Få Illuminatis hemliga kändismord och kloningscentran förklarade

Empowerment by Virtue of Golden Truth, Human Cloning: Specifically R.E.M  Driven Human Cloning, Summary Disclosure eBook by Donald Marshall -  9781386030348 | Rakuten Kobo United States

By John Simone
https://th3inn3rlight.net/the-illuminatis-secret-celebrity-murder-and-cloning-centers-explained/

Har du någonsin noterat det, att en speciell kändis verkar plötsligt försvunnen? Kanske är det ett felande skönhetsmärke, eller så har deras ögonglob plötsligt börjat blinka i sidled. Du kan innerst inne känna att någonting är fel. Det beror på att din älskling är död.

Oroa dig inte, för innan dessa personer dog, klonade man dem. Det betyder till skillnad från Paul McCartney (som man ersatte med en dubbelgångare), kan otaliga inkarnationer av våra kära vandra här mitt ibland oss under många hundra år.

Men hur vet vi det? Varför skulle man tillåta detta? Är jag OK? Vad gäller de två första, så finns det en man vid namn Donald Marshall som har svaret. Det sistnämnda är en gissning.


Drottning Elizabeth, en klonande satkärring

Donald Marshall upptäckte på Facebook 2011, han är själv klonad, och han är normalt sett en helt normal kille men hade oturen att hitta sig själv på ett sk. ”kloningscenter” som drevs av drottning Elizabeth. När Marshall föddes, bodde hans familj redan på ett sådant kloningscenter. Trots alla skriverier har han aldrig förklarat varför hans familj bodde i ett sådant hemligt Illuminati palats. Detaljer, detaljer.

Ändå har Marshalls berättelser härifrån varit omfattande. En sökning på Google på ”Donald Marshall, cloning” ger upp emot 230 000 sökresultat. (jag sökte och fann about
2 110 000 results, red.anm) av vilka många inte är skrivna av Marshall själv. Nästan varje klon-relaterad blogg har diskuterat honom eller hans historia, och det kan vara svårt att hitta en video som handlar om kändiskloning utan att anspela på någon aspekt av Donald Marshalls påbud.

Loop

Grunderna i historien (vilka ibland skiftar) låter ungefär såhär: Under sin tid på kloningscentret, upptäckte Marshall att hela operationen drevs av ett kollektiv bestående av frimurare. En grupp som kallade sig ”The Vril Society” och de var naturligtvis scientologer. Den här exklusiva gruppen är den som idag går under benämningen de ständigt gäckande Illuminaterna.

Medlemmarna av Illuminati (vilka inkluderar alla G20 ledarna) träffades i underjordiska bunkrar. Samma bunkrar som en gång var Marshalls hem och blev ett högt lukrativt nätverk för kändisar som en kloningsfarm. Kloningsdelen av operationen startade nödvändigtvis inte efter WWII, vilket Marshall berätta om på sin Facebook sida ”Politikerna började hämta filmstjärnor och musiker för att hänga med dem. De kan kontrollera vem som kommer ihåg kloningsanläggningen”.

Några av dessa filmstjärnor används för mer underhållande värden (som gladiatorer i brottningsanfall, sexuell perversion, Illuminatis offerritualer). Andra hålls som försiktighetsåtgärder, ifall originalet t ex skulle behöva en ny lever. Ifall du såg sci-snärten från 2015 ”The Island” vet du redan vad jag pratar om. För i en passande hybris, gjordes ”The Island” inte av någon annan än av Illuminati själva.

Organskörd är det minsta som en klon oroar sig för. I hans ”berättar allt” postning på Facebook från 2011 skriver han:

Royal news: How Palace fumed at Charles after 'petulant prince' embarrassed  the Queen | Royal | News | Express.co.uk Prince Philip, Duke of Edinburgh - Wikipedia

Den engelska kungafamiljen… ja, drottning Elizabeth, hertigen av Edinburgh prins Philip och prins Charles är de värsta av dem, ofattbart moraliskt fördärvade och de värsta av alla dessa eliter. Elizabeth vill att hennes barn kallar henne ”Lillibeth” och gör onda saker mot dem. Vissa saker förfalskar hon och kallar dem trevliga, andra är hon hemsk emot. Ibland klipper hon till dem med ett svärd så att de skriker. De anständiga människorna som finns där mot sin vilja är så rädda för att säga någonting emot dem, då de oftast har sina barn där som ”gisslan”, och att rivas isär från dem, om de ens tänker informera någon. Men eftersom de har torterat mig fruktansvärt, kommer jag ändå att berätta allt.

Vladimir Putin älskar att kombinera  rädsla med tortyr, och de flesta av de berömda människorna skäms för att tala eller ses där tillsammans med mig, eftersom de skäms för de perversa och förklädda sammankomsterna. Jag är en anständig person och kommer inte att delta i dessa handlingar, så de använder mig som ett exempel och torterar mig för att jag är en bra person.

Precis som med tvillingar eller ”Riktiga Dockor”, om du torterar en persons klon, kommer originalet att känna av det och till och med genomgår fysiska skador. Varje ny klon minskar din mentala kapacitet, vilket tillkommer, så ju fler klon som har gjorts, desto lättare är det att skada eller kuva den personen. Två av drottning Elizabeths favorittidsfördriv.

Och som alla proffsen vet, om du verkligen vill behålla någon under din tumme, är allt du behöver göra att döda originalkopian. Kloner är notoriskt lydiga, vilket uppenbarligen knappast kommer av att när man behöver dem för att röra upp hans enhet,  slår man till mot dem en efter en. Ta mig inte på orden för det här, fråga bara Avrils klon – eller någon av de andra högt profilerade klonerna här nedanför.

Britney Spears

Britney Spears - Age, Songs & Kids - Biography

Britney Spears är död. Det vill säga, vi säkerställer den nu nedlagda (men tillgänglig här) webbplatsen BritneyIsDead.com så ljuger de inte för oss. Om man går tillbaka till 1998, precis innan hon släppte den nu klassiska rock operan Baby One More Time, kom Britney och Justin Timberlake att råka ut för en särskilt otäck bilolycka som resulterade i allvarliga brännskador på Justin och ett olyckligt fall om halshuggning av Britney. Justin ligger fortfarande i koma, hans klon strövar fritt).

Eftersom popstjärnor måste ha huvuden tvingade etiketten hitta en Britney Spears stand-in. Det är här berättelserna börjar variera. BritneyIsDead.com påstår att Marshall har rätt. Det var dags att klona Britney.

Och enligt Marshall ser rören som beskrivs i videon ”exakt” ut som de riktiga rören i kloningscentret.

Under årens lopp har många Britney-kloner kommit och gått, vilket skulle förklara hennes många känslomässiga upp- och nedgångar. Enligt Marshall finns det dock vid varje given tidpunkt åtminstone två till fem reservkloner som väntar under jorden på deras tur i rampljuset.

Som alla kloner, är Britney-kopiorna inte alls lyckliga med sin lott i livet. Så år 2009 skrevs Break The Ice en av låtarna som har skrivits för Britney av Donald Marshall under hans tid som popklon-lyriker, och i den lyckades hon smyga in några tips om hennes situation. Detta inkluderade en ledsagande animerad video som visar att man har ett verkligt kloningscenter.

Eminem

EMINEM - Marshall Mathers Lp3 - Amazon.com Music

Det har länge förekommit rykten om att Eminem togs in för rehabilitering efter en överdos år 2005. Han sa till och med för några år sedan att han ”nästan dött” vid ett tillfälle. Han använde naturligtvis ordet ”nästan”, för när man överlever ett otaliga kopior av ens tidigare jag kan man aldrig vara riktigt död.

Naturligtvis är ingen klon perfekt. Videon nedan, som är tillgänglig för nedladdning, går det så långt som till att påpeka de språkliga skillnaderna mellan originalet Eminem och hans motsvarighet.

Och som noterat gällande klon, Al Roker, genomgick Eminems klon en gång ett fel på live-tv och nästan avlägsnade honom ur processen.

Miley Cyrus

Miley Cyrus Gets Modern Mullet Haircut — Photos | Allure

Redan 2010, som med alla obotliga tonårsupprorssensationer, dödade Disneys, Miley Cyrus, och dumpade hennes lik i Kaliforniens öknen.

Det finns två möjliga olika orsaker till detta. En teori säger att Miley under månaderna före sin ”olycka” avslöjat saker, hon hade rökt Salvia och skrev i en låt att hon var ”het”. Miley Cyrus hade blivit en nationell skam. För att rädda sitt varumärke hade Disneys bara med ett alternativ; att mörda.

Den andra teorin (och den som beskrivs i bilden ovan) hävdar att Miley Cyrus vägrade utföra sexuella tjänster åt olika Disney-chefer (inklusive hennes far). Efter att ha insett att Miley avsåg att stå fast vid sitt beslut att inte delta i deras blodorgier, klådde en Disney-chef upp henne, och lämnade henne för att dö och hämtade in klonerna.

Miley Cyrus-konspirationerna går faktiskt ännu djupare än resten. Den här YouTube-videon påstår sig innehålla bevis på att Miley Cyrus är en ”bekräftad Draco Reptilian Shapeshifter Hybrid. Observera ögonlocken.

Följande är en analys av ovanstående video:

Miley Cyrus är en bekräftad Draco Reptilian Shapeshifter Hybrid. Se på hennes ögon som ändrar format, ögonblinkningar i sidled!!! Mitt framför era ögon i HD!  Ögonavvikelserna varar bara i några få bilder … Kan endast ses i direkt sändningen. Reptiler använder sig av holografiskt flytande kristallteknik. Hybrider och kloner har satts på strategiska platser för att uppnå NWO:s agenda. Vakna! Detta är ett fantastiskt fel där man använt sig av flytande kristallpolarisering på HD. De fungerar i lägre frekvenser, dit våra mänskliga sinnen inte når. Fördömande utan utredning är den högsta formen av ignorans. De existerar!

Jag vill inte att reptiler / insektioider eller andra shapeshifters eller något annat negativt innehåll ska kommentera / reagera negativt på något sätt på den här videon eller någon annan av mina videor! Jag vill inte ha dessa diskussioner i kommentarsfältet för detta och inte heller i några andra av mina videon.

I vilket fall som helst, vad som än ersatte Miley är mer skadligt än din typiska klon. Den här Miley menar jag.

Låt Donald Marshall förklara:

  • Så betyder det att varje kändis som vi ser är faktiskt en klon som lider under drottning Elizabeths barbariska styre?
  • Självklart inte. Inte ens Drottningmodern hade kapaciteten att göra så många kändisar till dubbelgångare.
  • Men är de flesta kändisar Illuminati kloner?
  • Nästan säkert, ja.

Värt att notera:

(Dessa som ännu inte har dödats och ersatts med kloner, men det är bara en tidsfråga)

Chloë Grace Moretz
Stephen Curry
James Franco
Oprahs pojkvän Steadman
Steve Harvey
Dr. Oz
Katie Drummond
Bono


Tidigare publicerat och relaterat:

https://bakomkulisserna.biz/2020/07/31/falska-videon-pa-riktiga-personer-och-hur-man-upptacker-dem/

https://bakomkulisserna.biz/2019/06/09/underjordiska-baser-och-kloningscenter/

https://bakomkulisserna.biz/2020/06/15/har-du-aldrig-hort-talas-om-klonade-personer-forut-dubbelgangare/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: