Hur man skapar slavar

Munskydd / Ansiktsmask » Personliga Ansiktsmasker | bestcanvas.se

Av Mikael Möller
2020-08-11

Vad som fascinerar mig är att den ger en logisk förklaring till mycket av det som inträffar. Den ger ett sammanhang. Först kort om ord. Alla vet att ”occult” är detsamma som ”ockult” men hur många av er har funderat över vad ordet står för. Slår man upp det så finner man att det är frågan om att dölja att hemlighålla. Vilka är det som vill dölja? Jo de som begår brott. Här i Sverige har vi till exempel frimurarna. De arbetar bland annat för bankmaffian. Men även för satanisterna. Börja undersök denna grupp och ni kommer finna att de sysslar just med ockulta saker.

Rituella munskydd

 

Varför munskydd? Eller skall vi använda den rätta funktionsbeteckningen: munkavle. Det är vad det symboliserar. Man skall vara tyst under den initieringsrit, av den Nya Världsordningen, som pågår.

Fortsätt läsa här: coronadokumentKategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: