Corona och Merkel i Berlin den 2 aug. 2020

Detta kunde ske i Tyskland, när ska vi få samma kämpaglöd i Sverige?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sven-Inge Johansen
5.8.2020

http://www.nyhetsspeilet.no/2020/08/korona-og-merkel-i-berlin-tyskland-1-august-2020/

Det kokar under ytan. Det tyska folket känner sig överkörda av sina myndigheter. Folk undrar om politiker driver sin egen nation på grund och låter den sjunka? Bara för att de följer FN, WHO och deras gelikar utan att ha tänkt igenom vad de är involverade i? Kan det vara liknande i Norge? Har folket i Norge Erna Solberg bakom sig eller är den norska statsministern också på FN och WHO:s sida?

Har Stefan Löfvén folket bakom sig? red.anm.

Från demonstrationen mot coronareglerna i Tyskland den 1 augusti 2020 hävdade polis- och MSM-media att det fanns cirka 20 000 deltagare, arrangörerna hävdade att det fanns upp emot 1,3 miljoner.

Tillkännagivande från arrangörerna efter demonstrationerna

Den goda nyheten: Pandemin är över. En ”andra våg” förhindras idag. Det kan inte och kommer inte att bli en, precis som det inte fanns någon första våg i Sverige och Vitryssland. Medlemmar på vår DW-redaktion (Demokratischer Widerstand, här) uppskattar antalet deltagare på dagens frihetsdag, Anselm Lenz och Hendrik Sodenkamp: En mycket korrekt uppskattning, det var minst 350 000 personer vid huvudtalet. De två körde med Captain Future på bilen och distribuerade tidningar till andra kampanjer under dagen (14 500 exemplar av det aktuella numret ensamt).

Anne Höhne: Var på olika platser och lät tåget passera. Det uppskattas att det var 1,3 till 1,8 miljoner deltagare i processionen.
Torsten Wetzel: Cyklade bakom hela tåget och beräknar det till ”sex gånger Love Parade” (Pride-paraden), vilket innebär att det fanns 3 till 5 miljoner deltagare i dagens demonstration. Antalet, å andra sidan, bestäms centralt i vår diktatur: De beslöt att det skulle finnas 20 000 i motsvarande propagandamedia Tagesspiegel, Tageschau och så vidare. Alla poliser vet att 20 000 är en löjlig lögn. Alla deltagare vet att antalet är en lögn. Den som bodde i Berlin centrum den 1 augusti 2020 i några minuter vet att 20 000 är en smidig, medveten lögn. Alla vet eller upplever den.

De dåliga nyheterna: Regimen vet också att alla vet, och meddelandet om denna lögn är att det inte längre handlar om att lura människor. Regimen handlar om att  kommunicera. Och det är: Det är inte demokraterna som bestämmer hur många som deltar i en demonstration. Det är regimen som bestämmer det. Upplösningen av demonstrationen tidigt på kvällen handlade inte om att skydda oss eller någon. Alla vet det också.
I den meningen: Tack till alla demokrater. Idag har vi vunnit en stor seger för vetenskapen, rätten till självbestämmande och konstitutionen. Regimen kan inte och kommer inte att fortsätta. Den är över. Nästa gång kommer det att vara dubbelt så många och den kommer att pågå dubbelt så länge. Och tiden efter nästa … Grattis till alla!

Kan vi hoppas att norrmän och kvinnor och andra i Norge också ställer upp och säger stoppa lögnen? Motståndstillväxten i Tyskland, och den är stark, kan inspirera oss. Detta är kampen mot globalismen, mot FN och WHO. Kan detta vara början som kommer att störta de många globalisterna i ministerierna, i regeringen, i Stortinget och ta bort FN:s och WHO:s många lärjungar från maktpositioner i staten Norge? Eftersom de för länge sedan har slutat dölja sina lögner och förklaringar, är det inte ett tecken på att de redan är på språng? Smaka på demonstrationens anda (från Ken FM, Tagesdosis) mot coronareglerna, här, (Auf nach Berlin – Wir bleiben Menschen und lassen uns nicht zu Biorobotern umprogrammieren!) Och här, båda tyskspråkiga sidor.

Redaktör Jürgen Elsässer i den tyske tidsskriften Compact Magazin (här), om demonstrationerna:

”Polisen ville bryta upp demonstrationen. En galenskap, en provokation. Arrangören Michael Ballweg och Querdenken 711-initiativet från Stuttgart gav dock inte upp. Hatten av för dem! Modiga människor! Polisen ockuperade sedan platsen runt 17:00, stängde av strömmen och hotade med vräkning (se här).

Människor från demonstrationslinjen togs bort av polisen. Showen varade i 90 minuter. Hundratusentals sjöng: ”Motstånd!” Och «Vi är folket». Det var en kampstämning som jag aldrig har upplevt i det här landet. Dessa människor är inte förlorade än! Förra gången sådana massor och en sådan anda av optimism observerades i Tyskland var år 1989. Vid den tiden kallades den delen av Tyskland fortfarande för DDR och den sveptes bort mindre än ett år senare.”

Det är mycket lättare att störta den norska statsapparaten än den tyska, och befolkningen i Tyskland är en kraftfull och hotande våg om de lyckas hitta varandra. Norge befinner sig långt nere på den stegen. Vi har inget antal att prata om. Vi som individer blir aldrig en särskilt hotande kraft för makten. Men vi kan också sätta tunga stenar i rullning. Vi känner också till gravitationens lagar.

Stater och nationer lever i olika livs- och tidsrytmer än de enkla människorna. Alla saker tar sin tid. Att bromsa stora tankfartyg till sjöss tar flera kilometer, och det är ännu mer komplicerat att vända ett. Även om Merkel och Co har spelat ut alla sina kort, har deras metoder genomskådats sedan 90-talet, det gick nedåt med deras makt och lögner, nu är det egentligen bara kollapsen som återstår. Men eftersom dessa varelser aldrig släpper taget frivilligt, sikt en havskatt, måste vi bara vänta på att se stenarna som de står på vittrar sönder, och acceptera det ögonblick då ingen annan utväg än kollapsen kvarstår som ett användbart alternativ. Merkel och hennes man har tydligen redan köpt sig en gård i Argentina, om hon kommer att få uppleva den är osäkert, kanske bara om hon släpper taget tillräckligt tidigt.

Folk började förstå att något var galet när en högt ansedd anställd på det tyska inrikesministeriet i april 2020 offentliggjorde ett arbete om falska antal virussmittade och överdrivna coronaregler som kunde döda många fler på sjukhus och i operationsköer och krossa det tyska näringslivet , själv lokomotivet i Europa (hör Dr Heiko Schoenings tal i Stuttgart från pingsthelgen). Tillkännagivandet skedde via privata kanaler till allmänheten, då inrikesminister Horst Seehofer närmaste medarbetare vägrade att ta emot rapporten på allvar. Vågorna efter skandalen slog högt.

Seehofer-anställda kallar viruset ”globalt falsklarm”

Anzelm Lenz arresterades den 1 maj 2020

Idag har många i Tyskland insett att Covid-19 inte handlar om virus utan om politik. Om det fanns 1 miljon i demostrationen, fanns det 4 miljoner och som följde den hemifrån. Det är ett farligt högt antal för makten och man bör varna politikerna om att bågen är spänd för hårt. Det kan tyckas att Anselm Lenz spelade en viktig roll i uppvaknandet. Initiativet i Berlin, Tyskland är viktigt för hela den europeiska befolkningen, det är inte antalet deltagare i demonstrationen som är avgörande.

Hör hans tal i Berlin den 4 augusti 2020

Det som hände den 1 augusti i centrum av Berlin har en mycket större räckvidd än vi kanske först inser, eftersom de tog tjuren Covid-19 vid hornen i det ögonblicket då folket var på väg att vakna upp till de uppenbara lögnerna.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: