Historiska rättegångar börjar: Facebook måste hållas ansvarigt för att vara i maskopi med regeringen för att tystna röster om sanning

August 21, 2020 by: Lance D Johnson

https://www.naturalnews.com/2020-08-21-childrens-health-defense-will-hold-facebook-accountable-for-colluding-with-government.html

Facebook har krönt sig själv som skiljedomare över vetenskap, hälsa och allmän politik, plikttroget genomfört dagordningen för läkemedelsföretag och myndigheter för att tysta röster om sanning från sociala medier. Facebook har korrumperat den demokratiska processen i Förenta staterna och runt om i världen, tagit upp officiella ståndpunkter och censurerat varje oliktänkande, samtidigt som man skriver nedsättande om någon eller någon organisation som tillhandahåller kontrainformation som fortsätter den vetenskapliga processen och debatten.

Children’s Health Defense (CHD), en ideell organisation som publicerar jämlikt återgiven vetenskap och exponerar korruption i federala byråer, har upprepade gånger blivit ansatta av Facebook-censur och ”faktakontrollörer.” CHD engagerar sig i utredande journalistik och publicerar sanningsenlig information om hälsa och vetenskap. Facebook har upprepade gånger censurerat ideella organisationer som är sanningsenliga om folkhälsan, förtalat CHD och bedrägligt förvrängt organisationen.

Facebook är tydligt i linje med Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Världshälsoorganisationen (WHO) och Federal Communications Commission (FCC), och aktivt använder sina anställda och algoritmiska system för att censurera och nedvärdera någon eller någon organisation som publicerar information som strider mot meddelanden och agendan för dessa myndigheter.

Children’s Health Defense stämmer Facebook i den historiska striden om First Amendment

Den 18 augusti 2020 lämnade Children’s Health Defense in en process mot Facebook, Mark Zuckerberg, och en trio med faktakontrollspelningar som inte har gjort något annat än censurerat CHD:s sanningsenliga folkhälsopostningar samtidigt som de förtalar organisationen. Eftersom CHD avslöjar korruption och utmanar den ”en-storlek-passar-alla” -policyn som framförs av WHO, CDC och FCC, har de upprepade gånger drabbats av censur som är maskerad som ”faktakontroll.”

Facebook har ekonomiska prispengar inom telekombranschen och lanseringen av 5G-nätverket. Facebook är också skyldigt till intressekonflikter med läkemedelsindustrin. Det är därför Facebook censurerar CHD:s Facebook-sida och riktar in sina inlägg om barns hälsa, 5G-strålning, vaccinsäkerhet och informerat samtycke.

Nu när Facebook öppet erkänner att de samordnar med WHO och CDC, har deras censur av CHD blivit ett legitim brott mot First Amendment. Trots detta var det en demokratisk kongressledare som uppmanade Facebook att undertrycka information som strider mot WHO:s och CDC:s officiella ståndpunkt. År 2019 uppmanade underrättelsekommitténs ordförande, Adam Schiff, Facebook att rensa internet på innehåll som är kritiskt till regeringens vaccinpolitik. Sedan dess har WHO publicerat ett pressmeddelande där man berömmer Facebook för att ha undertryckt ”felinformationen” från sin plattform. Denna ”felinformation” är ofta många gånger mycket viktig information som håller läkemedelsföretag och köpta regeringsmedarbetare ansvariga.

Efter att WHO berömde Facebook för att censurera information som inte stöder deras officiella ståndpunkt, märkte Facebook CHD:s sida med en ”varningsetikett” som hävdar att CHD:s innehåll är felaktigt. Varningsetiketten riktar sig till användare från sociala medier bort från CHD så att de kan få tillgång till ”pålitlig, aktuell information” från CDC. Facebook inaktiverade också CHD:s donationsknapp, vilket avskaffar finansiering till organisationen. Facebook har ”i hemlighet förbjudit” CHD upprepade gånger från att använda sig av vilseledande teknik för att minimera synligheten för CHD-innehållet så att följare och potentiella följare inte får åtkomst till CHD-innehåll och information.

Nu kommer Facebook att hållas ansvarigt för att öppet censurera kritik av regeringens politik och diskriminerar vetenskapliga framsteg och analyser i viktiga ämnen inom folkhälsan. Advokater som Robert F. Kennedy, Jr, Roger Teich och Mary Holland kommer att representera Children’s Health Defense i rättegången.

Stämningen slutar inte där. Facebook använder ”oberoende faktablockerare” som varken är oberoende eller faktabaserade. Dessa så kallade faktakontrollörer får förtala CHD genom att publicera sitt eget innehåll på CHD:s sida och lägga sin propaganda ovanpå det ursprungliga innehållet som publicerats av CHD.

Alla vilseledande taktiker som nämns här är en grov kränkning av First Amendment av den amerikanska konstitutionen. Det är olagligt för myndigheter att samordna med privata monopol som Facebook och vice versa att reglera folkets talan. Folket har rätt att tala fritt om regeringens politik och tjänstemän är orsaken till att det First Amendment finns i första hand.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: