Stoppa de gigantiska stödpaketen – vi har inte råd! EU:s paket kan fortfarande stoppas

Tvärt emot vad som påstås, kan detta stödpaket fortfarande stoppas! Detta måste först godkännas i riksdagen (förmodligen nångång i mars 2021), men nu måste svenska folket säga NEJ till att skuldsätta våra kommande generationer


https://www.skrivunder.com/a/274698

Nu ligger det i Riksdagen händer. Att Löfven sagt ja till både enorma stödpaket för att stötta euron och till EU:s principiella beskattningsrätt är obegripligt, eftersom han förmodas företräda svenska folket och sina väljare. Icke desto mindre är detta hur han har handlat och nu vill hans minoritetsregering förstås driva igenom detta i Riksdagen.

Men S+Mp är trots allt bara en minoritetsregering med ytterst svagt och bräckligt stöd. Kommer oppositionen SD+M+KD säga nej? Det är ett måste. Och vill verkligen Löfvens stödpartier göra gemensam sak med honom och ta på sig ansvaret för att stänga dörren för ett möjligt utträde ur EU? C, L och V måste talas till rätta, den som säger ja kommer aldrig mer kunna svära sig fri från de framtida problem som detta kan leda till för Sverige.

För mer info: följ bloggen www.suntfornuft.space

Magnus Stenlund, författare och kreditanalytiker, suntfornuft.spaceKategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Nej, det är inte de så kallade ”stödpaketen”, som vi inte har råd med, utan pengarna och penningväsendet som vi inte har råd med och som därför måste avskaffas och kriminaliseras!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: