Demonstranter samlades utanför Buckingham Palace för att fördöma ”Pedofil” prinsen


JOHN VIBES
AUG 25, 2020
https://themindunleashed.com/2020/08/child-trafficking-protesters-gathered-outside-buckingham-palace-to-condemn-pedophile-prince.html

På bilder som senare släppts från protesten kan demonstranter ses viftande med banderoller med prins Andrews ansikte tillsammans med meddelanden som fördömer hans brott.

Denna lördag i London samlades demonstranter utanför Buckingham Palace som en del av en demonstration mot utnyttjandet av barn. Demonstranter ropade anklagelser som ”pedofil” utanför portarna till palatset, med hänvisning till prins Andrews engagemang i Jeffrey Epsteins barnsexhandelsring.

Protesterna organiserades via en Facebook-händelsessida, ”Freedom For The Children Global Walk London.”

Ett inlägg på händelsesidan: ”Syftet med denna vandring för förändring, är att öka medvetenheten om den nuvarande verkligheten av utnyttjande av barn i våra egna samhällen och runt om i världen. Låt oss visa vår hängivenhet och beslutsamhet när det gäller att skydda dessa barn, våra samhällen som är mest sårbara, genom att begära förändring och reformering inom våra myndigheter och brottsbekämpande myndigheter för att säkerställa att rättvisa bringas på ett sådant sätt att det avsevärt minskar förekomsten av barnutnyttjande samtidigt som man främjar medvetenhet för att avsluta den pågående frågan.”

På bilder som senare släppts från protesten kan demonstranter ses viftande med banderoller med prins Andrews ansikte tillsammans med meddelanden som fördömer hans brott.

Under tiden har prins Andrew undvikit utredare som vill fråga honom om anklagelserna från några av Epsteins offer.

Åklagare i New York har sagt att prinsen har ”stängt dörren helt” för att samarbeta med myndigheterna. De överväger nu vilka ytterligare rättsliga åtgärder som kan vidtas.

Andrew fortsätter att förneka alla felaktigheter eller kunskaper om Epsteins många brott, trots en växande mängd bevis som tyder på att han var inblandad.

Manhattan-advokat Geoffrey Berman beskrev prinsen som en ”medkonspiratör.”

”I motsats till prins Andrews mycket offentliga erbjudande om att samarbeta med vår utredning av Epsteins medkonspiratörer, ett erbjudande som framfördes via ett pressmeddelande, har prins Andrew nu helt stängt dörren för frivilligt samarbete och vårt kontor överväger dess alternativ,” sade Berman, enligt Guardian.

Andrew har tidigare lovat att hjälpa utredare med ärendet, men har därefter avlägsnat sig själv från det offentliga livet. Han har också vägrat svara på förfrågningar om intervjuer som utredarna har skickat till honom. Han har avgått från sin officiella kungliga position och är nu mer än någonsin kungafamiljens svarta får.

Efter gripandet av den påstådda Epstein med-sammansvurna Ghislaine Maxwell, som också sägs vara god vän med Andrew, har prinsen avbrutit alla sina privata- och affärsresor utanför Storbritannien, troligen av rädsla för att han också kommer att arresteras.

Enligt en tidigare medlem av den kungliga vakten som arbetade med prins Andrews säkerhetsdetalj, har London Metropolitan Police förstört bevis som kunde ha avslöjat var prins Andrew befanns sig på natten han anklagas för att ha haft sex med en tonåring som handlades av Epstein och Maxwell.

Natten i fråga är den 10 mars 2001, liksom morgontimmarna den 11 mars. Virginia Giuffre, som var känd under namnet Virginia Roberts vid den tiden, säger att hon fördes till London av Epstein och Maxwell och förväntades ha sex med prins Andrew. Giuffre säger att hon var bara 17 år gammal vid den tiden.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: