekt av att bära ansiktsmasker, så vi beslutade att inte införa en nationell skyldighet,” sade sjukvårdsminister Tamara van Ark.

Tänk på det – livet kunde potentiellt bli mycket grymt inom en mycket snar framtid när majoriteten av de ovetande drar den vakna befolkningen in i det planerade fängelset New World Order, på grund av en pandemi som inte finns. Allt av värde i våra liv kommer att påverkas negativt; detta innebär slutet på den personliga friheten och ankomsten av ett nytt penningsystem som är utformat för att integreras med ett socialt poängsystem, liknande det som nu används i det kommunistiska Kina.

Om massorna fortsätter att sjunka ner i det här pandemiska tricket, kommer resten av oss att sopas med dem in i världsfängelset. Med andra ord, kommer de omedvetna massorna att dra den vakna minoriteten in i slaveriet med dem. Vår strategi måste vara tydlig. Vi vakna måste tillämpa alla våra ansträngningar och ekonomiska resurser på detta uppdrag och aktiviteter som erbjuder den bästa chansen att nå massorna med sanningen. Om vi inte lyckas med det, kommer ingenting annat att betyda något.

Nya utvecklingen

Lyckligtvis rapporteras den framväxande positiva utvecklingen av Q och patrioterna. För närvarande tas mainstream-media över av Vita Hattarna, och det kommer att finnas domstolar som pågår på Guantanamo Bay, (Gitmo) där alla anklagade inte har något rättsligt försvar mot sina anklagelser på grund av den noggranna utredningen och presentationen av dokument, i form av CD-skivor, DVD-skivor, etc.

Kabbalmedlemmarna vet att deras dagar är räknade. Ringmästarna, som Soros, Pelosi, Kaliforniens guvernör Brown, New York guvernör tvingas att underkasta sig, de höll sina handbojor bakom ryggen. De kommer alla att möta sina domar 2021 på GITMO. Dessa sjuka människors onda gärningar kommer snart att visas för hela världen.

Eftersom det är säkert att president Trump kommer att vinna sitt omval nu i november med flagga och banner, kan många fråga sig: Vad kommer att hända efter 2024? Även om det är svårt att göra en korrekt prognos, är en sak säker: Donald Trump som Q-frontperson kommer att lämna allt detta. Hans svåra men mest hederliga uppgift har avslutats, och det kommer att komma en punkt när han inte vill ha ytterligare en dag i Vita huset. Hela detta befrielseföretag har koncentrerats på maktens återkomst till Vi folket (We The People). Så det är av yttersta vikt att vi tar hand om oss själva och gör vad vi kan för att hjälpa andra när det är nödvändigt och möjligt.

Det är mycket troligt att president Trump med hans omval kommer att bli den sista presidenten i USA Inc. och kommer att bli den första presidenten i den nya republiken Amerikas förenta stater. Detta ämne kommer att utvecklas vidare i en framtida artikel om slutlig uppvakning. Först är det nödvändigt att människor får reda på vilka de verkligen är; genom att ändra sin inställning och upptäcka SANNINGEN, kommer de att se och förstå omfattningen av sin egen kraft och att skapa en bättre värld. Det är absolut nödvändigt att vi blir de fantastiska individerna som vi alla var skapade till att bli, och bli ansvariga för oss själva och sluta vara beroende av institutioner eller någon annan. Från och med nu måste alla människor ta ansvar för sitt eget liv och bestämma själv.

Det är en god idé att lära sig mer om Deep State-kabbalens ursprung, tillväxt och nedgång, tillgängliga i Peters böcker ”The Great Awakening” (Del 1 och 2) där ins och outs beskrivs i kronologisk ordning, tillsammans med internetlänkar för vidare utredning. Detta kommer säkert att ge ett positivt bidrag till det nödvändiga uppvaknandet och läkningsprocessen som alla måste genomgå.

Vi måste se till att alla kommande generationer håller sig informerade om vad som har hänt med planeten Jorden och dess invånare under de senaste 430 000 åren, så att liknande kriminellt ondskefullt inte händer dem igen. Endast fortsatt civil vaksamhet kommer att förhindra dessa kriminella penningtjuvar och deras ekonomiska slaveri. The Great Awakening-böckerna skrevs specifikt i detta förebyggande syfte, och att köpa och studera dem är ett av de enklaste sätten att uppnå detta mål. Det är viktigt att vi använder vår kunskap för att säkerställa kontinuerligt vårt välbefinnande, lycka, hälsa och glädje för oss själva och kommande generationer. Dessa böcker är viktiga läsningar och är bra för alla vakna Patrioters samling. Vänligen kolla in webbplatsen Final Wakeup Call på www.finalwakeupcall.info för att köpa böckerna, och för mer gratis upplysande artiklar och för att delta i diskussionen.

Om du tyckte att informationen i denna artikel är intressant, användbar eller insiktsfull, kan du dela den med dina vänner och hjälpa till att väcka dem.

För att uppmuntra Trump-teamet, patrioterna som slåss mot Globalist Maffian och för att hjälpa till med att väcka upp fler människor, kan varje vaken person vifta med USA:s nationsflagga tills efter det kommande valet den 3 november. Detta är den allra bästa symboliska demonstrationen för vår solidaritet för Q och Trump-teamet, och är en visuell representation som visar att vi blir den vakna majoriteten.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: