GLOBALISTERNA AVSLÖJAR ATT ”DEN STORA EKONOMISKA ÅTERSTÄLLNINGEN” KOMMER ATT KOMMA 2021

Det här är vad Globalisterna planerar att ska hända. Vi får se om Trump hinner vända på steken innan, eller om detta blir en verklighet…
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

20 juni 2020
Brandon Smith,  aktivist Post
Waking Times
https://www.wakingtimes.com/2020/06/20/globalists-reveal-that-the-great-economic-reset-is-coming-in-2021/

För dem som inte känner till uttrycket ”global ekonomisk återställning” är det något som i allt högre grad har använts av eliten i centralbanksvärlden under flera år. Jag hörde första gången det hänvisas av Christine Lagarde, chefen för IMF, då år 2014. Återställningen nämns ofta i samma andetag som idéer om ”den nya multilateralismen” eller ”den multipolära världsordningen” eller med ”den nya världsordningen”. Alla dessa fraser betyder väsentligen samma sak.

Återställningen främjas som en lösning på den pågående ekonomiska krisen som utlöstes 2008. Samma ekonomiska krasch är fortfarande med oss idag; men nu, efter ett decennium av centralbankens sedeltryckning och skulduppbyggnad, är bubblan ännu större än den var tidigare. Som alltid är centralbankens ”botemedel” mycket värre än sjukdomen, och den förnyade kraschen vi står inför idag är mycket dödligare än vad som skulle ha hänt 2008 om vi helt enkelt hade tagit vår medicin och vägrat att stötta svaga delar av ekonomin artificiellt.

Många alternativa ekonomer tillskriver ofta felaktigt Fed:s vana att förvärra ”hybris” eller ”okunnighet”. De tror att Fed faktiskt vill rädda det finansiella systemet eller ”skydda guldkalven”, men detta är inte sant. Sanningen är att Fed inte är en hymlande vidmakthållande man, Fed är en sabotör, en självmordsbombare som är villig att förstöra även sig själv som en institution, för att explodera den amerikanska ekonomin och rensa vägen för det nya globala centraliserade världssystemet. Därför ”Global Reset”.

Under min artikel ”The Global Economic Reset Has Beginn” 2015 sade jag:

Den globala återställningen är inte ett ”svar” på processen för en kollaps som vi är fångade i idag till att tro. Nej, den globala återställningen som implementerats av centralbanker och BIS / IMF är orsaken till kollapsen. Kollapsen är ett verktyg, en eldkastare som bränner ett stort hål i skogen för att ge plats för grunden till att den globalistiska Ziggurat ska byggas … den ekonomiska katastrofen tjänar eliternas intressen.

Nu år 2020, ser vi att den globalistiska planen kommer att realiseras, med eliterna som avslöjar vad som verkar vara deras avsikt att starta deras återställning 2021. World Economic Forum tillkännagav officiellt Great Reset-initiativet som en del av deras Covid Action Platform i förra veckan, och ett toppmöte planeras i januari 2021 för att diskutera deras planer mer öppet med världen och med mainstream media.

WEF publicerade också en ganska bisarr video på Återställningen, som består av en serie bilder av världen som faller isär (och bilder av fabriker som släpper ut ofarlig koldioxid ut i luften vilket jag antar är avsett för att skrämma oss med uppfattningar om global uppvärmning). Förstörelsen ”återställs” sedan genom en knapptryckning, med allt som går tillbaka till en forntida människolös natur med orden ”Gå med oss”.

Återställningen, enligt diskussioner från IMF, är i princip nästa steg i bildandet av ett världsekonomiskt system och en potentiell global regering. Detta verkar överensstämma med de lösningar som erbjuds under pandemisimuleringen Event 201; en simulering av en coronavirus-pandemi som hölls av Bill And Melinda Gates Foundation och World Economic Forum bara två månader innan DET VERKLIGEN hände i början av 2020. Event 201 föreslog att en av de bästa lösningarna för en pandemi skulle vara en institution för ett centraliserat globalt ekonomiskt organ som kan hantera det ekonomiska svaret på coronaviruset.

Är det inte bekvämt att händelserna i den verkliga coronavirus-pandemin faller exakt i linje med Event 201-simuleringen, liksom i direkt linje med de globala återställningsplanerna för IMF och World Economic Forum? Som de säger, låt ingen kris gå till spillo, eller, liksom mottot för globalisterna ”Order Out Of Chaos”.

Med civil oro på väg att bli ett sätt att leva för många delar av världen, inklusive USA, och den pandemiska uppsättningen för ett återuppvaknande av infektioner efter ”återöppningen”, skapar en logisk grund för en andra våg av nedstängningar förmodligen i juli, ekonomin som vi känner till den kommer att förstöras. Systemets sista spår, hängande i en tunn tråd efter kraschen 2008, kommer nu att klippas av.

Målet är ganska uppenbart – man skrämmer upp befolkningen med fattigdom, interna konflikter och en trasig försörjningskedja tills de lobbar för att etablissemanget rycker in med hjälp. Sedan, erbjuder de ”lösningen” genom medicinsk tyranni, immunitetspass, krigslagar, ett globalt ekonomiskt system baserat på ett kontantlöst digitalt samhälle där integritet i handel raderas och sedan långsamt men säkert bildar en ansiktslös ”multilateral” global regering som svarar till ingen och gör vad den vill.

Jag minns år 2014 när Christine Lagarde först började prata om återställningen. Samma år höll hon också ett väldigt konstigt tal till National Press Club där hon började svamla muntert om numerologi och det ”magiska numret 7”. Många i klubben skrattade, eftersom det tydligen var ett internt skämt som resten av oss inte var intresserade av. Jag vill påpeka att World Economic Forum-mötet om den globala återställningen 2021 kommer att hållas exakt sju år efter att Lagarde höll det talet. Bara en intressant tillfällighet antar jag …

Den nya världsordningen, den globala återställningen, är ett långtgående system för att centralisera makten, men på ett sätt som är tänkt att upprätthållas under århundraden framöver. Eliten vet att det inte räcker med att uppnå global styrning bara genom våld; ett sådant försök skulle bara leda till motstånd och evigt uppror. Nej, vad eliterna vill ha är att allmänheten BER OM DET, till och med tigger om en global styrning. Om allmänheten luras till att kräva det, som ett sätt att rädda dem från fasorna i det globala kaoset, är de mycket mindre benägna att göra uppror mot det senare. Problem – reaktion – lösning.

Pandemin kommer inte att försvinna snart. Alla bör förvänta sig att statliga regeringar och den federala regeringen kommer att kräva förnyade nedstängningar. Med dessa nya nedstängningar kommer särskilt den amerikanska ekonomin att vara slutkörd. Med 40 miljoner människor som förlorade sina jobb under de senaste nedstängningarna (46 miljoner idag) har många stater bara delvis öppnat igen, och bara 13 % till 18 % av småföretagen som får utbetalningslån för att överleva de två månaderna, kommer att bli en förödande väckarklocka.

Den verkliga lösningen kommer att vara att människor bildar mer oberoende samhällen som är fria från den allmänna ekonomin. Den verkliga lösningen bör vara decentralisering och självständighet, inte centralisering och slaveri. Globalisterna kommer att försöka ingripa i alla ansträngningar som bryter från programmet. Som sagt, de kan göra väldigt lite om miljoner människor antar lokaliseringsinsatser samtidigt. Om människor inte är beroende av systemet kan de inte kontrolleras av systemet.

Det verkliga testet kommer med den slutliga kollapsen av den befintliga ekonomin. När stagnationen brakar i höjden ännu hårdare än den gör just nu och priserna på nödvändiga varor fördubblas eller tredubblas än en gång, och arbetslösheten stiger ännu högre. Kommer många människor då att skämta om den globalistiska lösningen och hur många kommer att bygga sina egna system? Hur många kommer att böja sig till underkastelse och hur många kommer att vara redo att slå tillbaka. Det är en fråga som jag fortfarande inte har något svar på, även efter 14 år av analyser i frågan.

Det jag misstänker är att många kommer att slå tillbaka. Inte så många som vi kanske hoppas på, men tillräckligt för att försvara frihetens sak. Kanske är detta alltför optimistiskt, men jag tror att globalisterna är avsedda att förlora detta krig i det långa loppet …Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: