JAG, EN TRÅKIG INVANDRARE

Ogräsbekämpning - gör så här! - Tergent

2020-08-03
Sandor Herold, en tråkig jävel i det spännande Malmö

 

Sitter här med ett skolfoto från läsåret 1962 – 1963 då jag gick i klass 5 D på Brännässkolan i Norrtälje.

Vi var 27 elever i klassen och vår klassföreståndare hette Ellen i förnamn och var av den gamla sorten, hård men rättvis, som gick in helhjärtat för sin yrkesroll som lärare. Några svårigheter med att hålla lugn och ro på lektionerna hade hon inte och hon gav sig inte förrän alla förstod vad det var hon lärde ut oavsett vad det gällde för ämne.

Jag hade vissa svårigheter med matte men hon åtog sig att ge mig några privatlektioner under sommarlovet då jag gick hem till henne några gånger. Hon bodde i ett stort trähus inte så långt från oss och jag tyckte att det var fantastiskt att komma in där och se hur stort allting var i jämförelse med vår lilla två som vi bodde i. Jag kommer aldrig att glömma denna skolfröken och jag kommer heller aldrig att glömma denna tid då Sverige fortfarande var Sverige.

Vi var som sagt  27 elever i klassen och jag var den enda som var av utländsk härkomst förutom en flicka som var från Finland. Hur ser det ut i många klassrum idag i Sverige? Av 27 elever så är det kanske i bästa fall en som är svensk!

Jag var alltså på den tiden mer eller mindre ett exotiskt inslag i skolvärlden. När jag tillsammans med min mor gick och skrev in mig hos dåvarande skolrektorn i Norrtälje så var det en förälder som frågade varifrån vi kom och min mor svarade då att vi kom från Ungern och hennes son uppfattade det som att hon sade att vi kom från djungeln varpå han högt och tydligt med uppspärrade ögon sa , ”Mamma, han kommer från djungeln!”

Riktigt så exotisk var jag nu inte!

Däremot så var jag redan som liten invandrare en troligtvis tråkig sådan eftersom jag mest var som mina likaledes tråkiga svenska kamrater.

Denna tråkighet har sedan följt mig upp i vuxen ålder eftersom jag aldrig har berikat och tillfört det svenska samhället några  spännande inslag såsom mord, våldtäkter, anlagda bränder, rån, misshandel, skjutningar , sprängningar och annat som dagens invandrare och flyktingar idag tillför det svenska samhället så gott som dagligen.

Inte heller rånade jag mina kamrater eller förnedrade dom med att urinera i munnen på dom och inte heller försökte jag våldta någon svensk flicka.

Alltså var jag en tråkig jävel till invandrare.

Bara det senaste dygnet har vi ju fått ta del av vad troligtvis några s k nysvenskar tillfört oss av spännande inslag såsom ihjälskjutning av en 12 årig flicka i Stockholm och i min hemstad Malmö har både  knivslagsmål på öppen gata ägt rum mitt i stan samt en skjutning i Rosengård. Spännande värre alltså!

Tissot Gullklokker og lommeurEftersom jag så gott som alltid varit en tråkig invandrare så har det resulterat i att jag mestadels har fördrivit tiden med  att arbeta och betalat skatter och avgifter istället för att tillföra samhället spännande inslag såsom här ovan beskrivna.

Som ett bevis på min tråkighet så fick jag efter att ha jobbat i 30 år på SJ en guldklocka. I botten på klockan så står det följande: ” För nit och redlighet i rikets tjänst”. Det borde naturligtvis ha stått ” För nit och tråkighet i rikets tjänst”.

Nej, sådana tråkiga invandrare som jag är inget att ha för tydligen så vill svensken ha spännande invandrare som helst inte kommer från något civiliserat europeiskt land.

Ju mer spännande och primitivare  desto bättre!

Dessa spännande invandrare får tydligen komma i så stort antal också så svensken bryr sig inte ens om att han och hans landsmän inom en snar framtid blir en minoritet i sitt eget land.

En sak är säker, då kommer spänningen här i landet att bli väldigt hög. Högspänning kommer att ha en helt annan betydelse än vad det har idag!

Guldklockan som jag fick borde naturligtvis inte ha getts till en sådan tråkig invandrare som jag. Den borde givetvis sitta på handleden på en sådan invandrare som verkligen gjort det svenska samhället spännande och intressant genom att även här leva efter dom normer och regler som finns i hans gamla hemland.

Men å andra sidan så har nog dessa invandrare redan en eller flera guldklockor och dom är inte av  det simpla märket Tissot som min utan säkerligen Rolex eller något liknande.

Nej, nu ska även jag ha lite spänning i min tillvaro. Jag skall nämligen rensa lite ogräs i rabatterna. Mer spännande än så blir det inte.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: