Covid-19 skrämselpropagandisterna jagas systematiskt och mördas

2020-08-24
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Gör inga misstag med det, satansdyrkande khazariska gangster försöker döda dig och din familj. Det är därför en kampanj har påbörjats för att systematiskt jaga och döda alla Covid-19 skrämselpropagandister och fascistiska västerländska ledare, säger flera källor.

”Hela Covid-19-fiaskot är en del av FN:s agenda 2030, som inkluderar många saker, men viktigast av allt är den digitala valutan och RFID-implantatet för samverkan mellan regeringen och den privata industrins övervakning av globala befolkningar,” säger MI6 källor.

David Rockefeller Jr: 'Does happiness come from material wealth?'P3-källor hävdar att spåren leder direkt till Rockefeller-familjen och deras nuvarande patriark, David Rockefeller Jr. (bilden) medan japanska militära underrättelsekällor håller med. Rockefeller-familjen svarade inte på mina frågor innan denna rapport skickades ut.

Om detta låter som en ”paranoid konspirationsteori” bör du notera att David Rockefeller Jr., Warren Buffet, Michael Bloomberg, George Soros, Ted Turner, Oprah Winfrey och andra har offentligt sagt att de vill minska världens befolkning.

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Nu säger David Beasley, verkställande direktören för FN:s World Food Program (WFP) att på grund av Covid-19 står världen inför ”en hungersnöd av bibliska proportioner.”

Med tanke på att Covid-19 är en helt fabricerad falsk ”naturlig pandemisk” psyop-kris med en patenterad, ”laboratorievinst med funktion” biovapen som dess sjukdom … hela komplotten motsvarar brott mot mänskligheten för att förorsaka uppsåtliga dödsfall, lidanden och ekonomiska svårigheter, i kombination med förhindranden av förebyggande mediciner och naturliga behandlingar. Därför dödar man dessa människor genom en legitim handling av självförsvar och inte genom ett brott.

MI6-källor lovar:

”Covid-19 är mycket tydligt ett eugenikprogram i arbete och ett brott mot mänskligheten. ”Staten” har uppenbarligen blivit en skurk och vänt sig mot folket. När det händer blir det en militär fråga och vi förflyttar oss för att vi har mandat.”

USA:s president Donald Trump, för sin del, tog ett rejält skott mot de farmaceutiska företagen i förra veckan, vilket framgår av följande tweet:

”En gynnad nations klausul” mot Big Pharma, som jag undertecknade i förra veckan, innebär att USA får ett pris på receptbelagda läkemedel som matchar priset för det land som betalar det lägsta priset någonstans i världen. 50 %, 60 %, kanske 70 % lägre.”

Det här är bara ett första skott.

MI6-källor lovar: ”Det medicinska-industriella komplexet måste likställas på samma sätt som vi utjämnade det finansiella-industriella komplexet … inga nej och eller men, man bara utjämnar det”.

Det handlar också om Pentagon, speciellt visavi den falska khazariska mobbstaten Israel (se längre ned i rapporten för detaljer).

株式会社 オーシャンウェルフェア 代表取締役 池内 洋一郎För mig, som det är för många av oss, är detta personligt. I mitt fall kom den senaste attacken från en man som heter Yoichiro Ikeuchi, vars bild och kontaktinformation kan ses här: 

I sommar, medan jag var i Kanada, försökte han döda en japansk kvinna som har hjälpt mig att posta japanska språkvideon. Ikeuchi hade tillgång till privat information om henne som hon aldrig offentliggjort. Han berättade för henne att två av mina tidigare flickvänner hade dödats. Speciellt nämnde han Lisa Tohama, som arbetade med mig under 12 år innan hon dog av cancer vid 39 års ålder. Tohama förgiftades av ett genetiskt konstruerat Epstein Barr-virus.

Mannen som skrävlade till en medarbetare för att ha dödat henne, Tenzan Nakai, har flytt till en avlägsen ö i skärgården Okinawa, berättar japanska källor i undre världen.

Vi är inte medvetna om att några andra kvinnliga medarbetare har dödats men en annan fd flickvän, som visade sig vara en nordkoreansk operativ som skickades för att spionera på mig, har också försvunnit. Hon kan också ha dödats. I vilket fall som helst, säger min assistent att hon fick en elektromagnetisk attack av något slag och överlevde bara genom att fly från scenen. Ikeuchi svarade inte på flera försök att kontakta honom.

Onödigt att nämna, men den japanska polisen eller andra officiella myndigheter har inte gjort något åt fallen som dessa, även när de presenteras med starka, åtalbara bevis. Personligt groll åt sidan, kraftiga åtgärder krävs eftersom den västerländska världen står inför civilisationens kollaps, särskilt i USA.

Ta en titt på dessa foton från San Franciscos öde finansdistrikt för att bekräfta att USA befinner sig mitt i en kollaps av Sovjetunionens mått.
 

Fler foton finns här om du vill se dem alla

Här kan du se artiklar som beskriver kvartsmil långa brödköer, misslyckad skräpuppsamling, dysfunktionell kollektivtrafik och avfolkning i New York.https://www.zerohedge.com/personal-finance/quarter-mile-food-bank-line-spotted-queens-fiscal-cliff-underway

https://www.politico.com/news/2020/08/16/mta-new-york-biggest-public-transit-system-congress-395717
https://newyork.cbslocal.com/2020/07/29/trash-collection-nyc-sanitation-department-budget-cuts/
https://www.cnbc.com/2020/07/09/shark-tank-investor-herjavec-were-about-to-see-biggest-exodus-from-cities-in-50-years.html

Amerikanska städer har också blivit krigszoner med stora skjutningsupptåg som ständigt äger rum i Chicago, New York, Los Angeles, etc.

https://chicago.suntimes.com/crime/2020/8/23/21396881/chicago-weekend-shootings-homicide-gun-violence-roundup-august-21-24

Den samhälleliga kollapsen innebär också att många polisstyrkor i USA har urartat till uniformerade brottslingar

Den kanadensiska regeringen brukade varna sina medborgare för att inte ta med sig kontanter till USA eftersom polisen skulle stjäla dem.
Nu berättas det för kanadensare att man inte alls ska åka till USA.

NSA-källor säger också att det finns en stark fara för stora terroristhändelser under de kommande 90 dagarna i USA och på andra håll.

En missil hittades i en conteiner på en flygplats i Florida https://www.zerohedge.com/geopolitical/florida-airport-evacuated-after-huge-live-missile-found-accidentally-shipped-amazonida

Lyckligtvis finns det växande tecken på någon form av överväldigande imponerande militära drag mot kabbalen, eventuellt redan i september, säger flera källor.

Av särskilt intresse är en total blackout av satelliter över …

ett enormt område i södra Atlanten. Berättelsen på länken nedan talar om någon slags ”magnetisk avvikelse” som tvingar operatörerna att stänga av satelliter som går över södra Atlanten. Om du tittar på kartan är den centrerad rakt mot Buenos Aires, Argentina. Nazistiska källor säger att detta är för att täcka upp mot en stor militär gruppering.

010 nasa south atlantic anomaly 2

.Sedan har vi trovärdiga ryska rapporter och videor om UFO:s som flyger över Antarktis. Kan denna avvikelse vara täckningen för någon slags hemlig militär rymdstyrkas rörelse mot kabbalen?

Vi får se. Som alltid med det här, rymden, tro på det när du ser det och till och med sedan man undersökt det och ifrågasatt det, eftersom den falska blåa strålen var en psyop och det ryktas att den var bara en uppvärmning.

Även om ingen rymdstyrka kommer för att rädda, måste den amerikanska militären invadera Kalifornien och ockupera de stora högteknologiska företagens högkvarter. Den som kontrollerar Feds tryckpressar i USA just nu pumpar helt klart ut enorma mängder pengar in till dem. Om man tar bort Facebook, Apple, Amazon, Microsoft och Google från aktieindexen förblir aktiemarknaden fast vid de låga enheter som nåddes efter prisfallet i mars.

Dessa företag är nyckeln för masskontroll via internet. Det faktum att de flesta av dessa datorgenererade centralbankspengar verkar flyta in i dem, stöder bevis på att gnostiska Illuminati har rätt och att vi har att göra med en ”oseriös AI.” Även om det inte finns någon falsk AI, uppför sig dessa företag på ett sätt som bara kan beskrivas som kriminella. Denna författare, tillsammans med många andra sanningsreportrar, har länge attackerats, avsatts från plattformar, rånats på intäkter etc. av dessa företag.

Här är ett litet exempel på maktmissbruk av Apple, som anses vara en av de tekniska jättarnas mindre ondskefulla. Av någon anledning, varje gång jag försöker ladda ner foton från min iPhone till min dator är det bara ungefär hälften som gör det. Sedan, en stund senare, får jag ett e-postmeddelande från Apple som ger mig en chans att lägga mina bilder i deras molnlagringssystem. Det är en ganska bra satsning som Apple avsiktligt hindrar människor ifrån att sätta sina egna bilder på sina egna datorer för att driva på deras online lagringsverksamhet. Denna typ av övergrepp är ett av de många skälen till att de tekniska jättarna i Kalifornien måste utredas på allvar och tvingas till kriminella åtal. Mycket pyttesmå böter gör ingenting för att avskräcka miljarder dollars företag. Genom att sätta högteknologiska VD:ar i fängelse under långa perioder skulle däremot göra det.

Även högteknologiföretag som Tesla, som faktiskt gör saker, får helt klart mer pengar än en fungerande kapitalmarknad skulle avsätta till dem. I förra veckan passerade Teslas PE, förhållandet mellan pris och intäkter i förhållandet tusen till ett. Det betyder att det skulle ta tusen år för Tesla att betala av alla investeringar på aktien just nu.

Bortsett från Kalifornien verkar en annan kabbal fästning finnas i Sydkorea. Koreanska gangsters som har underleverantörskontrollen till Japan och Sydkorea för kabbalen, börjar få panik när de ser rättvisans hjul som maler mot dem. Ett tecken på detta är att den sydkoreanska slavregimen ökar Covid-19-begränsningarna till drakoniska nivåer i syfte att hålla befolkningen under kontroll.

De är delvis desperata eftersom Nordkorea gör sig redo för att tillkännage sydkoreanska regeringstjänstemän som var ansvariga för att mörda Kim Jong Un. Du kan vara säker på att de skyldiga inte kommer att finnas länge till på den här jorden.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-23/jump-in-seoul-s-covid-19-cases-sparks-fear-of-nationwide-spread

I Japan verkar det som att premiärminister Shinzo Abe har överlevt ytterligare ett försök med kabbal förgiftningsförsök. Abe har nyligen gett sig av från kabbalens reservat och har undergrävt deras försök att använda sig av Covid-19 för att förstöra den japanska ekonomin, säger japanska militära underrättelsekällor. De lovar en stor kampanj för att samla ihop kabbal agenter i Japan snart. Antagligen skulle detta innebära att man ockuperar de khazariska slavmedierna i Japan samt tar kontrollen över Bank of Japan.
Vi har också fått rapporter om explosioner vid Bill Gates läger i Karuizawa, Japan. Det ryktes om att byggandet av en massiv anläggning är nära att färdigställas, så någon form av raid kan ha ägt rum. Vi kommer att försöka undersöka ytterligare och uppdaterar när det är möjligt.

Låt oss nu titta på vad den amerikanska försvarsunderrättelsebyrån har att säga om borttagningen av den khazariska skurkstaten Israel etc. Här är deras rapport:

”Efter att den irakiska premiärministern träffade Trump började de amerikanska trupperna dra ner … Tiggare kan inte vara väljare. Så Trump tvingade BiBi [Benjamin Netanyahu] att inte blockera F35-jet försäljningen till Förenade Arabemiraten och sedan till Saudiarabien, Egypten och andra.

Med hot om offentliggörande av 9/11, Beirut, Fukushima, Bali 2002, kärnvapen som användes i Jemen och Syrien, och mordet på Hariri 2005, är Israel på efterkälken, eftersom Saudiarabien förklarar ”ingen normalisering utan fredsavtal med Palestina per 2002” och det arabiska fredsinitiativet och FN:s resolutioner.

Sionismen är död eftersom FN:s särskilda domstol för Libanon misslyckades med att döma Hezbollah-ledare eller Syrien för Rafic Hariris död, eftersom alla vet att Israel besköt honom med kärnvapen 2005.

Den arabiska världen kan förenas under täckning av normaliseringar för att tvinga Israel till att återlämna alla stulna landområden, evakuera alla olagliga judiska bosättningar, upphäva belägringen av Gaza, återvända till 1967-års gränser eller acceptera en två-nationers en-statslösning med lika rättigheter för alla.

Israel har inte längre en kvalitativ militär fördel eftersom de förlorade F35s över Syrien 2018, och Iran får avancerade ryska vapen som S-400, Su-57 och störningsutrustning som kan inaktivera varje plattform på marken, luften och i havet.”

Slutligen den här veckan kan vi rapportera om att flera källor talar om någon slags överhängande ekonomisk återställning. Pentagon-källor säger att det sionistkontrollerade SWIFT-internationella banköverföringssystemet har tagits bort eftersom ”Quantum finanssystemet har trätt i kraft.”

Två olika Dragon familje-källor säger också att massiva medel står redo för en kampanj för att fixa planeten. Vi är motvilliga till att ge specifika datum, men många källor säger att något kan hända redan i september. Med tanke på alla de falska alarm vi har sett tidigare, tro när du ser det.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: