Mordet på Wilma Andersson

Är du intresserad av hur det svensk rättssystemet fungerar, då ska du följa rättegången angående Wilma Andersson och hennes pojkvän Tishko.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rättspsyk om Wilmas mördare: Narcissist med ytligt känsloliv - DN.SE

Wilma Andersson är ett väldigt känt namn i Sverige. Hon var en fantastisk ung tjej på endast 17 år, som tragiskt nog misstänktes ha blivit dödad av hennes dåvarande pojkvän, en 23 årig kille hon varit tillsammans med en tid tillbaka.

Ett stort medieuppdåd har kretsat kring den här händelsen och du har säkert läst samt lyssnat om detta fall i flera mediekanaler. Låt oss berätta vad som hänt: I november år 2019 försvann Wilma Andersson spårlöst.

Hennes familj och bekanta önskade förtvivlat att hon skulle återfinnas och att den snälla och omtänksamma 17 åringen skulle hittas välbehållen. Efter ett stort pådrag med flera inblandade, bland annat Missing People, så hittades tyvärr inte Wilma. Det var inte förrän polisen hittade en kroppsdel som de med säkerhet kunde bekräfta att den unga tjejen, endast 17 år ung, med 100 % procents säkerhet är avliden.

I början gick inte polisen ut med vilken kroppsdel det var det rörde sig om men i efterhand så har vi fått veta att de hade hittat Wilma Anderssons avstyckade huvud, hemma hos en misstänkt gärningsman. Denna misstänkta gärningsman hade alltså förvarat Wilmas huvud i någon form av väska i dennes hem. Så, åtal väcktes mot 23-åringen som misstänktes för mord och han har bedömts vara skyldig till mordet på Wilma Andersson.

Detta är ett fall med många konstiga detaljer och det har minst sagt varit ett komplicerat rättsfall. Så därför är vi nu glada över att kunna ge dig chansen att få reda på alla fakta, genom att lyssna på äkta förhör direkt från denna rättegång. I denna videoserie får du ta del av autentiska inspelningar från förhör som hållits under denna rättegång. Vi säger varsågod & hoppas att du kan ge oss en tumme upp på denna videon samt bli prenumerant på kanalen ifall du, precis som oss, är intresserad av brottsfall. Såhär lägger vi upp fallet denna gång.

I början här här så kommer du få höra en målsägande samt åklagarens sakframställan för att sedan längre fram i rättegången få ta del av alla intressanta detaljer uppdelat i flera videos. Titta i textbeskrivningen nedan så hittar du alla videos som hör till denna rättegång.

Mordet på Wilma Andersson del 1 – Mamman berättar saker om mördaren

Mordet på Wilma Andersson Del 2 – Hennes vän från förskolan

Mordet på Wilma Andersson Del 3 – Den tyska polisen

Mordet på Wilma Andersson Del 4 – Vittnesförhör

Mordet på Wilma Andersson Del 5 – Grannen och kriminalvårdaren

Mordet på Wilma Del 6 – Jobbiga detaljer från systern

Mordet på Wilma Andersson Del 7 – Häktet

Mordet på Wilma Andersson Del 8 – Anmälningen

Mordet på Wilma Andersson Del 9 – Skolkamraten

Mordet på Wilma Andersson Del 10 – Kompisens mamma

Mordet på Wilma Andersson Del 11 – Farfar

Mordet på Wilma Andersson Del 12 – Kriminaltekniker från polisen

Mordet på Wilma Andersson Del 13 – Fakta från polisen

Mordet på Wilma Andersson Del 14 – Kuratorn från ungdomsmottagningen

Mordet på Wilma Andersson Del 15 – Vittne

Mordet på Wilma Andersson Del 16 – En annan tjej

Mordet på Wilma Andersson Del 17 – Målsägande

Mordet på Wilma Andersson Del 18 – Polisen

Mordet på Wilma Andersson Del 19 – Gärningsmannens vän

Mordet på Wilma Andersson Del 20 – Grannens detaljer

Mordet på Wilma Andersson Del 21 – Vittnesförhör

Mordet på Wilma Andersson Del 22 – Erfaren Kriminaltekniker berättade detta

Mordet på Wilma Andersson Del 23 – Fastighetsskötaren

Mordet på Wilma Andersson Del 24 – Forensisk generalist och tekniska detaljer

Mordet på Wilma Andersson Del 25 – Slutanförande åklagare, målsägandebiträde och advokat

HELA förhöret med Tishko i rättegången angående mordet på Wilma

https://bakomkulisserna.biz/2020/08/05/hela-forhoret-med-tishko-i-rattegangen-angaende-mordet-pa-wilma/Kategorier:Svensk politik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: