Förbannade ”åsiktspoliser” som står utanför vårdcentralerna och frågar vad man gör där!

Arg kvinna Stockvektorer, royaltyfria Arg kvinna illustrationer |  Depositphotos®

2020-08-24

Nu är jag ordentligt arg, är inte ofta det, men nu kokar jag!

Börjar bli innerligt förbannad på dessa åsiktspoliser som står utanför vårdcentraler o frågar om man är sjuk eller vart man ska, har man tid bokad osv. Sjukvården är sekretessområde och ingen annan har något med det att göra vart jag ska eller vilket mitt ärende är. Sedan skyller man på Covid-19 för att göra det legitimt. Och det ska vi betala skattepengar för…

Nu råkar vi dessutom ha apotek-vårdcentral-laboratorium i samma ingång så man kan inte ens smita in nån annan väg. Här står dessa ”åsiktspoliser” med stoppskylt och handsprit på en rullvagn framför och frågar dessa frågor innan man blir insläppt.

Härsknade ordentligt till och bad dem flyga och fara… Damen såg något chockad ut. Hon hade tydligen inte mött detta tidigare, vi svenskar är ju så lydiga och timida.

Väl hemma skrev jag ett mejl till landstingsledningen med ungefär samma innehåll som ovan, samt till lokaltidningen. Vi vår se om och vad de svarar. Men nu har jag fått nog med denna bluff som påprackas oss och som våra skattepengar ska bekosta.


Har ni andra upplevt detsamma får ni gärna kommentera här under. Vi måste sätta ner foten!Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

2 svar

  1. Bra jobbat! Folk i allmänhet är helt absorberade av denna fullständigt galna dumhetssjuka som får dem att acceptera i stort sett vad som helst!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: