Dessa satans mördare och kvinnoskändare

Rekrytering av kriminella ska straffas hårdare” - DN.SE
Olle Ljungbeck
2020-08-05

Så har det hänt som Mikael Damberg nonchalant avfärdade med att vi inte skulle oroa oss för det kommer inte att hända oss! En tolvårig flicka har mördats av invandrade gangsters och barbarer. När Olof Palme uttalade, ”dessa satans mördare och diktaturens kreatur” etc var det regeringens hantlangare som utförde det fysiska våldet men hade regeringarnas stöd för våldet.

Samma är det i dag i vårt land, Sverige. Visserligen är det invandrare som står för det fysiska våldet, men de gör det med regeringens goda minne. Hade inte regeringen Löfven sett och förväntat sig dessa mördare som  kommande medlemmar i det socialdemokratiska partiet och som en följd därav blivande valboskap hade de varit eliminerade för länge sedan. För visst går det att utplåna och avlägsna dessa invandrade barbarer.

Med utvisning av alla dem som gjort sig skyldiga till brott där straffsatsen är minst fängelse skulle brottsligheten bland dessa barbarer begränsats till ett minimum.
Deras passivitet är sålunda grundad på egen vinning för partiet. De har sedan regeringen Löfven tillträdde offrat tiotusentals svenska kvinnor, flickor, män och pojkar genom sin hänsynslösa egoistiska politik där maktbegäret går före skyddet av svenskar. På det viset är det inga överord att kalla Stefan Löfven,  Damberg, Morgan Johansson etc för ”satans mördare och kvinnoskändare”. Men självklart är MP, Centern och Liberalerna medansvariga även till mordet på den tolvåriga flickan.

damberg

Jag blir illamående av att höra Mikael Dambergs hyckleri när han yttrar följande. ”Jag är medveten om att inga ord är tillräckliga för den som förlorat ett barn på detta fruktansvärda sätt, men jag vill ändå säga att våra tankar går till er och att vi delar er sorg i denna svåra stund”. ”Från regeringens sida kommer vi att fortsätta med kraft bygga ut samhällets förmåga att bekämpa .. blaha, blaha, blaha.
Regeringen Stefan Löfven har nu förutom grova brott mot Sveriges grundlag om skyddet av den egna befolkningen medvetet stött och skyddat de utomeuropeiska migranterna/barbarerna att det inte är tillräckligt att avsätta den utan vi måste i en riksrätt kräva lagens strängaste straff inte bara för Stefan Löfven utan också flertalet av regeringsledamöterna. Det kan inte innebära annat än livstids fängelse.

Nu är det allas plikt som bekänner sig till demokrati, humanism, värnande av rättsstaten att på alla sätt verka för att regeringen med Stefan Löfven i spetsen snarast tvingas avgå men därefter ställs inför rätta. Jag hävdar med  bestämdhet att inget kan vara mer korrekt än att kalla dagens regering/medlemmar för Satans mördare och kvinnoskändare.

Jag gör det av anledningen att denna regering utan att höra folket, utan att göra någon som helst konsekvensanalys släppt in horder av barbarer som de inte kunde varit omedvetna om – bl a med hänsyn till att flertalet representerar den grymmaste religionen i världen – skulle komma att hota det egna folket. Men jag gör det också av det skälet att när dessa barbarer befinner sig på svensk mark och utsätter svenska folket för mord, våldtäkter, rån, terror, skjutningar bränder etc så agerar inte regeringen Stefan Löfven för att hindra och göra slut på våldet och befria Sveriges folk.

Därför bör framtida historieskrivare använda benämningen, ”dessa satans
mördare och kvinnoskändare på regeringen Stefan Löfven. När regeringen Stefan Löfven är borta skall det resas en minnessten över denna regerings brott mot folket.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: