Den dömde mördaren Abdirizak Osman fritogs av två män i taxi

Abdirizak Osman

Den dömde mördaren, Abdirizak Osman, var på bevakad permission i Kungsbacka. Plötsligt dök en taxi med två män upp och fritog honom framför ögonen på vårdarna. Polisen jagar nu rymlingen och männen som satt i taxin.

23 juli, 2020

Saxat ur Petterssons blogg
https://petterssonsblogg.se/2020/07/23/den-domde-mordaren-abdirizak-osman-fritogs-av-tva-man-i-taxi/

Åtalet B 242-18

Gärningar

1. Mord och grovt vapenbrott

Abdirizak XXX har dödat Hamza XXX genom att skjuta honom i huvudet och halsen med en pistol. Det hände den 8 januari 2018 på Rinkeby Pizzeria vid Rinkebytorget i Stockholm.
Abdirizak XXX  har innehaft en ombyggd pistol av märket Zoraki modell 917 med tillhörande ammunition i Stockholmsområdet vid något tillfälle under vintern 2017 fram till den 10 januari 2018 utan att ha rätt till det… Abdirizak XXX begick gärningarna med uppsåt.

2. Grovt vapenbrott

Abdirizak XXX har innehaft en helautomatisk kulsprutepistol av fabrikat
Tikkakoski modell M44 med tillhörande ammunition, magasin och
ljuddämpare. Det var i Stockholmsområdet under vintern 2018 fram till och
med att vapnet påträffades den 2 mars 2018 på Edingekroken i Spånga,
Stockholm. Brottet bör bedömas som grovt med hänsyn till att vapnet är av särskild farlig beskaffenhet samt att gärningen har varit av särskilt farlig art eftersom vapnet innehafts i en kriminell miljö där det kunde befaras komma till brottslig användning. Abdirizak XXX begick gärningen med uppsåt….

3. Narkotikabrott

Abdirizak XXX har olovligen, i vart fall delvis, i överlåtelsesyfte innehaft
603 gram cannabis, som är narkotika. Det var den 1 maj 2017 på Mellanbyplan
i Rinkeby, Stockholm. Abdirizak XXX begick gärningen med uppsåt…

-Pettersson noterar att offer, vittnen, gärningsman osv. alla har namn som var väldigt exotiska när jag växte upp, men nu är det andra tider. Den misstänkte gärningsmannen är svensk medborgare men väldigt solbränd.


Här följer mejlväxling från Sandor i Malmö…

 

Från: Sandor …
Skickat: den 30 juli 2020 08:25
Till: kontakt@nathatsgranskaren.se
Kopia: Joakim Lamotte
Ämne: VB: [Delat inlägg] Den dömde mördaren Abdirizak Osman fritogs av två män i taxi

Till Näthatsgranskaren

Hej Tomas!

Tack för senast när vi träffades i Ystad när du höll föredrag där i våras.

Eftersom din stämning mot Lamotte tydligen snart skall upp i tinget så tänkte jag att nedanstående mail från mig till Morgan Johansson och åklagaren Mattias Larsson kanske skulle kunna vara något för dig att anmäla.

Förmodligen så är det ”hets mot folkgrupp” så det stänker om det enligt svensk lag.

Ser fram emot att eventuellt träffa dig igen.

Ha det bra!
Sandor Herold, Malmö


Från: Sandor …
Skickat: den 26 juli 2020 09:28
Till: registrator.ak-sodraskane@aklagare.se
Ämne: VB: [Delat inlägg] Den dömde mördaren Abdirizak Osman fritogs av två män i taxi

Malmö 26-7-2020

Till åklagare Mattias Larsson

Hej

Eftersom du av någon konstig anledning väljer att inte åtala rapparen Jesse Ekene Nweke Conable för hets mot folkgrupp trots att han uttalar dödshot mot vita svenskar i en låt som han lagt ut på nätet så ger jag dig här chansen att åtala mig för hets mot folkgrupp eller något annat lämpligt.

Det skulle nämligen vara underbart att få stå i en rättssal och få påvisa vilket ruttet rättsväsen vi har här i Sverige där sådana misslyckade och fega åklagare som du väljer att åtala i första hand äldre svenskar som i ren frustration och vanmakt över vad som har hänt med deras land skriver vad dom tycker och tänker.

När en solbränd rappare hitkommen från Nigeria uppmanar att ”om någon vit kille eller tjej snackar skit om dig – skjut dem” då blir det inget åtal.

Här har du chansen att åtala mig för nedanstående rader som jag bl a skickat till Morgan Johansson också.

Men innan du eventuellt gör det så vill jag upplysa dig om att du denna gången inte åtalar en stackars skrämd svensk pensionär som darrande står i skranket utan nu har du att göra med en invandrare, visserligen pensionär,  som kan uttrycka sig i både tal och skrift och inte räds för att säga vad han tycker och tänker.

Så Mattias Larsson , väck gärna åtal för jag ser fram emot det!

Om du inte tycker att nedanstående räcker för ett åtal så kan du googla på mitt namn för där finns massor att ta del av som jag skrivit under årens lopp så något lär du väl alltid hitta. Lycka till!

Bara en sak till, om du nu väcker åtal så tänk på att reservera den största salen på Malmö tingsrätt för du kan ge dig fan på att vi knappast kommer att bli ensamma. Här skall det ruttna svenska rättssystemet få visa upp sig i all sin stinkande prakt!

Så kom igen nu!

M V H
Sandor Herold, invandrare boende i Malmö


Från: Sandor …
Skickat: den 24 juli 2020 14:36
Till: Morgan Johansson
Ämne: VB: [Delat inlägg] Den dömde mördaren Abdirizak Osman fritogs av två män i taxi

Malmö 24-7-2020

Till Morgan Johansson, justitieminister

Tjena igen Morgan!

Ber härmed att få gratulera dig till att en av dina unga importerade kulturberikare , Abdirizak Osman, återigen gör tillvaron spännande för många genom sin flykt under en permission.

Han stack från något som tydligen heter Hede Outlet Fashion. Jag vet inte vad det är men han kanske var där för att köpa kläder av senaste snitt vilken tydligen behövs när man är ute på permission.

Det kan hända att dom även för barnstorlekar eller mindre storlekar för vuxna män så det kanske vore något för dig att kolla upp Morgan.

Hur som helst, den lille solbrände krabaten är på fri fot igen och vi får väl se vad för slags mångkulturella trevliga handlingar  han nu berikar det svenska samhället med. Han har ju hunnit med en hel del tidigare som man kan läsa om i inlägget här ovan.

Jag förmodar att solbrände Abdirizak kom till Sverige med sina likaledes solbrända föräldrar och syskon från något MENA – land en gång i tiden som så många andra kulturberikare från dessa områden.

Förmodar även att hans föräldrar inte har gjort ett enda handtag här i Sverige för att stå för sin egen försörjning. Kan tänka mig att fadern liksom många andra MENA – fäder i princip bara har hängt på det lokala fiket på något närliggande köpcenter och där umgåtts med likadana MENA – fäder under ett ivrigt bolmande på en vattenpipa eller tuggat kat så att kindpåsarna stod ut som på en fullmatad ökenhamster.

Förmodar att modern har  fördrivit  dagarna med att umgås med  likasinnade MENA – kärringar i den övre viktklassen vilket är ett resultat av att ha satt minst 7 -8 eller fler små solbrända avkommor till världen som sedan inbringar en för svenska kvinnor avundsvärt barnbidrag och flerbarnstillägg.

Tiden mellan födslarna har eventuellt också tillbringats på något skattefinansierat Jalla – Jalla projekt som bedrivits för att inte MENA – kärringarna  skall ha det för tråkigt i sitt nya hemland.

Kanske har några MENA – kärringar även vistats några timmar på någon SFI – kurs så att dom kan göra  sig hjälpligt förstådda på socialkontoret när man ansöker om mer bidrag.

I vilket fall så har ju föräldrarna bevisligen inte ägnat något större intresse åt att uppfostra  sin telning till att bli en värdig medborgare i Sverige fast man troligtvis har haft betydligt mer tid till detta än vad två heltidsarbetande svenska föräldrar någonsin kunnat drömma om.

Men naturligtvis så har ju både solbrände Abdirizak och hans lika solbrända föräldrar och syskon samt alla andra solbrända varelser i det s k utsatta området där dom bor lika stort människovärde som t ex jag och min fru som tillsammans jobbat i ca 90 år och betalat miljoner i olika skatter och avgifter till stat och kommun.

Nej du Morgan, jämfört med oss och andra invandrare som inte enbart kommit till detta landet för att leva på bidrag och kriminalitet så har Abdizirak och liknande primitiva varelser samma människovärde i mina ögon som en hundskit på gatan.

Och lika mycket värde har sådan politiker som du som har förvandlat ditt eget land till en mångkulturell sopstation dit all sköns patrask från alla världens hörn  kunnat känna sig välkomna att parasitera på dina egna landsmän. Och även mörda, våldta, bränna, råna, misshandla, spränga och skjuta efter behag.

Så, nu kan du anmäla mig för hets mot folkgrupp eller vad fan du vill. Du hittar säkert någon misslyckad åklagare som för det till åtal vilket skulle glädja mig oerhört. Eller tipsa den skattefinansierade Näthatsgranskaren så fixar han det säkert.

Din importerade kulturberikare Abdirizak dömdes ju till ett treårigt straff som skulle ha avtjänats på något vilohem för unga kriminella.

Denna vilohemsplacering kostar säkerligen uppemot 5000 kr dygnet för svenska skattebetalare. Det enda rätta och det värsta straffet för Abdirizak och hans familj hade varit att bli tillbakaskickade dit därifrån dom en gång kom och förbjudits att någonsin återvända hit.

Jag kan garantera dig att likasinnade primitiva varelser säkerligen när detta hade blivit känt tänkt sig för mer än en gång innan dom hittat på något nytt mångkulturellt kriminellt spektakel. Svenska vilohem oavsett om dom kallas fängelser eller liknade är inte avskräckande för dom mångkulturella vildarna.

Det är bara enkel biljett tillbaka hem som gäller! Försök förstå detta, Morgan, även om det är jobbigt med den tankeverksamhet du besitter.

Skall man ändock säga något positivt om solbrände Abdirizak och hans handling på hamburgerrestaurangen så är det att han med detta i varje fall förhindrade fler utförda kriminella handlingar från den han sköt.

En solbränd skjuter ihjäl en annan solbränd, snacka om Black Lives Matter!

Hälsa Annika ifall hon ännu inte har hittat en riktig karl!

M V H
Sandor Herold, invandrare av den icke tärande och skjutande sortenKategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: