Lögnernas imperium

Afrika-arkiv - Sunt Förnuft

2020-08-08
Josef Csiba

Socialdemokraterna under de senaste decennier har övergett, eller slopat helt sina traditionella väljare, vilka förr i tiden kunde man hitta bland svenskfödda medelklassinvånare, vanligtvis bland LO medlemmar, för att idag bestå av bidragstagande invandrare från Afrika och Mellanöstern eller för den delen, även av högavlönade vanligtvis slöjbeklädda byråkrater på invandrarverket. Dit ävenledes får räknas de välbetalda ja-sägare på den statliga SVT och vänsterorienterade journalister på t.ex. Aftonbladet, Expressen, tidningar vilka inte ens hade en minsta chans att klara sig i fri konkurrens med alternativmedia utan frikostiga presstöd från regeringen Löfven. Undra på att dessa journalister därefter sjunger lovsång för regeringens välbefinnande. För övrigt kan det knappast finnas längre någon hederlig svensk skattebetalare som skulle tänka sig att rösta socialdemokratiskt efter Löfvens maktövertagande.

För att rättfärdiga den snabba förändringen, och för att försvara den oansvariga massinvandringen som har drabbat Sverige under de senaste åren, och vilken regeringen Löfven är så beroende av, har den nya situationen tvingat vår statsminister att ta sig till grundlös propaganda blandat med rena lögner om massinvandringens positiva effekter på den svenska ekonomin. Det finns otaliga exempel på statsministerns lögner under hans framträdanden, framförallt i den statliga SVT, men också i de regeringstrogna tidningarna, utan den minsta antydan från journalisternas sida om att vår statsminister som vanligt är bara ute för att återigen hitta på nya myter och sagor om invandringens positiva effekter, så långt ifrån verkligheten som det bara går att komma.

Ett tydligt exempel på journalisternas lojalitet har vi kunnat erfara under partiledardebatten före valet 2018, då vår statsminister hävdade på helt allvar i den statsägda SVT att alla dessa invandrare som bara väller in i Sverige från afrikanska, mestadels muslimska länder hitskickade av sina skäggiga ayatollor är alla flyktingar som flyr för sina liv, och dessutom som han uttryckte det, handlar det om välutbildade akademiker, sjuksköterskor och yrkesmän som Sverige är så väl behöver och är beroende av. För att obehindrat kunna framföra en så viktig, men dock så felaktig information i den så kallade oberoende SVT, är bara ytterligare ett bevis på journalisternas lojalitet till regeringen Löfven.

Det kanske är onödigt att påpeka att den genomsnittliga utbildningsnivån i dessa länder flyktingarna mestadels kommer ifrån (Somalia, Afghanistan Etiopien m.fl.) är ca. fem år på lågstadienivå, vilket journalisterna på SVT också har glömt att påminna vår statsminister om.

Inre exil: juni 2019

Då de gamla argumenten inte längre håller, och vem som helst kan förstå att massinvandringens orsaker är helt andra än vad regeringen Löfven vill framställa, valde vår statsminister att istället framträda i Riksdagen och försvara massinvandringen med att det är sjukvården och den svenska industrin som behöver alla dessa nyanlända, mestadels analfabeter från helt andra kulturer än den svenska.

Hur den svenska industrin skulle klara sig på den internationella marknaden med en massa icke svensktalande analfabeter i sina fabriker, det sa vår statsminister ingenting om. Kanske hans kunskaper i nationalekonomi uppnår inte sådana nivåer att kunna ge svar på så enkla frågor. Hur det än må vara med statsministers kunskaper i nationalekonomi, i alla fall kunde han snabbt räkna ut, att ifall regeringen nu inte ökar skyndsamt på invandringen, måste han snart lämna ifrån sig makten, vilket naturligtvis inte ingår i statsministerns framtida planer. För att lösa det problemet, skickade han hastigt ut sin invandrarminister för att framträda i SVT, och med darrande röst förklara för oss, att det inte längre handlar om massinvandring, utan nu ska vi endast ta emot femtusen kvotflyktingar vilka utgör inte mer än ca 0,5 procent av Sveriges befolkning, men han nämnde ingenting om att det är en årlig kvot han talar om och det inte alls handlar om femtusen personer, utan snarare om femtiotusen med tillkommande anhöriginvandring i ett läge då vi säkerligen redan har hundratusentals liknande individer att försörja i årtionden framöver med våra alltmer sinande resurser.

Vår statsminister talar gärna om att i Sverige redan finns tusentals invandrare, vilka hjälpe till att bygga upp det samhälle vi idag lever i, men som vanligt glömde han att tillägga att den tidigare invandringen, framförallt efter krigsåren berodde helt på att i Sverige rådde stor brist på arbetskraft, men att även under sådana omständigheter ställde regeringen hårda krav på alla som försökte komma in i Sverige och eventuellt senare ansöka om svenskt medborgarskap.

Jag vill gärna påminna Stefan Löfven om, vad han säkerligen inte vill höra talas om, att ända fram till att socialdemokraterna på riktigt satte fart på massinvandringen, alla dessa tidigare invandrare för att kunna stanna och arbeta i Sverige, eventuellt senare efter sju års hederligt arbete ansöka om svenskt medborgarskap måste dessutom uppfylla vissa bestämda krav, bland annat avsäga sig sitt tidigare medborgarskap, avlägga ett skriftligt och muntligt prov på att de behärskar det svenska språket på ett tillfredsställande sätt, uppvisa ett fläckfri brottsregister och framförallt att inte belasta det svenska samhället med sina tillvaron.

Expressen | Verkligheten

För att möjliggöra en massinvandring, möjligtvis efter direktiv från Bryssel, avskaffades gradvis alla dessa krav av den socialdemokratiska regeringen. Och inte nog med det, utan senare för att locka hit ännu fler invandrare, belönades alla dessa så kallade flyktingar, eller ockupanter som man också med rätta får kalla dem för, med förmåner som en vanlig svensk skattebetalare inte ens hade kunnat drömma om. T.ex. fri tandvård, förtur i bostadskön, muslimska skolor för sina barn, bigami och mycket annat som av utrymmesskäl och för att inte riskera att bli censurerad vill inte ens nämna här.

Mest anmärkningsvärt ändå är att alla dessa utomeuropeiska invandrare, oavsett varifrån eller av vilka orsaker de befinner sig i Sverige, efter fyra års vistelse i landet erhåller automatiskt svenskt medborgarskap om dem så önskar, vilket är helt unikt bland de övriga europeiska länderna.

Dessa individer senare med svenska pass, utan att ens kunna göra sig förstådda på svenska, får fritt resa resa till vilket land som helst inom EU och därigenom kringgå övriga EU ländernas mer strikta bestämmelser gällande massinvandring. Undra på vad Viktor Urban, och företrädare för de övriga EU länderna med hårdare restriktioner gällande massinvandring har att säga om den saken.

womb awakening-arkiv - Göteborg Nonstop Göteborg Nonstop

Resultatet av detta vanstyre de rödgröna fortfarande ägnar sig åt visar sig allt tydligare, framförallt genom att allt fler av våra kommuner inte klarar av sina åtaganden gentemot sina invånare. Brottsligheten är rekordstor, segregationen likaså. Allt detta tillsammans inom en inte så avlägsen framtid kommer onekligen att tvinga den svenska urbefolkningen till en massiv utvandring till länder där invånarna i största delen fortfarande består av européer med kristna värderingar, och där skäggiga ayatollor och kvinnohatande pedofiler aldrig kan få något inflytande.

Till sist vill jag också erinra om Löfvens senaste bravader, eftersom gammelmedia inte har lagt ner mycket tid på att rapportera om, att vår statsminister framgångsrikt hade lyckats med den stora bedriften, utan någon mandat från Riksdagen eller ens att tillfråga sina sina väljare om, att skuldsätta hela den framtida generationen i Sverige åtminstone för trettio år framöver genom att underteckna ett avtal gällande ett enormt stödpaket inom EU till stöd för sydliga länder, där skattetrycket är betydligt lägre än i Sverige och pensionsålder i vanliga fall börjar redan vid femtiofem års åldern.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , ,

2 svar

 1. Ingen invandring inte ens från någon del av Afrika består av barn vilket ju den Ungerska agendan är.
  Invandring till Sverige kommer att bestå av vuxna, 18+ alltså.
  Ja men då förlorar man 20 år där där det fortfarande blir en GLUGG
  Nåja om man tar emot en familj, 2vuxna+2barn, blir det ju bättre javisst som avv försöka skapa en befolkningspyramid med adderande av en demografi som är en kub…..
  MEN säger någon naturligtvis fler barn i dessa faniljer…..
  JAPP förvisso så 2vuxna+4barn liknar ju en bra pyramid långsiktigt iaf…
  och…
  MEN om morfar o mormor kommer blir det 4vuxna+4barn dvs en kub igen…..
  på´t igen 6barn i familjen dvs inte speciellt mycket arbete under ett decennium där inte och 1lön plus eventuella bidrag…..
  OJ OJ OJ nu dyker visst farfar och farmor upp så en familj med 6barn och anhörig/anknytning invandring blir persistent en kub…. för så vitt man inte efter detta försök tar till den ungerska modellen…

  MEN nu pratar du i nattmössan säger de PK för naturligtvis fungerar detta… finns ju länder där man under decennier beviljat miljoner UT typ 1% av befolkningen i landet har tagits emot årligen….
  vän av ordning undrar naturligtvis.. Vilket land?
  Japp alldeles riktigt Sverige har sedan decennier kört enligt denna princip…

  Hur har det blivit?

  Japp just det en kub….

  Så varför inte ge upp decennier av misslyckande och go all in Hungary?

  fakta nedan

  https://bjornwiklund.wordpress.com/2020/08/04/the-cube-som-more-reflectons/

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: