Carl Norberg 2020-08-19 – Hellre foliehatt än dumstrut!

Efter att ha suttit och klippt in lite drygt 70 artikel-löp i dagens #Onsdagsmys för att poängtera de händelser som Carl bygger sitt resonemang kring, har jag idag ingen större lust att dessutom lägga ytterligare en halvtimme på att sammanfatta vad som avhandlas i detsamma, utan tänkte istället bjuda på en anekdot från verkliga livet. När jag började få telefonkontakt med Carl för snart 7 år sedan – visst förvisad vid tillfället om att jag förstått någonting alls skall kanske tilläggas för sakens skull – så ringde han mig en dag och bad mig att dra kopplingarna mellan 2 historiska figurer – som jag dessvärre glömt namnet på – och operan “La Travita” av Giuseppe Verdi.

För att visa mig på styva linan läste jag på och sökte denna koppling som jag ombetts att göra under ett par timmars tid, något som till sist oundvikligen slutade i att jag var tvungen att bita huvudet av skammen och ringa tillbaka för att erkänna hur jag ej kunnat finna någonting alls av sådan sort. Hans enkla svar var då blott endast – Har du tagit reda på vad “La Traviata” betyder? En av de kanske viktigaste lektioner jag på alla dessa år lärt mig, och en lektion allt för många fortfarande har att lära…

Djävulen döljer sig i detaljerna! Jag kan således på säkra grunder efter alla år idag avslöja att han inte bara vet vad han pratar om, utan att han har fullständigt rätt i det vi försöker upplysa allmänheten om! Som vanligt finner ni allt material som hänvisas till på Calles blogg – http://www.carlnorberg.se – och det är hög tid att fler börjar söka efter den där djävulen som verkar utan att synas!Kategorier:Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: