Rikslarm efter invandrare som fritogs i Lund. Barnkonventionen underlättar rymningar

Malmö 21-8-2020

Till i första hand Morgan Johansson och Stefan Löfven

Ni båda borde göra ett studiebesök till det rymningssäkra ungdomshemmet Råby och där beskåda det meterhöga stängslet som går runt anläggningen samt bommen som finns vid infarten som man lätt och ledigt kan passera på båda sidor.

Dock kan nog du Morgan lätt och ledigt gå under densamma.

Härifrån så ”flydde”, hur man nu kan beteckna detta som en flykt när man totalt obehindrat kan lämna anläggningen precis när man vill, tydligen den mycket solbrände klienten Sebastian Mbidde Asaba som var intagen på detta vilohem för ett begånget mord.

Tycker ni båda s k ansvariga politiker att mördare skall vara intagna på ett s k ungdomshem där ifrån man kan promenera ut efter behag, ha tillgång till mobiltelefon, datorer, läsplattor, kan skicka och ta emot försändelser som man vill, ansöka om permissioner från vilka man avviker i parti och minut?

Tycker ni att denna vistelse på detta vilohem för ungdomar är ett straff? Jag ser det som mer eller mindre en belöning!

Tycker ni att grannar till detta vilohem skall behöva sova med en yxa intill sängen i sin bostad i skräck för att mördare som är intagna närhelst kan dyka upp i bostaden? En man som bor intill vilohemmet visade upp den yxa som han har intill sängen i ett TV – inslag igår.

Jag kan garantera dig Morgan att hade jag bott granne till vilohemmet så hade jag inte utrustat mig med en yxa. Min utrustning hade bestått av ett maskingevär och sedan hade jag struntat i dina menlösa vapenlagar för har du och din förbannade kompis demokratiske Steffe skapat ett samhälle där medborgaren måste

förse sig med vapen för att kunna gå säker p g a av alla mångkulturella vildar ni släppt in i landet så är det viktigare för mig att skydda mitt eget liv än att följa dina lagar.

Genom denna vilohemsverksamhet så har du och demokratiske Steffe med all önskvärd tydlighet ännu en gång skämt ut både er själva och hela landet.

Att hålla mördare på detta sättet som man gör på Råby är inget annat än att dåligt skämt samtidigt som det är en total respektlöshet från er sida vad det gäller säkerheten för landets medborgare. Men det struntar ni tydligen i. Det är viktigare att solbrända vildar kan njuta av en lyxtillvaro på statliga vilohem där tydligen inte ens friheten är begränsad.

Morgan, tror du på fullt allvar att en vistelse på Råby kommer att avskräcka solbrände Sebastian Mbidde Asaba och hans likaledes solbrända kompisar från att fortsätta med sina mångkulturella förehavanden som består av allt från mord, rån, våldtäkter, anlagda bränder, misshandel och annat?

Då är du ta mig fan t om dummare än vad du ser ut och jag kan inte annat än bedöma dig för att vara förståndshandikappad.

Och även din kompis demokratiske Steffe!

Du, kan du fixa en plats till mig på Råby så att jag kan vila upp mig lite? Visserligen så är jag inte så ung längre men jag är i varje fall invandrare jag också precis som dom flesta som tydligen vilar upp sig där så på det sättet så passar jag in.

Och du, jag vill ha svar på mina frågor!

Sandor Herold, invandrareKategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: