Den så kallade Covid-19 Pandemin har spårats till en världsbank-komplott från 1978

3 augusti 2020
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sionisterna har en slagfältsdag i avsaknaden av ett avtal om att starta om världsekonomin. De fyrar på mot ett krig mellan Kina och USA, genom att främja deras pandemi och vaccinbedrägeriet, och orsakar problem över hela världen. Om vi ska besegra dem en gång för alla, måste vi inse att vi har att göra med en fiende som arbetar enligt långsiktiga planer, vissa går hundratals år tillbaka.

Det senaste exemplet på detta är det pågående Covid-19 och vaccinbedrägeriet. Brittisk MI6-intelligens säger nu:

”Covid-19-saken spårades tillbaka till ett dokument hos Världsbanken från 1976. Det är en form av eugenik som involverar FN och dess organ”.

Om du tittar på världskartan över så kallade Covid-19 fall på länken nedan, kommer du att märka att det i huvudsak är en sjukdom som påverkar monoteistkontrollerade länder (inklusive hemliga kolonier såsom Indien och Japan). Afrika undviker mestadels hela bedrägeriet, liksom de flesta i Ostasien. Så om det är Eugenics, som MI6 hävdar, verkar målet vara främst människor av europeisk härkomst.

john

South Korea church leader arrested over coronavirus outbreak

P3-frimurarna säger att Covid-19-kampanjen kommer bara att intensifieras tills en överenskommelse har uppnåtts om att inrätta en ”Världsrepublik.” Visst är P3-loge-inflytandet lättare att upptäcka i Japan och Korea där alla positiva testresultat spåras antingen till kristna (P3) sekter eller till den khazariska maffians hedgefonder.

red

(klicka på bilden för att läsa artikeln)

Det är därför som det är oroande att farmaceutiska företag beviljas laglig immunitet om deras ”vaccin” förorsakar skada. ”Detta är en unik situation där vi som företag helt enkelt inte kan ta den risken om vaccinet… efter fyra år visar på biverkningar”, säger Ruud Dobber, en toppchef på AstraZeneca.

Dessutom är den statistiskt omöjliga utbredningen av Covid-19 bland politiker, kändisar etc. ett tecken på att eliten fått höra att man ska ”spela-och-agera” på coronaviruset för att hålla fåren rädda. Det finns naturligtvis också en annan aspekt på att de Vita Hattarna använder sig av coronaviruset som en ursäkt för en stor utrensning av satanister, men det är bara en del av historien.

Det andra stora temat som drivs av sionisterna är en eskalerande konflikt mellan USA och Kina. USA:s utrikesministeriums propagandamaskin driver på ett förfalskat dokument som kallas ”The Secret Speech of General Chi Haotian”, som påstår sig innehålla hemliga kinesiska planer på att invadera USA, döda kvinnor och barn och använda sig av biologisk krigföring.

Naturligtvis, är det motsatta sant, eftersom alla som har läst Projektet för ett nytt amerikansk århundradet, vet att den sionistiska regimen har försökt sälja in rasspecifik eller etniskt specifik biologisk krigföring som ett ”användbart politiskt verktyg.” Sionisterna tog också över den ökända japanska ”Avdelning 731 för biologisk krigföring” och har utvecklat biovapen sedan dess. De har varit väldokumenterade och använde sig till exempel av biologiska krigföringsagenter i form av insekter under Korea-kriget. Sedan 9/11 har de byggt biologiska krigsforskningsinstitut över hela världen, inklusive det i Wuhan, Kina.

Den anti-kinesiska cheerleaderen är den amerikanska sionistiska statssekreteraren Mike Pompeo som har sagt saker som;

”Det gamla paradigmet med blint engagemang med Kina har misslyckats. Vi får inte fortsätta med det. Vi får inte återvända till det, ”och” sanningen är att vår politik – och andra fria nationers politik – återupplivade Kinas misslyckade ekonomi, bara för att se att Peking biter i de internationella händerna som matade dem. ”

escobar

Amerikanerna har också fått en otäck chock under sin senaste hets-expedition mot Kina i Sydkinesiska sjön. En kritisk kinesisk rapport, otillgänglig och inte hänvisad till av västerländska medier, men översatt av en Hong Kong-baserad analytiker, Thomas Wing Polin, är avgörande för att förstå sammanhanget.

Rapporten hänvisar till att amerikanska Growler-elektroniska krigsflygplan som helt och hållet lämnades okontrollerbara av elektroniska störningsanordningar placerade på öar och rev i Sydkinesiska sjön.

Sårbarheten för amerikansk elektronik utnyttjades också av ryssarna nyligen när de förvandlade ett amerikanskt Aegis-krigsfartyg i Svarta havet till en sittande anka som kunde ha sänkts av ett krigsfartyg från 1800-talet.

rumors

Sionisterna verkar också använda sig av väderkrig i ett försök att krossa Kinas Three Gorges Dam. (här är Ericsson/Investor insyltade. red.anm) Om dammen brister skulle den översvämma 400 miljoner kineser och döda minst 500 000 människor. De som använder sig av sådana vapen måste dock inse att Kina kunde vedergälla genom att göra något i stil med att spränga Yellowstone Caldera.

trans2

Kineserna noterar för sin del, att ”strukturella förändringar” har lett till ”till USA:s tillbakadragande från de globala angelägenheter och dispensklausulen om ansvarsfrihet”, och ”COVID-19-pandemin är förmodligen den första globala krisen på mer än ett sekel, där ingen ens söker USA:s ledarskap.”

I alla fall, trots allt krånglet mellan den amerikanska presidenten Donald Trumps regim och kineserna, går världen nu in i en era där varken USA eller Kina kommer att vara dominerande. Det beror på att både det amerikanska militärindustriella komplexet och de asiatiska hemliga sällskapen som driver Kina, inser att de båda står inför en gemensam fiende: Den Khazariska Maffian – alias sionisterna.

Situationen för den amerikanska företagsregeringen är den allvarligaste. Världen är medveten om detta, varför det sionistiska slavfolket, kända som amerikaner, förbjuds att besöka de flesta länder, inklusive närmaste grannländer och sin förmodade allierade Kanada, och man skyller på ”Covid 19.” Med undantag för Storbritannien kan amerikanerna nu besöka bara några få karibiska och östeuropeiska länder såsom Vitryssland och Ukraina.

Det verkliga skälet till varför amerikaner förbjuds att resa är att regeringen för den amerikanska presidenten Donald Trump har nationaliserat Federal Reserve Board. Detta innebär att de kan skapa pengar ur ingenting inom USA och överlämna dem direkt till amerikanska medborgare och företag. Dessa pengar kan dock inte, med några få undantag, användas utanför USA. Det betyder att amerikaner förbjuds från största delen av världen, delvis för att förhindra dem från att ta med sig sina amerikanska fiat-dollar och spendera dem utanför USA.

Inom USA, har Trump-folket pumpat upp lokala förkämpar såsom Tesla, Amazon.com Inc., Apple Inc., Alphabet Inc.s Google, Facebook Inc. och Microsoft Corp. i ett försök att återuppbygga sin ekonomi. Problemet är, att 40 års avindustrialisering och den största statsskulden i mänsklighetens historia, inte kan lösas med kortfristiga likviditetsinjektioner i ett fåtal amerikanska företag. Detta är särskilt sant, när du inser att inget av dessa företag faktiskt tillverkar några saker alls i USA. Istället skadar dessa företag den amerikanska ekonomin genom att använda FRB-roliga pengar till att köpa upp dussintals företag som kunde utvecklas till konkurrenter för dessa jättar. Med andra ord, stänger det så kallade pandemi-genmälet ner tiotusentals verkliga företag, samtidigt som rikedom och makt koncentreras till några få inom den khazariska maffian-kontrollerade högteknologiska oligarker.

major

Den ökande rikedomskillnaden i USA skapar också en enorm social instabilitet. Under de senaste 48 timmarna har det förekommit våldsutbrott i större städer som Seattle, Portland, Atlanta, Chicago, New York, Los Angeles, Oakland, Louisville, Austin och Richmond. Just nu har vi sett ihållande protester och uppror under nästan två månaders tid i en följd, och det ser inte ut som att kaoset kommer att försvinna inom en snar framtid.

a screenshot of a cell phone: Food Insufficiency

Det faktum att upp till 40 % av amerikanska företag och individer inte betalar varken lån eller hyra är ett tecken på att saker kommer att bli värre innan det blir bättre. Det är tragiskt att notera att situationen redan har degenererat till den punkten att 30 miljoner amerikaner inte hade tillräckligt med mat att äta under den senaste veckan.

coin

Som ett tecken på hyperinflation i USA, står landet inför en brist på mynt. Argentina upplevde samma problem när de hade hyperinflation, eftersom mynt var mer värt i smält form än i dess nominella värde. Du kan vara säker på att någon kommer att göra affärer med nedsmälta pennies etc. och säljer metallen. Om saker och ting fortsätter att urarta kommer snart manhålshöljen att bli stulna.

Städer som New York, Los Angeles och San Francisco kan inte ens hantera avfallsuppsamlingen längre. Deras gator fylls med kasserade nålar, mänsklig avföring och skräp.

Inhemsk oro och internationellt beteende betyder ”USA är nu en skurkstat, ”säger MI6:s underrättelseskällor. Det faktum att till och med en nära allierad såsom Storbritannien, i hemlighet betraktar USA som en skurkstat, innebär det att nya världssanktioner mot amerikanska tjänstemän är det bara en tidsfråga. Enligt FN var till exempel mordet på den iranska generalen Qasem Soleimani ett ”olagligt” och ”godtyckligt dödande.” Särskilt när det enligt FN:s resultat inte fanns några bevis för att Soleimani planerade en överhängande attack mot USA eller dess personal.

message

Den amerikanska förvirringen med sin konkurs fortsätter att skapa ett vakuum på världsscenen som utgör grunden för olika regionala krig. Det största är Turkiet, som pressar på hårt för att skapa ett nytt kalifat och är på väg mot en kollision med Frankrike, Egypten och Ryssland. I detta sammanhang, indikerar de plötsliga sjukhusvistelserna för kungarna i Kuwait och Saudiarabien på att kampen om Mellanöstern och dess oljeresurser intensifieras.

elderly

Informatörer från turkisk underrättelse kontaktade oss för att förklara att den turkiska premiärministern Recep Erdogan är en krypto-satanist som låtsas vara muslim. Som bevis, pekar de på att Turkiet främjar terminator frön och turkiskt stödda miliser (stöds också av Tel Aviv) är involverade i organhandel.

syrian

hagia

Erdogan har just förvandlat Hagia Sophia tillbaka till en moské som en del av hans roll för att främja det muslimska / kristna kriget.

Khalifa Haftar - WikipediaDet är intressant att notera att Erdogans så kallade fiende, den libyska krigsherren Khalifa Haftar är också enligt uppgift en Mossad-agent. Uppenbarligen arbetar de för att provocera fram en rysk militärrörelse i Mellanöstern. ”Att lägga till intrigerna är parallella påståenden om att Iran – Israels svurna fiende i regionen – också har erbjudit Haftar militärhjälp i sin kampanj för att störta den av FN-erkända regeringen för National Accord (GNA) i Tripoli,”

Den pågående konflikten mellan Egypten och Etiopien angående en damm som Etiopien har satt på Blå Nilen, källan till 80 % av Egyptens vatten, kan också förvandlas till ett våldsamt regionkrig.

Det som är intressant, är att ryssarna fångar detta sionistiska försök till att engagera sitt land i ett slags krig i Mellanöstern mellan Gog och Magog. Det mest anmärkningsvärda är att vi får särskilt många rapporter från våra ryska källor om en ilska mot ”Mossad-agenten Zeev Putin” på grund av planer för en vaccinationsregim i oktober.

Ryska FSB-källor säger att Mossad har berättat för dem att två av deras agenter, Vladimir (Zeev) Putin och Ksenia Sobchak (Putins utsedda motståndare), ”har blivit degraderade.” Om detta är sant, förvänta dig någon slags Putin-relaterad incident i höst.

I vilket fall som helst, tills ett nytt finansiellt system tillkännages och efterkrigstidens världsarkitekturer har gjorts om, kommer sionisterna att fortsätta med att fylla vakuumet med sina kriminella komplotter.

Det senaste på denna front är att arbetet med det nya systemet kommer att återupptas på allvar i september. Förhoppningsvis en trevlig överraskning i oktober?

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: