12-årig flicka ihjälskjuten

Malmö 4-8-2020
Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Till Morgan Johansson och Mikael Damberg

Ni båda uttalar er angående den ihjälskjutna 12 – åriga flickan i Stockholm och säger att det är ett avskyvärt illdåd och att inga ord är tillräckliga för att beskriva dådet. Det stämmer!

Men vad ni tycks glömma är att det största illdådet och det mest avskyvärda är att det är just er invandrings och flyktingpolitik som är orsaken till att flickan blev ihjälskjuten. Denna politik har möjliggjort för  primitiva varelser som dessa som nu med berått mod sköt ihjäl flickan att vistas i landet.

Det är inte första gången som era importerade tillgångar ägnar sig åt skjutning som slutar med att helt oskyldiga får sätta livet till.

Era tillgångar visar ingen som helst hänsyn till andras liv. Precis som ni själva inte visar någon som helst hänsyn till vad ni utsätter era egna landsmän för.

Hur många svenskar har inte blivit mördade, våldtagna, misshandlade, rånade, förnedrade av era primitiva tillgångar?

När skall ni reagera mot detta på det enda sättet som dessa mångkulturella kräk förstår, nämligen att skicka tillbaka skitet dit där dom hör hemma, nämligen tillbaka dit därifrån dom kommit. Och inte bara den som begår den primitiva handlingen utan hela avskrädet som innefattar hela familjen och släkten.

Att som ni nu gör genom att uttala inlärda tomma floskler och fördömanden är bara ett ytterligare sätt att visa en gränslös respektlöshet mot ert eget land och ert eget folk.

När skall ni fatta att det inte går att hysa dessa primitiva odjur i ett civiliserat samhälle som är baserat på att man skall visa respekt för andras liv och andras ägodelar och värderingar. Tydligen har eran invandrings och flyktingpolitik nu resulterat i att man när som helst och var som helst skall räkna med att kunna bli ihjälskjuten.

Dom enda som inte behöver räkna med det är tydligen dom som sett till att vi nu befinner oss i den situationen, nämligen bl a just ni två.

Ni hämtas och lämnas av SÄPO – bilar när ni ska någonstans. Ni har livvakter runt omkring er vart ni än går. Skulle inte förvåna mig om även era närmaste anhöriga besitter samma skydd. Vi andra som inte har detta skydd får hela tiden från ert håll höra att risken är närmast obefintlig för att man skall råka ut för att bli ett oskyldigt offer i en s k gänguppgörelse. Jasså, vad var det då som den 12 -årige flickan råkade ut för?

Och om det nu är så ofarligt att vistas ute på gator och torg vad fan har ni då livvakter för?

Gänguppgörelse förresten? Varför kallar ni det för gänguppgörelse? Det bör kallas för dess rätta namn, nämligen invandraruppgörelse för det är ju det som det är frågan om. Gängkriminalitet, vad är det? Det är inget annat än invandrarkriminalitet det är frågan om eftersom säkerligen närmare 100 % av all grov kriminalitet i detta landet numera begås av just invandrade vildar.

Likadant med utsatt områden. Vadå utsatta? Detta är inga utsatta områden, det är invandrarområden! Och är dom utsatta för något så är det ett gratisboende,

försörjningsstöd som punktligt utbetalas, fri läkarvård, fri tandvård, fri skolgång både för barn och vuxna, fri tolkhjälp vid behov och säkerligen andra fria rättigheter. Så var finns utsattheten?

Utsätts dom för några obehagligheter som  att lägenheten brinner ner så är säkerligen branden anlagd av en av dom som bor där i det ”utsatta” området.

Likadant när Mercedesen eller BMW:n på parkeringen brinner. Det är väl bara en tidsfråga när dom stackars ”utsatta” även kan tillgodogöra sig både fri hemförsäkring och brandförsäkring för sina bilar.

Ni båda har blod på era händer och ännu mer blod kommer ni att ha om ni inte gör något för att stoppa era vildars framfart.

Vi behöver inte fler floskler från er sida. Vi behöver konkreta handlingar som sätter stopp för ytterligare raseringar och förstörelse av landet.

Det enda sättet att sätta stopp för detta är att stoppa inflödet av ytterligare primitiva varelser samt att skicka tillbaka alla dom som håller på med all form av grov kriminalitet tillsammans med hela familjen och släkten. Det är det värsta straff dom kan få och det enda dom begriper.

Sätt igång!Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. ”Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten.” Det tarmaste uphätsnings artikeln man kan låsa.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: