Carl Norberg 2020-08-14 – George Soros är en marionett med en husse!

George Soros pekar ut Sverige och dess etablissemang som själviska, och det handlar såklart om att husse uppe på Investors kontor nu måste börja distansera sig ifrån Open Society och den sorts destabiliserande verksamhet man därifrån bedrivit i olika länder runt om i världen. Tyvärr för dem är ju dock kopplingarna mellan Open Society vad de är till familjen varför det ju faller platt för alla som hängt med i turerna på De Frias sidor under åren. Att Soros Quantum fond dessutom låg i SEB under valuta attackerna i såväl England såsom Sverige på 90-talet är ju faktiskt ytterligare ganska talande. Det har tom gått så långt att även den vänsterorienterade tidningen Proletären uttrycker sig enligt följande:

”Man är inte konspirationsteoretiker eller antisemit för att man upprörs över hur George Soros genom sina stiftelser åsidosätter demokratin och enskilda nationers suveränitet genom att pumpa in pengar i liberala och nyliberala projekt, oavsett vilka ädla syften de säger sig ha. Det borde till och med Anders Lindberg förstå.” Med det får vi väl lycka Kent Werne till framöver med den fortsatta trovärdigheten!

Vidare kommer det tjuriga toner från de som springer i den djupa statens rännarbanor nu efter Alexander Lukasjenkos senaste valvinst i Vitryssland, där man nu hotar denna påstådda diktator och landet med sanktioner från alla håll. Att det är Ericsson precis som överallt annars på planeten som möjliggjort denna s.k diktatur det “glömmer” man inte minst från svenskt håll att adressera. Det brinner på sina håll i Sverige, och även om orsaken till varför kan variera så ökar alldeles uppenbarligen destabiliseringen här på hemmaplan.

Äntligen börjar frågor om vem som ägde den sprängfarliga lasten som blivit kvar i Beiruts hamn under 7 år dyka upp, och vi har helt säkert inte hört det sista i detta. Vi väntar således med spänning på fortsättningen. Apple, Disney, Ford och Wallmart sätter nu hårt emot Donald Trump med avseende på Trumps avsikter att stänga ner WeChat i USA, är det möjligen husse uppe på Investor som drar i strypkopplet? Oavsett är ju det man anklagar Kina för precis densamma verksamhet man själva sysslat med under lång tid.

Ryssland erbjuder brett samarbete med sitt nyframtagna vaccin, och följdriktigt som svar kommer EU endast handla vacciner av Astra Zeneca. Hoppa sa Wallenberg helt enkelt. Till sist vill vi påminna alla om att precis som vi har sagt det senaste halvåret, så gäller det nu och framöver att vara synnerligen källkritiska, då det kontinuerligt pågår psyop-operationer med falsk information som snabbt sprids över nätet och som går ut på vilseledning och stigmatisering av de som beskriver verkligheten dvs de s.k foliehattarna, för att på så vis bromsa upplysningshastigheten.

Detta och mycket mer avhandlas i dagens #Fredagsmys, och med det så vill vi i #DeFria önska alla en riktigt trevlig helg!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: